![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Quote:
Quote:
|
Eu zic ca o sa para capacele mai mici cu acel negru :-s
|
Quote:
|
Quote:
Roz si sa faca zgomot sa fie :-) (zuz stie :lol:). Astept sa vad capota si capacele facute. Ti-am zis nu te grabi la capota, finiseaza bine acolo ca o sa se vada si e nasol... |
Bafta pustiu :p...si poate mosu iti aduce "una roz" :))
|
1 Attachment(s)
offf:(( sper una bucata roz:oops:
si fundul..sexi:D |
Ah ce cur sexy are :)) ar trebui sa il aduc pe zuz :lol:
Pune-i nr-u ala pe spate. Si un clean la portbagaj |
Quote:
|
No problem...vin sa te ajut daca vrei numai sa il vad facut odata :)). E usor si cu vopsitu la tine ca e portbagaju mic :D
|
Quote:
Nr trebui pus ca a vrut ieri sa ma ia un radar de spate:)) dar... nu a avut de ce:)))) |
A iesit bine man :lol: Cred ca stiu ce vrei tu roz, am vrut si eu dar n-am mai avut bani... O sa-ti dau PM sa vad daca am dreptate :D Sa faci portbagaju ala clean mai repede :D Bafta!
|
Arata frumos cu bara vopsita. Bravo se pare ca te ai chitit pe ea rau de tot:-)
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
acum am un dubiu:???: cum sa le las..sa fiu sincer nustiu :)) imi place si asa si asa:| |
Am primit PM, ms. :) Arata bine capacele, eu zic sa le lasi asa ca merge... pana or veni jantele alea :D Apropo, vrei ceva tot pe 13" sau te duci mai sus? Si daca da... cat de sus, 14" sau 15"? :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Hai ca au iesit bine capacele. Eu zic sa le lasi asa ca arata bine. Acum...tu decizi :-) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
In schimb alta data m-a oprit:)) si s-a uitat la cauciuc..ii dadea impresia capacul de ceva mai mare...si dupa mi-a spus dai drumu:lol::lol: isi luase teapa:))) oricum vad eu...ai dreptate daca este ceva frumos si pe 13 de ce nu..stau si linistit si aspect:oops: p.s. am o intrebare, sper sa nu radeti de mine:lol:, merg puse cauciuri de 13 ex 165/45,60 r13 pe janta pe 14? |
Quote:
|
Cauciucuri nici nu ma gandesc sa le schimb8) sunt absolut ideala..cel putin in viziunea mea...in sfarsit dupa ani de zile am rezolvat tremuratul masini care nu era de la cauciuri cum imi spunea toata lumea..ci o janta pe dreapta fata era putin lovita o deplasare de circa 0,5cm care la 120 imi facea volanul sa zboare si acum este avion:twisted::twisted: deci cauciurile nu:X:X:X jantele sa vedem ce si cum8)
|
Au iesit mai bine decat ma asteptam :D.Chiar sunt misto 8)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
azi am mai dat o mana de kit pe capota maine o slefuire amanuntita si gata, vopsea:D
Alex30: acelas loc?:))))) |
Vezi sa fie finisata bine...
Acelasi loc doar cu Kinder Delice :)). E cam nasol ca trebuie sa mergem mult sa intoarcem :D. Oricum vedem noi maine unde |
Am o idee:))=)) dam cu spatele:)))
acum este finisata, mi-a aparut doar o mica gaurica nustiu dc in dreapta dar o acopar maine slefuita si gata..o sa vezi maine ce fin este..parca mangai un f..d de miss:))))))) |
Pai stii ca asta o sa facem...avarii si dai cu spatele pana intram in Vitan dupaia e usor :-).
Acopera tot acolo sa fie fundu de miss si mai fin :lol:. Vezi sa iei tot ce trebuie sa nu uiti ceva pe acasa :)) |
:)) :)) :)) sa cautam pensule:))))) este foarte finuta am slefuit-o pe toata cu 600 maine dau si cu 1000 sa fie...si bara la fel :( off ce rau imi pare sa o facem iar:x dar tuningul cere repetari :)))))))lasa e bine mai aud si eu toba ..pana.....:rolleyes2
|
Lasa ca asa invatam...:D. Sa slefuiesti si barile cu dala fin sa iasa bine. O sa auzi si toba (aia roz:lol:)
|
Invatam invatam:lol:, da dau si pe ea, desi am impresia ca dau degeaba :))) parca nu se observa sau pe plastic este mai greu...abia astept sa aud:oops::oops::oops:
|
Lasa ca vedem noi maine si facem si barile sa iasa meserie :D.
Uite aici pana maine :lol:. E de la inceput...ce vremuri :)) https://www.youtube.com/watch?v=SSM6nH7LB4g |
offff :x nu ca maine iau flexu =)) si tai o toba din vitan sa intre la mine =))=))=))=)))
|
Bine si asa :)) important e sa o pui :D
LE: Pe la ce ora ne vedem maine ? Imi dai un telefon pe la 10-10 si ceva daca n-ai treaba :-) |
pai eu in 30 de minute cam asa termin bara de slefuit cum facem?:D
|
Am vb pe mess ma nebunule :))). Treci acolo la slefuit si la 12 sa fi acolo. Vine si Liviu 8)
|
Da' le vopsiti la spray si in strada?! Cel putin eu din discutiile voastre asa inteleg :-)
|
Quote:
|
Asteptam rezultatul atunci si bafta multa!:-)
|
2 Attachment(s)
Din pacate eu nu am poze cu rezultatul...o sa puna pustiu poze :-). Am vopsit bara fata inca odata si cam atat. Capota a plecat la colantat
|
3 Attachment(s)
Strada style :lol::lol: gata am venit:lol:
|
Asa da pustiule...asta mai zic si eu colantare. Pune-iiiiiiiiiiiiiiiiiiii semnalele alea ca mor dupa ele :)) arata prea bine
Cum a iesit bara? Acum iti place ? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning