![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
taticu' am un rekord E si nu e complikt.....pot sa le schimb si eu dar ar iesi de kko + k nush unde gasesc leduri.....ma poti ajuta???? inafara de bord as my vrea si in alte parti tot la bord....la scrumiera etc...etc....ast raspunsul tau.....si km kt m-ar costa. ms mult
|
design daca vreau sa cumpar leduri de la tine pt un fiat bravo imi vinzi?
vreau sa le cumpar din cauza distantei ... si cit mar costa... multzumesc:D |
pt rekord vorbim dupaa Paste. Pt Florin, cauta ledurile pe www.************
|
Quote:
multzumesc pt colaborare Tuninig is not a crime |
pentru un infiniti fx35 se poate face alba lumina bord si butoanele cu rosu? Multumesc
|
ok ast rasp tau dupa paste:)
|
infinity-ul trebuie vazut pe viu... nu pot spune aici daca se poate sau nu
0723 264 207 0723 823 679 |
Salut!
La un Opel Tigra 1.4 1996 te bagi ? As vrea schimbate toate leduri,bord,ventilatie,display-ul cu ceas . Astept un raspuns! Voie buna! |
da, se face. lasi masina o zi la noi, intr-o simbata, dureaza cam 8 ore, costa cam 200lei si te asteptam cu un telefon pt programare
Quote:
Nu vreau sa va jignesc sau sa o luati in nume de rau, dar as putea sa stau acolo pe toata durata operatiunii . Nu intervin cu sfaturi sau alte lucruri, nu va deranjez din treaba, doar sa stau . Am fost patit cu anumite lucruri, nu vreau sa generalizez aceste cazuri, dar e pentru linistea mea , avand in vedere ca nu va cunosc. Nu am o parere preconceputa dar trebuie sa intelegeti conditia pe care o pun . Va doresc sarbatori fericite ! Cu respect, Ojog Cozmin |
scuze de exprimare... bineinteles ca poti sa stai cu noi, ideea era ca este plictisitor pentru tine... nu ne deranjezi, ba chiar e nevoie sa ne consultam cu tine la anumite chestii.
Sarbatori Fericite tuturor |
Quote:
Este perfect. Multumesc pentru intelegere. Va voi contacta saptamana viitoare. Numai bine! |
Vas ocupati si de un Audi B5, vreau sa ii pastrez culoarea-rosu, dar sa castig in intensitate...
28 Aprilie e ok ? Unde ? |
sal.m-am uitat la vreo 20 de pag si deja ma ustura ochii
asa ca mai bine intreb ai facut vreun bord de golf 1 diesel?? |
nu inca. daca mi-l aduci, ne uitam la el si zic o vorba
|
la o astra g??
cat ma cost anumai ceasurile? |
la un punto MK3 cam cat ma duce tot bordul + un neon in portbagaj ... ?
|
salut....cat ma costa sa imi faci bordul la un bmw 320?acum led-urile sunt portocalii dar le-as vrea albastre iar afisajele de la clima si kilometraj albe
|
Salut!!!:D Sunt din Constanta si am o intrebare!!! La noi in Cta nu stiu daca sa faca cineva ce faceti voi cu ledurile:rolleyes2 , si la Bucuresti mi-e imposibil sa vin din cauza serviciului. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, orice. Am un Tico SX si as vrea sa stiu ce fel de leduri sa pun, ma refer la putere, nu si la culoare, ce fel de socluri imi trebuie, daca tre sa pun vreo rezistenta inainte pe fire, nu sunt electronist, dar ma intereseaza bricolajul. "Nu stiu ink":!: sa dau bordul jos, dar stiu cum vin acele beculete din schema din manualul ei. Numai pe acelea trebuie sa le schimb? Spuneti-mi si mie cam ce trebuie sa fac, daca nu macar ce tip de :idea: led:idea: sa pun!!! Multumesc anticipat si ...spor la bani!
|
sefu', pe 3,4,5,6 mai suntem la Constanta. Profita...
0723 823 679 0723 264 207 Punto-ul si 320-ul trebuiesc vazute mai intii |
1 Attachment(s)
Pe hyundai accent vezi model poza , ma intereseaza albastre , cat ma costa si cat dureaza aproximativ ?
|
iti pot spune un pret exact numai dupa ce desfac bordul.
Din ceea ce vad in poza, se aseamana cu alte masini pe care le-am lucrat si as putea da un pret estimativ: 100-150 epuroi |
salutare am bordul ca de passat datorita muncii acestor baieti minunati :))
|
pe la brasov ajungeti?
|
din nefericire nu prea ajungem decit asa, in trecere... ultima data am fost la Raliul Brasovului, dar iti dai seama ca nu imi ardea de leduit... poat ai tu drum pe aci si ne vedem
Da mersi sa vedem cum imi fac timp as fii vrut o mana de profesionist dar cum mai dureaza am cumparat eu niste leduri de la zexstar sa experimentez
|
cu grija ca nu ledurile fac toata treaba... mai sunt unii pe aci care vind leduri gata montate in socluri si nu prea ii vad bine c ind or sa-i traga clientii de mineca...
|
up up sus sus
la deal |
--------------------------------------------------------------------------------
la o astra g?? cat ma costa numai ceasurile? |
max 150 lei
0723 264 207 Dani 0723 823 679 Sorin |
Neaaaaa DESIGN.....ce faci tata,pe la garaj nu te mai vede lumea,si nici pe strazi sau benzinarii...:P....pe unde dam si noi de tine.....ca ne este dor de minunile pe care le faci.
|
incearca pe mobil
|
:) garajul nu mai e, lucrez in alta parte. Masina e putin in lucru, iar eu nu am mai avut carnet o perioada (viteza asta)
|
cat ma costa pentru un OPEL ASTRA clasic an 1999 consola si ceasurile !?combinatie de alb cu rosu?! astept si ideei de la tine!!! eu sunt din bucuresti!!! lasa-mi si un numar de tel...!!!ce zici iese bine?! sau intunecat?!:rolleyes2
|
te costa undeva pina in 100e, pretul exact se discuta cu masina in fata. Iese bine
0723 264 207 dureaza cam 6 ore |
salut... sa-mi faci mondeo-ul din 2000 cum l-ai facut unuia (ziceai ca ti-a iesit cel mai bine) - cu lumina albastra cat vrei?
|
1 Attachment(s)
..like so:
|
ce zici de un bord de dacie, poti face ceva?
|
pt mondeo, fara 200-250 euro nu ma mai apuc, pt ca dureaza cel putin 14 ore
pt dacie, am variante intre 50 lei si 200 euro. Poze in curind, ca sa nu crezi ca vorbesc despre avioane. M-ar ajuta niste detalii suplimentare despre dacia ta, eventual o poza cu bordul. |
5 Attachment(s)
Opel Astra G, cu ceasuri electroluminiscente innoparts (nu au fost montate de noi) la care am facut urmatoarele modificari, pentru a se potrivi cu noile ceasuri:
- ace iluminate cu rosu - display KM iluminat cu alb neon - display TID iluminat cu rosu intens (in foto se vede portocaliu din cauza aparatului de pozat) - comanda climatizare iluminata cu alb neon - scrumiera iluminata cu alb neon - bricheta iluminata cu rosu - comanda faruri/stop seata/reglaj intensitate iluminata cu alb neon Costul unei astfel de operatiuni se ridica la aprox 250-280 lei, pret final Ne gasiti la 0723 823 679 sau 0723 264 207 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning