Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!! (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/127545-highspeeddrivers-numele-noului-club.html)

kiddo 10-07-10 20:57

Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!

a fost un super show ........... maine o sa fie ceva frumoss

felicitari COX`ULI a mers destul de bine

GreenBull 10-07-10 22:19

34 Attachment(s)
si eu am facut cateva:D
is prea obosit sa le mai tai pe unde trebe...
supercalumea...pacat ca nu pot veni si maine:-<....
oricum succes cox

3Xtreme 11-07-10 00:13

4 Attachment(s)
Am si eu cateva poze. Scuzati, dar claritatea lasa mult de dorit:oops: Mai multe pe blog.

GreenBull 11-07-10 11:29

https://www.youtube.com/watch?v=iCQFjQPQjTQ

https://www.youtube.com/watch?v=RSgvptPS4iE

niste baieti au pus si pe youtube:d

Tzapo0 11-07-10 21:41

6 Attachment(s)
........

3Xtreme 12-07-10 00:06

4 Attachment(s)
Si ziua a 2-a... Cum deja v-am obisnuit, mai multe aici :rolleyes2;)

claude307 12-07-10 10:09

"...Multumesc:
- oamenilor de la Botosani, care reusesc sa pastreze traditia de a nimici orice incercare de organizare evenimente auto in Moldova! Bravo! Prima data Suceava, Salcea, acum Iasi, Carrefour. E bine. Voi intocmi o lista cu alte locuri posibile in care sa mergeti inainte de a organiza acolo evenimente, ca sa fiti siguri ca inchideti din fasa orice incercare a cuiva de a face ceva. Va intereseaza pe voi ca abia obtinusem un loc in care sa ne putem invarti nestingheriti de politie? Va intereseaza ca era poate singura posibilitate de antrenament? Fiti mandri. Cel mai probabil ati eliminat-o. Va mai astept! Ma intreb oare de ce nu veniti in aceeasi gasca si la Bucuresti, in campionatul de drift, sa procedati la fel. Sincer, eu va invit! As fi curios!..."

"In al doilea rand am rugamintea catre tine, Dragos si catre cei care au mai fost martori lamizeria asta, sa imi trimita pe privat lista cu nr de inmatriculare ale acelor nesimiti (din cate am inteles din BT, daar cred ca nu numai), care isi bat joc de munca si pasiunea unor oameni."

a...si mai nou... https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...blacklist.html

nu m-am putut abtine... :d

ps. ce e cu grasa aia din poza de mai sus ??

Rac3r 12-07-10 10:21

Ma fratioare,ce tot vorbesti acolo?te-ai trezit cumva din hibernare:?: in caz ca nu ai observat la suceava chiar am fost apreciati de catre organizatori pentru debutul nostru,in caz ca n-ai observat noi nu avem sponsori,baiatul cu bmw-ul negru care a ajuns in optimi si-a facut singur masina si nu a stricat nimic la suceava ce tine de eveniment,s-a comportat exemplar si si-a"spalat pacatele" de la iasi,daca nu stii decat sa comentezi te invit sa participi la concursul de comentatori ai 4tuning-ului,toate cele bune;)

claude307 12-07-10 10:37

Quote:

Originally Posted by Rac3r (Post 3511902)
Ma fratioare,ce tot vorbesti acolo?te-ai trezit cumva din hibernare:?: in caz ca nu ai observat la suceava chiar am fost apreciati de catre organizatori pentru debutul nostru,in caz ca n-ai observat noi nu avem sponsori,baiatul cu bmw-ul negru care a ajuns in optimi si-a facut singur masina si nu a stricat nimic la suceava ce tine de eveniment,s-a comportat exemplar si si-a"spalat pacatele" de la iasi,daca nu stii decat sa comentezi te invit sa participi la concursul de comentatori ai 4tuning-ului,toate cele bune;)

nu te aprinde asa...
imi pare rau sa vad ca la toate evenimentele la care au participat si cei din botosani...la final se ajunge la asa ceva..
"si-a spalat pacatele" ? de ce a fost nevoie sa le faca? ...na..poate e un pas inainte totusi...

GreenBull 12-07-10 11:38

nu inteleg o chestie...daca unu isi arde cauciucurile in afara zonei pregatite pt drifturi si nu face pagube...de ce sa se faca tamtam asa de mare?...am vazut si eu faze de astea si toata lumea(spectatorii)era entuziasmata.e un fel de plus al show lui.nu inteleg faza cu lipsa de respect pentru nu stiu cine si din astea...cine are chef de oleaca de miscare poate sa vina in orice seara in parcare la carefour sa faca doua cerculete si sa plece si nimeni nu ii zice nimica. eu cred ca in ultimii doi ani unii oameni au observat potentialul si evolutia din botosani si se iau de baietii de aici ca sa le puna bete in roate.
sambata m-a innebunit ala ...de zeci de mii de ori tot zicea suceveanul cu locu 4 nush unde si tot il lauda si restul abia daca lea zis numele de doua ori.
etapa asta a fost de doua parale ,parerea mea
si inca ceva...ce ar mai fi avut de comentat astia daca masina nu ar fi purtat numerele de inmatriculare in timpul "demonstratiilor"?(si vorba lui 3xtreme:nu e numai un bmw cu COX la nr..)

maD_angel 12-07-10 19:34

Quote:

Originally Posted by GreenBull (Post 3512135)
nu inteleg o chestie...daca unu isi arde cauciucurile in afara zonei pregatite pt drifturi si nu face pagube...de ce sa se faca tamtam asa de mare?...am vazut si eu faze de astea si toata lumea(spectatorii)era entuziasmata.e un fel de plus al show lui.nu inteleg faza cu lipsa de respect pentru nu stiu cine si din astea...cine are chef de oleaca de miscare poate sa vina in orice seara in parcare la carefour sa faca doua cerculete si sa plece si nimeni nu ii zice nimica. eu cred ca in ultimii doi ani unii oameni au observat potentialul si evolutia din botosani si se iau de baietii de aici ca sa le puna bete in roate.
sambata m-a innebunit ala ...de zeci de mii de ori tot zicea suceveanul cu locu 4 nush unde si tot il lauda si restul abia daca lea zis numele de doua ori.
etapa asta a fost de doua parale ,parerea mea
si inca ceva...ce ar mai fi avut de comentat astia daca masina nu ar fi purtat numerele de inmatriculare in timpul "demonstratiilor"?(si vorba lui 3xtreme:nu e numai un bmw cu COX la nr..)

Tu nu intelegi multe chestii si nici habar n-ai de cate lucruri este raspunzator un organizator.

P.s:acel sucevean a participat la toate etapele si e mult peste memebrii vostri.;)

GreenBull 12-07-10 20:38

membrii vostri?/:)stii ce?....nici nu ma complic...am observat ca tu in loc sa iti prezinti opinia te iei de oameni ...

claude307 12-07-10 20:42

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 3513296)
Tu nu intelegi multe chestii si nici habar n-ai de cate lucruri este raspunzator un organizator.

P.s:acel sucevean a participat la toate etapele si e mult peste memebrii vostri.;)

wai ia nu mai fa posturi aiurea...stai jos ca nu stii nimic! :))

maD_angel 12-07-10 22:36

Quote:

Originally Posted by claude307 (Post 3513445)
wai ia nu mai fa posturi aiurea...stai jos ca nu stii nimic! :))

Ce tupeu pe tine baietas...:lol:

3Xtreme 12-07-10 22:46

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 3513296)

Vreau sa stii si tu ca GreenBull NU este membru HSD!!! Nici nu il cunoastem. Eu doar am vorbit cu el pe mess de cateva ori, deci nu il asocia cu HSD.

Tzapo0 12-07-10 23:32

el e doar fanul nostru,nu si membru:))

wtah_nissan 13-07-10 11:52

aveti si fani? :)) daca ati facut un club ar trebui sa se faca si un fan club HSD de acum :)...in fine.ideea e ca Croitoru chiar are potential.si a aratat asta in acest weekend.dar,cum zicea si Claudiu,nu era mai bine daca nu se ajungea la "spalarea pacatelor" si se comporta regulamentar si la restul evenimentelor?fazele astea copilaresti cu burnout-uri si cerculetze in afara circuitului nu isi au rostul.oricine poate sa invarta masina pana ii sar pistoanele,dar cati pot sa se dea sideways pe circuit?am ajuns si noi in Romania la stadiul in care se poate face ceva,se merge spre profesionalism.deci lasati chestiile specifice anului 2004-2005 si aratati ca puteti mai mult decat un burnout daca vreti sa impresionati lumea.sper sa nu-mi sara lumea in cap acum :))..
bafta!:!:

GreenBull 13-07-10 21:17

:)))
fan:))
pt ca apreciez ca baietii din botosani se straduie nu inseamna neaparat ca is fan...nu mam dus la baieti sa le cer autograf si nici interviu si nici nu am tricouri si poze cu ei ... pur si simplu is din oras cu ei si e normal sa le tin partea....daca eram din suceava mi se parea firesc sa postez doar la Crazy Drivers...
app,era vorba aia care toti o aclamati numai cand vi se scoala:regulile sunt facute sa fie incalcate.

maD_angel 13-07-10 23:36

Quote:

Originally Posted by GreenBull (Post 3516054)
app,era vorba aia care toti o aclamati numai cand vi se scoala:regulile sunt facute sa fie incalcate.

Ok.le-ai incalcat ,suporta consecintele.

3Xtreme 14-07-10 11:48

Tin sa precizez ca nici cel cu golful 3 alb cu nr MAI nu este membru ci doar are parasolar. Poate o fi vreun fan adevarat :D

GreenBull 18-07-10 09:10

https://www.youtube.com/watch?v=mIdQR...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=V0VA7...eature=related

:))nu stiu de ce le-am postat dar is seci:))cel putin asta cu vitezomanu

andrey tdi 21-07-10 23:46

buna baieti.va admir de multe ori cand va vad prin oras.am un golf 3 tdi motor 1.9..care va suferi modificari majore sper pe viitor..inca nu am permis si il admir mult pe acel baiat cu cele 2 bmw cox..am auzit ca vinde cu 1.500 de euro si nu am crezut.e posibil asa cv?...sper sa intru si eu la voi in club pe viitor...scz daca am postat aiurea

Rac3r 22-07-10 09:20

nu ai postat aiurea stai linistit;) nu se stie niciodata poate vei intra poate nu si ce pot zice decat spor la modificat si la luat permisul:!:

andrey tdi 22-07-10 11:17

cred ca voi vinde golful.adica sigur il vand deoarece e diesel..un baiat de la voi de aici ma facut sa imi schimb parerea..imi trebuie ceva pe benzina:D.va anunt cand imi iau altceva

Kenzo4Boss 22-07-10 17:57

Quote:

Originally Posted by andrey tdi (Post 3535046)
cred ca voi vinde golful.adica sigur il vand deoarece e diesel..un baiat de la voi de aici ma facut sa imi schimb parerea..imi trebuie ceva pe benzina:D.va anunt cand imi iau altceva

lasa o poza cu golful sa vedem cum arata! ciaoooo all

andrey tdi 22-07-10 18:02

3 Attachment(s)
Attachment 1578251Attachment 1578253Attachment 1578254 nu e cine stie ce..o masina normala.sper sa scap repede de ea:D

Kenzo4Boss 22-07-10 18:06

pana la finalizarea ''actelor'' privind accesul in locatia din zona industriala pentru membrii clubului HSD , rugam totzi membrii sa aiba vizibil pe masina parasolar HSD. vom face si o lista cu masinile care vor avea acces acolo... Rugam pe cei ce vor sa apara pe lista sa se inscrie aici, fara nume sau numere doar sa scrieti care vreti.( asta presupune si o taxa, inca nestabilita care o va platii fiecare). HSD HSD HSD

andrey tdi 22-07-10 18:12

unde mai exact e acea locatie as vrea si eu sa vin sa mai arunc un ochi la profesionisti!

Kenzo4Boss 22-07-10 18:15

Quote:

Originally Posted by andrey tdi (Post 3535957)
unde mai exact e acea locatie as vrea si eu sa vin sa mai arunc un ochi la profesionisti!

Inca nu putem spune pana nu finalizam actele,vino prin capat 1 seara dupa ora 21.

andrey tdi 22-07-10 18:16

eu la ora aia sunt la plimbare cu my dor.are ceva daca vine si el sa va cunoasca:D.?

andrey tdi 22-07-10 18:18

cainele meu vroiam sa zic..ma luat valul si nu am citit ce am scris:D

andrey tdi 22-07-10 18:19

voi fi acolo cu un pitbul crem...abia astept sa va cunosc

djmcfoffy 27-07-10 13:50

SALUTARE LA BAIETII DIN HSD.DA CE LOCATIE IN ZONA INDUSTRIALA?BAGATI SI VOI MAI MULTE DETALII.

Kenzo4Boss 30-07-10 13:26

Quote:

Originally Posted by djmcfoffy (Post 3545861)
SALUTARE LA BAIETII DIN HSD.DA CE LOCATIE IN ZONA INDUSTRIALA?BAGATI SI VOI MAI MULTE DETALII.

detaliile nu se dau aici, doar membrii HSD stiu despre ce e vorba...;)

senderoz 30-07-10 15:09

Si acu ceva detalii ,cursa accelerare 402m Vatra dornei https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...15-august.html

3Xtreme 30-07-10 21:26

Quote:

Originally Posted by Kenzo4Boss (Post 3553014)
detaliile nu se dau aici, doar membrii HSD stiu despre ce e vorba...;)

Dar cica si el era odata membru :-) Mai Edy, tu te iei de toata lumea? :D Lasa ca ma intorc eu in oras si te iau la :rolleyes2...poze :D:D

@foffy: Intreaba-i pe baieti pe mess despre locatie ca pe forum nu vrem sa publicam detalii.

Rac3r 01-08-10 11:51

Quote:

Originally Posted by senderoz (Post 3553256)
Si acu ceva detalii ,cursa accelerare 402m Vatra dornei https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...15-august.html

Super tare pista :shock: abia astept sa merg,poate vom fi multi ca sa fie mai frumos:D

3Xtreme 03-08-10 12:08

4 Attachment(s)
Prima sedinta foto cu noul meu aparat...;) BT 69 EDY :arrow:
Mai multe pe blog.

3Xtreme 05-08-10 15:06

3 Attachment(s)
LA MULTI ANI!!! Hutanu (LLZ) :-);) Sa fii sanatos si sa fii in continuare un lider exemplar pentru HSD.

Mai postez si cateva poze de la sedinta foto de ieri. Mitsubishi 3000GT :arrow:
More on vyxxk.blogspot.com!

BT-01-KAW 06-08-10 11:27

Ms mult pt urari. Sper sa mearga clubuletul in continuare si sa fim cat mai uniti. Cum vi s-a parut distractia de aseara? :)))) Cu respect!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 02:58.

- Copyright 2026 4Tuning