![]() |
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
pt solenza ai eusit sa faci rost
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
35 Attachment(s)
Quote:
in jur de 170 lei iese setul de geamuri. Quote:
inca nu am matrite. ________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! ________________________ Intre timp : - geam far Audi 80 cc - geam far camion - geam far utilaj - set geamuri stopuri Renault Trafic - set geamuri clare Golf 2 - geam far Golf 3 - geam proiector E-Classe - curatat set faruri E-Classe - set geamuri proiectoare Camion Man - geam semnalizator Opel Frontera Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut
o intrebare te rog.. o sticla(plexiglas)pentru far vw bora...la ce pret? una singura...nu mai stiu exact dar pe dreapta parca...irelevant oricum |
buna imi zice-ti un pret pentru geam far golf 3 ?
per bucata si set daca se poate... Stima |
1 Attachment(s)
Salut! Un set de geamuri pentru farurile la un Renault Laguna 1 Phase 2 cat ma costa? Ai matrita sau trebuie sa iti trimit eu farurile?
|
Aveti pm cu totii !
_________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute. _________________________________ Quote:
nu pot executa un geam complect pentru acest model in schimb se pot face prelucrare pe ele. 100 lei geamul de far. Quote:
este 85 lei bucata sau 150 setul de geamuri clare pentru Golf3. Quote:
pentru acest model nu execut geamuri ci doar polish pe cele existente. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut cat m-ar costa sa imi faci o sticla clara pentru un far de golf 3 dreapta pt ca a mea s-a spart...e din material plastic sau sticla?
|
44 Attachment(s)
Quote:
85 lei bucata sau 150 perechea (10 lei transportul prin posta sau 40 lei curierat rapid ) iar materialul folosit este plexiglas. ______________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! ______________________ Intre timp : - geam bord Skoda - geam clar Golf3 - geam proiector Renault Laguna - executat carcase Scoala cu instalatie electrica si Examen - executat set geam clar Golf3 si set geamuri clare Golf3 Hella 4 ochiuri - executat geam girofar portocaliu si prelucrat pentru primirea acestuia - geam proiector Man - executat carcase Examen - curatat set geamuri E-Classe - executat geamuri clare stopuri Renault Traffic si executat insertia rosie Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Salut! pentru ford focus mk2 sedan poti face stopuri clare ???
daca da poti estima un cost? RESPECT despre asta e vb: |
Pentru Golf 4. Sticla far. Pret si timp de livrare te rog!
|
mai e valabil anuntul?
pentru cielo far/geam clar timp sic at costa? |
pentru stopuri golf 3 poti face? pentru stopurile originale vin din 2 bucati...si un pret te rog
|
Quote:
se poate executa la 250 lei setul de stopuri prelucrate. P.s. mersi de aprecieri ! Quote:
nu execut pentru Golf4 deocamdata. Quote:
nu am matrite deocamdata. Quote:
Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
poti face matrite? daca iti trimit geamurile mele si faci matrite si imi faci clare
|
Salut, 2 geamuri din plexiglas pentru faruri de opel astra H ?
|
65 Attachment(s)
Quote:
binenteles ca pot in schimb astept de la un client 1 geam de care mai am nevoie ca sa pot matrita si executa primul set. Daca doresti sa trimiti totusi setul de geamuri atunci le astept cu placere. Date de contact gasesti pe site-ul meu. Quote:
mai convenabil o sa iasa sa schimbi geamuriile cu un set de faruri second donatoare in cazul care farurile actuale sunt un model mai deosebit. ________________________________________ Up la produsele pentru daciute ! ________________________________________ Intre timp : - geam bord Fiat - geam proiector Mercedes - reconditionat far Audi A4 model tuning - reconditionat far Mini Cooper - set geamuri clare proiectoare Hella - reconditionat stop Autobus - executat 8buc capace portocalii pentru girofar model american - set geamuri stop rulota - set geamuri proiectoare Autobus Mercedes - geam clar Golf 3 - geam proiector Mercedes Actros - curatat set faruri E-Classe - reconditionat stop E-Classe cu un stop avariat donator - set geamuri si inele semnal Aro custom - reconditionat stop vagon camion Stima Hadobas Peter 074203263 plexiart.ro |
Quote:
intradevar lucrare de super buna calitate RECOMAND CU INCREDERE |
pt super nova ...geamuri faruri clare la ce bani ?
|
Quote:
Quote:
150 lei setul. Poze gasesti aici pe topic daca rasfoieiesti sau pe plexiart.ro Stima Hadobas Peter 074203263 plexiart.ro |
semnalizari albe tico? se pot face si la ce pret?
|
Multumesc pentru ajutor si intelegere !
Recomand serviciile d-lui Hadobas. |
1 Attachment(s)
salut 2 stop clear pentru r5 căt costă?
|
Aveti Pm cu totii !
_________________________ Quote:
se pot executa in schimb am nevoie de un corp de semnalizare fiindca daca bine tin minte se monteaza cu suruburi. Pret informativ 50-60 lei setul. _________________________ Quote:
undeva intre 130-160 setul, trebuie sa vad stopuriile sa ma exprim mai cu precizie asupra manoperei. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut, 2 geamuri din plexiglas pentru faruri de vw golf 2 ?
|
Salut 2 geamuri albe-mat semnalizari Dacia cn3 la ce pret?Stima.
|
Quote:
setul de geamuri clare golf2 sunt la 63 lei cu transport inclus prin posta. Quote:
setul de semnale complecte cn3 ( carcase noi, geamuri clare/mate (la alegere) si becuri portocalii) ies la 108 lei cu transport inclus prin posta. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Quote:
|
Bună ziua,
Pentru Matiz mă interesează: - Semnale bară față ca aici: https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post3436309 - Semnale spate albite īn stopurile mele, ca aici: http://www.plexiart.ro/images/storie...op_Matiz_2.jpg Cāt mă costă? Și īncă o īntrebare, cāt durează, ca să știu cāt timp n-o să folosesc mașina? Mulțumesc anticipat! |
Quote:
Stima Quote:
De semnale nu ma ocup iar prelucratul stopuriilor ies la 100 lei. Perioada de lucru aprox 2-3 zile de la primirea stopuriilor. Recomand o programare din timp sa nu asteptati stopuriile mai mult decat necesar. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
65 Attachment(s)
Aveti Pm cu totii !
____________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! ____________________ Intre timp una-alta : - reconditionat proiector Clio si executat geam - executat set geamuri Golf 3 - reconditionat far camion Volvo - reconditionat si polish pe set proiectoare BMW - executat geam stop scooter - curatat interior far E-Classe - reconditionat stop Jeep - executat 2x seturi geamuri proiectoare Man - executat 3x geamuri proiectoare Man - executat 2x seturi geamuri far Golf 3 - curatat interior far T4 - executat set geamuri Passat B4 - executat geam si reconditionat far Niasan Terrano 2 - executat 3x geamuri Golaf 3 - executat geam far Utilaj - executat geam proiector Man - executat prelucrare stop Ford Granada - executat finisaj faruri interior LandRover Freelander Sport (curatat, vopsit interiorul negru mat, afumate reflectorizantele si polish) - executat geam utilaj - Polish far Audi A6 si curatat interiorul - executat geam far Golf 3 - reconditionat stop Dacia Sandero - reconditionat stop Chevy Aveo Stima Hadobas Peter 074203263 plexiart.ro |
Cat costa reconditionarea a doua geamuri de far ptr bmw e46 fl si in ce consta procedeul. Multumesc
|
pt supernova in pret e inclus si transportul?daca da ,poti sa-mi trimiti o pereche am nevoie .
|
Quote:
nefiind din baia mare nu vad cum sa fie rentabila pentru dvs aceasta miscare in contextul care doar reconditionarea celor 2 geamuri e undeva intre 120-140 lei ... + transportul. Rcomand o firma serioasa de detailing in jurul dvs. Quote:
banuiesc ca cu dvs am discutat telefonic, de nu atunci 150 setul de geamuri + transport (posta 15 lei sau curierat rapid 40-45 lei). Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Buna ziua, am 2 faruri de opel tigra st,dr, dar nu mai au sticla deloc.A-ti putea sa le face-ti din plexiglas?Si un pret daca se poate.Multumesc!
|
54 Attachment(s)
Quote:
imi pare rau dar nu va pot ajuta cu reconditionarea daca nu aveti geam deloc pe ele. Stima _____________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! _____________________________ Intre timp : - 2xset geamuri clare Golf3 - executat capace adaptoare pentru suport flori - geam clar proiector autobus - geam clar opel vectra - geam clar Golf3 - executat Incinta pentru prelucrat cu aspiratie tehnica dentara (cutie folosita din polipropilena, instalatie electrica cu intrerupator pe fir, fata termoformata din Hips cu geam de sticla si suport de lemn cu nervuri pentru posibilitatea fixarii pe masa de lucru) - curatat geam far E-Classe - carcase Scoala si Examen cu instalatii electrice - set geamuri clare tractoras - geam stop scooter - carcasa Scoala - set geamuri clare SuperNova Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut!
Cat ma costa set geam plexi pt solenza faruri + semnale? |
poti face si pentru golf 2? 2 faruri? pret?
|
Quote:
150 lei setul de geamuri in schimb am nevoie de faruriile dvs sa pot executa lucrarea dvs. Stima Quote:
binenteles ca se pot executa (daca rasfoiti un pic topicul se pot vedea) si ies la 60 lei setul de geamuri cu transport inclus prin posta. Am nevoie doar de diametrul geamului original. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Pai am si 2 faruri bune, as putea sa vi le trimit toate 4, 2 cu geam si 2 fara. Ma intereseaza cat m-ar costa ca as vrea sa pun 2 lupe in interior intai si sa vad cat ma ajunge investitia totala.Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning