Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

pustiu_FUG 16-09-10 21:06

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3663128)
La janta sau capac :-s?

Capac pardon :))))

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3663133)
Eu zic ca nu da bine dar faci cum vrei. Mai bine vopsesti cum are amicul tau la Logan dar in loc de alb cu gri. Si grila ar merge neagra, ti-am zis si mai sus cum venea la mine!

janta de matiz este ea mica de fel :)) o sa fac maine un capac sa vad cum sta si in ce fel :D

NXdev 16-09-10 21:07

Eu zic ca o sa para capacele mai mici cu acel negru :-s

pustiu_FUG 16-09-10 21:09

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3663140)
Eu zic ca o sa para capacele mai mici cu acel negru :-s

capacele vor ramane cu mijlocul negru si buza albastra..la imagine vizuala mica m-a gandeam si eu dar am albastru destul de deschis nu este foarte inchis...in fine..incerc maine sa vad ce si cum:D

Alex30 16-09-10 22:28

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3663070)
Eu le ador:cry: dar criza asta:( m-a apuc sa strang bani pentru a face zgomot cu ceva roz:lol::lol: sti tu:lol:

Multumesc de apreciere tuturor:-) bafta!!!!!

Roz si sa faca zgomot sa fie :-) (zuz stie :lol:). Astept sa vad capota si capacele facute. Ti-am zis nu te grabi la capota, finiseaza bine acolo ca o sa se vada si e nasol...

NXdev 16-09-10 22:44

Bafta pustiu :p...si poate mosu iti aduce "una roz" :))

pustiu_FUG 17-09-10 06:31

1 Attachment(s)
offf:(( sper una bucata roz:oops:

si fundul..sexi:D

Alex30 17-09-10 06:54

Ah ce cur sexy are :)) ar trebui sa il aduc pe zuz :lol:

Pune-i nr-u ala pe spate. Si un clean la portbagaj

pustiu_FUG 17-09-10 06:57

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3663643)
Ah ce cur sexy are :)) ar trebui sa il aduc pe zuz :lol:

Pune-i nr-u ala pe spate. Si un clean la portbagaj

:))))) Stiu dar ce crezi? sunt mai plin de lene ca ieri :lol::lol::lol: portbagajul da:D next project8)

Alex30 17-09-10 07:00

No problem...vin sa te ajut daca vrei numai sa il vad facut odata :)). E usor si cu vopsitu la tine ca e portbagaju mic :D

pustiu_FUG 17-09-10 07:04

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3663648)
E usor si cu vopsitu la tine ca e portbagaju mic :D

Doua fasuri si ala e tot:lol::lol::lol: m-a apuc de capace ca in casa e cald:lol::lol::lol:

Nr trebui pus ca a vrut ieri sa ma ia un radar de spate:)) dar... nu a avut de ce:))))

B-99-SAA 17-09-10 08:25

A iesit bine man :lol: Cred ca stiu ce vrei tu roz, am vrut si eu dar n-am mai avut bani... O sa-ti dau PM sa vad daca am dreptate :D Sa faci portbagaju ala clean mai repede :D Bafta!

Robert_MNW 17-09-10 09:30

Arata frumos cu bara vopsita. Bravo se pare ca te ai chitit pe ea rau de tot:-)

pustiu_FUG 17-09-10 09:42

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3663738)
A iesit bine man :lol: Cred ca stiu ce vrei tu roz, am vrut si eu dar n-am mai avut bani... O sa-ti dau PM sa vad daca am dreptate :D Sa faci portbagaju ala clean mai repede :D Bafta!

Aveti p.m.:lol: si eu abia astept:D, bara, meritul lui alex308)

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3663832)
Arata frumos cu bara vopsita. Bravo se pare ca te ai chitit pe ea rau de tot:-)

Robert, merci. Am zis daca tot am ales-o pe ea principala hai sa si iasa ceva:oops::oops:

acum am un dubiu:???: cum sa le las..sa fiu sincer nustiu :)) imi place si asa si asa:|

B-99-SAA 17-09-10 09:45

Am primit PM, ms. :) Arata bine capacele, eu zic sa le lasi asa ca merge... pana or veni jantele alea :D Apropo, vrei ceva tot pe 13" sau te duci mai sus? Si daca da... cat de sus, 14" sau 15"? :rolleyes2

pustiu_FUG 17-09-10 09:47

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3663856)
Am primit PM, ms. :) Arata bine capacele, eu zic sa le lasi asa ca merge... pana or veni jantele alea :D Apropo, vrei ceva tot pe 13" sau te duci mai sus? Si daca da... cat de sus, 14" sau 15"? :rolleyes2

Pentru moment numai sunt in masura sa fac ilegalitati:lol: deci daca nu pot sa omologhez 14, 15" atunci 13 si asta este:(

Alex30 17-09-10 09:57

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3663651)
Doua fasuri si ala e tot:lol::lol::lol: m-a apuc de capace ca in casa e cald:lol::lol::lol:

Nr trebui pus ca a vrut ieri sa ma ia un radar de spate:)) dar... nu a avut de ce:))))

Inseamna ca pe mine m-a luat de spate :)). E grav :lol:

Hai ca au iesit bine capacele. Eu zic sa le lasi asa ca arata bine. Acum...tu decizi :-)

B-99-SAA 17-09-10 09:59

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3663864)
Pentru moment numai sunt in masura sa fac ilegalitati:lol: deci daca nu pot sa omologhez 14, 15" atunci 13 si asta este:(

Eu nici nu mi-am batut capu sa omologhez nimic :lol: Nu stiu sa zic de cate ori m-a oprit politia pana acuma de cand am jantele, sa zic de vreo 2-3 ori, dar n-a zis nimic niciodata. M-a oprit chiar cand aveam bad-boy finisat, si n-a zis nimic (ma oprise pt ca trecusem pe linia de tramvai), si de cand am pus folia... deloc nu m-a oprit. Oricum, in afara de jante n-are ce sa-mi faca, au trecut ogramda de echipaje pe langa mine, si n-a zis nimeni nimic nici de capota (ca e neagra), nici de jante, nici de folii :D Ba chiar unii ma admira, se uita lung dupa mine :lol: Asa ca stai linistit. Si in plus, chiar daca pui pe 13", gasim noi un model frumos si o sa dea bine, numa sa stii ca ai talonu in buzunar :D

pustiu_FUG 17-09-10 10:10

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3663883)
Inseamna ca pe mine m-a luat de spate :)). E grav :lol:

Hai ca au iesit bine capacele. Eu zic sa le lasi asa ca arata bine. Acum...tu decizi :-)

Nu acolo, la mine in drum spre casa:lol:, capacele cred ca raman...acum chiar sunt unice:lol::lol:

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3663886)
Eu nici nu mi-am batut capu sa omologhez nimic :lol: Nu stiu sa zic de cate ori m-a oprit politia pana acuma de cand am jantele, sa zic de vreo 2-3 ori, dar n-a zis nimic niciodata. M-a oprit chiar cand aveam bad-boy finisat, si n-a zis nimic (ma oprise pt ca trecusem pe linia de tramvai), si de cand am pus folia... deloc nu m-a oprit. Oricum, in afara de jante n-are ce sa-mi faca, au trecut ogramda de echipaje pe langa mine, si n-a zis nimeni nimic nici de capota (ca e neagra), nici de jante, nici de folii :D Ba chiar unii ma admira, se uita lung dupa mine :lol: Asa ca stai linistit. Si in plus, chiar daca pui pe 13", gasim noi un model frumos si o sa dea bine, numa sa stii ca ai talonu in buzunar :D

Pe mine m-a oprit politia la fel :)) cu kitul pe capota:)) pe bara in fata fara numar fara nimic:)) nu mi-a spus nimic decat ca m-a luat:lol: dar de restul [-x
In schimb alta data m-a oprit:)) si s-a uitat la cauciuc..ii dadea impresia capacul de ceva mai mare...si dupa mi-a spus dai drumu:lol::lol: isi luase teapa:))) oricum vad eu...ai dreptate daca este ceva frumos si pe 13 de ce nu..stau si linistit si aspect:oops:

p.s. am o intrebare, sper sa nu radeti de mine:lol:, merg puse cauciuri de 13 ex 165/45,60 r13 pe janta pe 14?

B-99-SAA 17-09-10 10:20

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3663904)
p.s. am o intrebare, sper sa nu radeti de mine:lol:, merg puse cauciuri de 13 ex 165/45,60 r13 pe janta pe 14?

Nu radem de tine, asa eram toti la inceput, pana nu te invata cineva sau nu prinzi din zbor n-ai de unde sa stii :) Raspunsul este ca nu... nu merg puse... Tocmai d-asta e diferenta intre 13" si 14" ca sa aibe de ce sa te arda cap de creta :twisted: Cand ai bani incepem si cautam ceva pe 13", numai jante eventual fara anvelope, si nu ne grabim ca sa gasim cea mai buna oferta (calitate/pret/aspect).

pustiu_FUG 17-09-10 10:23

Cauciucuri nici nu ma gandesc sa le schimb8) sunt absolut ideala..cel putin in viziunea mea...in sfarsit dupa ani de zile am rezolvat tremuratul masini care nu era de la cauciuri cum imi spunea toata lumea..ci o janta pe dreapta fata era putin lovita o deplasare de circa 0,5cm care la 120 imi facea volanul sa zboare si acum este avion:twisted::twisted: deci cauciurile nu:X:X:X jantele sa vedem ce si cum8)

NXdev 17-09-10 10:28

Au iesit mai bine decat ma asteptam :D.Chiar sunt misto 8)

pustiu_FUG 17-09-10 10:45

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3663943)
Au iesit mai bine decat ma asteptam :D.Chiar sunt misto 8)

Da, sunt o idee mai frumoase:-)

pustiu_FUG 17-09-10 18:47

2 Attachment(s)
azi am mai dat o mana de kit pe capota maine o slefuire amanuntita si gata, vopsea:D

Alex30: acelas loc?:)))))

Alex30 17-09-10 19:04

Vezi sa fie finisata bine...

Acelasi loc doar cu Kinder Delice :)). E cam nasol ca trebuie sa mergem mult sa intoarcem :D. Oricum vedem noi maine unde

pustiu_FUG 17-09-10 19:05

Am o idee:))=)) dam cu spatele:)))

acum este finisata, mi-a aparut doar o mica gaurica nustiu dc in dreapta dar o acopar maine slefuita si gata..o sa vezi maine ce fin este..parca mangai un f..d de miss:)))))))

Alex30 17-09-10 19:13

Pai stii ca asta o sa facem...avarii si dai cu spatele pana intram in Vitan dupaia e usor :-).

Acopera tot acolo sa fie fundu de miss si mai fin :lol:. Vezi sa iei tot ce trebuie sa nu uiti ceva pe acasa :))

pustiu_FUG 17-09-10 19:16

:)) :)) :)) sa cautam pensule:))))) este foarte finuta am slefuit-o pe toata cu 600 maine dau si cu 1000 sa fie...si bara la fel :( off ce rau imi pare sa o facem iar:x dar tuningul cere repetari :)))))))lasa e bine mai aud si eu toba ..pana.....:rolleyes2

Alex30 17-09-10 19:20

Lasa ca asa invatam...:D. Sa slefuiesti si barile cu dala fin sa iasa bine. O sa auzi si toba (aia roz:lol:)

pustiu_FUG 17-09-10 19:26

Invatam invatam:lol:, da dau si pe ea, desi am impresia ca dau degeaba :))) parca nu se observa sau pe plastic este mai greu...abia astept sa aud:oops::oops::oops:

Alex30 17-09-10 19:33

Lasa ca vedem noi maine si facem si barile sa iasa meserie :D.

Uite aici pana maine :lol:. E de la inceput...ce vremuri :))

https://www.youtube.com/watch?v=SSM6nH7LB4g

pustiu_FUG 17-09-10 19:37

offff :x nu ca maine iau flexu =)) si tai o toba din vitan sa intre la mine =))=))=))=)))

Alex30 17-09-10 19:42

Bine si asa :)) important e sa o pui :D

LE: Pe la ce ora ne vedem maine ? Imi dai un telefon pe la 10-10 si ceva daca n-ai treaba :-)

pustiu_FUG 18-09-10 09:17

pai eu in 30 de minute cam asa termin bara de slefuit cum facem?:D

Alex30 18-09-10 09:45

Am vb pe mess ma nebunule :))). Treci acolo la slefuit si la 12 sa fi acolo. Vine si Liviu 8)

Robert_MNW 18-09-10 10:23

Da' le vopsiti la spray si in strada?! Cel putin eu din discutiile voastre asa inteleg :-)

Alex30 18-09-10 10:33

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3666053)
Da' le vopsiti la spray si in strada?! Cel putin eu din discutiile voastre asa inteleg :-)

Da...pai n-avem unde :lol:

Robert_MNW 18-09-10 10:44

Asteptam rezultatul atunci si bafta multa!:-)

Alex30 18-09-10 13:48

2 Attachment(s)
Din pacate eu nu am poze cu rezultatul...o sa puna pustiu poze :-). Am vopsit bara fata inca odata si cam atat. Capota a plecat la colantat

pustiu_FUG 18-09-10 16:19

3 Attachment(s)
Strada style :lol::lol: gata am venit:lol:

Alex30 18-09-10 16:33

Asa da pustiule...asta mai zic si eu colantare. Pune-iiiiiiiiiiiiiiiiiiii semnalele alea ca mor dupa ele :)) arata prea bine

Cum a iesit bara? Acum iti place ? :D

All times are GMT +2. The time now is 04:13.

- Copyright 2026 4Tuning