Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/124384-roman.html)

Ali_ump 24-07-10 09:53

Re: Roman

Pt saptamana viitoare e programata o deplasare la ROman...asa ca strangeti randurile sa va gasim acolo pe toti:D
Ne vedem!

CiRiNeL 24-07-10 13:17

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3539182)
Pt saptamana viitoare e programata o deplasare la ROman...asa ca strangeti randurile sa va gasim acolo pe toti:D
Ne vedem!

saptamana viitoare cand mai exact???

waste31 24-07-10 17:38

in weekend se zice,acum aline zine tu vineri sau sambata?

Ali_ump 25-07-10 10:59

Sambata as dori eu ...ma maiconsult cu cei care vor sa vina de aici si anunt sigur ce si cum!

Ali_ump 30-07-10 09:57

Sambata 31 Iulie 2010 la orele 18:00 se va pleca catre Roman !
Cine doreste sa faca o plimbare, impreuna cu cei din comunitate (cati om fi de plecat ) si sa sustinem putin comunitatea din Roman va astept la ora indicata mai sus.
Ora de intalnire in Roman este 19:00 !

Detalii si relatii la tel: 0748.128.720!

Va rog sa imi spuneti locul unde ne putem intalniii cu totii!:rolleyes2

morpheusmaster 30-07-10 09:59

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3552504)
Sambata 31 Iulie 2010 la orele 18:00 se va pleca catre Roman !
Cine doreste sa faca o plimbare, impreuna cu cei din comunitate (cati om fi de plecat ) si sa sustinem putin comunitatea din Roman va astept la ora indicata mai sus.
Ora de intalnire in Roman este 19:00 !

Detalii si relatii la tel: 0748.128.720 begin_of_the_skype_highlighting**************0748. 128.720******end_of_the_skype_highlighting!

Va rog sa imi spuneti locul unde ne putem intalniii cu totii!:rolleyes2

Ne vedem cu totii in parcare la Kaufland si de acolo vedem ce si cum?

Din Roman se anunta urmatorii din "comunitate":
1. Eu (si ma bazez pe wrc si cirinel macar)

CiRiNeL 30-07-10 10:33

1. Morph
2. CiRiNeL
3.

P.S. Sper sa nu fie probleme si sa ajung ca imi vin ai mei acasa si sa nu imi schimbe planurile

Ali_ump 30-07-10 10:33

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3552507)
Ne vedem cu totii in parcare la Kaufland si de acolo vedem ce si cum?

Din Roman se anunta urmatorii din "comunitate":
1. Eu (si ma bazez pe wrc si cirinel macar)

Baiatu cu E30 cred ca termina si el masina si o sa fie si el in zona:rolleyes2:D

VladM 30-07-10 11:21

Voi fi si eu prin zona.

26WRC 30-07-10 13:52

Sambata, Kaufland ora 19

1. Morph
2. CiRiNeL
3. waste31
4. VladM
5. wrc

morpheusmaster 31-07-10 01:42

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 3553073)
Sambata, Kaufland ora 19

1. Morph
2. CiRiNeL
3. waste31
4. VladM
5. wrc

Deci 5 din roman cu 1 pietroi nemtean?

...asa ramane. Eu maniana la 19.00 is la Kaufland in parcare :)) daca vine cineva sa ma ia si pe mine (cirimobil, wastemobil, vladmobil sau wrcmobil) :))...glumesc...ajung eu cumva...

CiRiNeL 31-07-10 01:49

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3554291)
Deci 5 din roman cu 1 pietroi nemtean?

...asa ramane. Eu maniana la 19.00 is la Kaufland in parcare :)) daca vine cineva sa ma ia si pe mine (cirimobil, wastemobil, vladmobil sau wrcmobil) :))...glumesc...ajung eu cumva...

da-mi un telefon si adu-mi aminte...ca am 1000 de treaba :) si te iau si pe tine

VladM 31-07-10 07:41

Poti sa ma suni pe mine daca vrei si vin sa te iau. L-am sunat si pe Herodot si a spus ca vine.

Ali_ump 31-07-10 08:35

Sunt vreo 3-4 masini din Piatra Neamt ...poate Cristi de la BC si ceva de la Pascani!

morpheusmaster 31-07-10 10:52

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 3554299)
da-mi un telefon si adu-mi aminte...ca am 1000 de treaba :) si te iau si pe tine

Ok, iti dau un tel sa iti aduc aminte. Deci la ora 19 baieti. Ne vedem acolo.

VladM 31-07-10 13:18

Am vorbit si cu Herodot si cu AlexPHM si vin si ei :)

Ali_ump 31-07-10 13:56

Hai ca o sa fie frumos:D

VladM 31-07-10 15:20

Si din nou am mai vb. cu 2 baieti,unul cu un Golf 2 Alb Perlat si altul cu un Golf 1.

o n i x 31-07-10 16:14

scuze de intarzaiere dar acum am reusit si eu sa ajung acasa de pe drumuri.
din Pascani ne-am propus sa venim 4 masini,sa vedem cati reusim sa ajungem.

ne vedem la 19:00 la Kaufland.

salutare!

morpheusmaster 31-07-10 16:16

Quote:

Originally Posted by o n i x (Post 3555224)
scuze de intarzaiere dar acum am reusit si eu sa ajung acasa de pe drumuri.
din Pascani ne-am propus sa venim 4 masini,sa vedem cati reusim sa ajungem.

ne vedem la 19:00 la Kaufland.

salutare!

Frumos. Multumim mult baieti! Super gest din partea tuturor in special din partea lui Alin ca a venit cu propunerea!

Daca o sa fie un real succes poate face o obisnuita ca odata pe luna sau la 3 saptamani sa mergem cu totii in alt oras al Moldovei...

Ne auzim...

morpheusmaster 01-08-10 02:31

Nu mai zice nimeni nimic, huh? Dupa asa o seara cred si eu. E bine ca in final totul s'a rezolvat relativ bine pentru ambele parti implicate.

A fost un "botez" pe cinste :)

Multumiri baietilor din Piatra Neamt si baietilor din Pascani! La mai multe, cat mai dese...fara voi nu ar fi fost asa frumos.

Trebuie sa multumim si Passatului de la Rutiera care a fost alaturi de noi mai mult decat speram si ne doream. Asta este, trebuie si ei sa isi faca simtita prezenta, in alta parte chiar nu aveau treaba. Totusi in final au fost baieti valabili si lui Ex iau aplicat doar o amenda de "lipsa acte" (pe langa 2 la coaste), amenda care o primea si daca ne tragea pe toti pe dreapta in trafic si ne verificau...corect? corect...deci au fost baieti, let's face it. Putea fi mult mai grav...asta este...e bine ca doar atat, 10x God. (nu e asa bai drogatule? bai nebunule, bai capi de tuti capi :))...toate ca toate...da gay??? :)) asta nu as fi suportat :)) ...glumesc ma, da chiar nu as fi suportat :)) )

In schimb, in cazul lui WRC (si sincer imi pare rau de el...) situatia a fost alta. Imi pare sincer rau ca asa a fost...nu merita asta (sia luat bataie daca nu ati inteles)...a fost ghinionul lui ca respectivul era "in civil"...dar si pe el la mancat...si cand te mananca trebuie sa te scarpini, nu? Totusi ce'i prea mult strica si abuzul asta nu'i tocmai ok.

Eh...a fost frumos, multe rasete, multa caterinca, lacrimi, de ras si de plans :))...o seara memorabila, un "botez" cum spunem noi pe cinste. Scopul eu zic ca a fost atins. Astia din Roman neam cunoscut mai bine, asta nea apropiat sa zicem.

Il rog pe "marlanu ala de la piatra care facea poze sa ma suga de .)." (am citat, da?) si sa arunce niste poze aici. (dar vezi, branduieste pozele astfel incat daca sunt "preluate" de altii sa stim de unde leau luat)

Gata ca deja e post lung.

In caz ca nu stiti, avem si un articol intrun ziar nemtean (despre inceputul evenimentului)
http://ziarpiatraneamt.ro/in-roman-d...na-de-politie/

Multumesc personal inca odata baietilor din Piatra si Pascani (si in special lui Alin, ca el a fost cu ideea), data viitoare (cat mai curand) ii asteptam in numar mult mai mare si de ce nu si Targu Neamtu, Bacau, Iasu...poate orchestram ceva mai mare. Poate la fel de frumos am trage si noi o fuga vinerea urmatoare (asa ca idee).

Si ii asteptam si pe cei de la Rutiera, sa ne cunoasca si sa vada ca dincolo de ipotezele lor (de infractori), suntem niste baieti ok, care pur si simplu stateam intro parcare, cu masinile...de vorba. Nu faceam raliuri, nu burnuri, nu liniute, nu nimic. Nu deranjam linistea publica cu muzica sau evacuarile, NU NIMIC!!! Suntem niste baieti ok, la locul nostru care vrem sa ne vedem de ale noastre. Tuningul nu este o infractiune, nu inteleg de ce trebuie pedepsit conform articolelor inexistente in codul rutier. Deci repet, va asteptam in calitate de OAMENI (de la egal la egal) sa veniti si sa vedeti cum chiar voi ati zis "care'i treaba cu voi?".

AnDrEiCa 01-08-10 08:17

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3556062)
Nu mai zice nimeni nimic, huh? Dupa asa o seara cred si eu. E bine ca in final totul s'a rezolvat relativ bine pentru ambele parti implicate.

A fost un "botez" pe cinste :)

Multumiri baietilor din Piatra Neamt si baietilor din Pascani! La mai multe, cat mai dese...fara voi nu ar fi fost asa frumos.

Trebuie sa multumim si Passatului de la Rutiera care a fost alaturi de noi mai mult decat speram si ne doream. Asta este, trebuie si ei sa isi faca simtita prezenta, in alta parte chiar nu aveau treaba. Totusi in final au fost baieti valabili si lui Ex iau aplicat doar o amenda de "lipsa acte" (pe langa 2 la coaste), amenda care o primea si daca ne tragea pe toti pe dreapta in trafic si ne verificau...corect? corect...deci au fost baieti, let's face it. Putea fi mult mai grav...asta este...e bine ca doar atat, 10x God. (nu e asa bai drogatule? bai nebunule, bai capi de tuti capi :))...toate ca toate...da gay??? :)) asta nu as fi suportat :)) ...glumesc ma, da chiar nu as fi suportat :)) )

In schimb, in cazul lui WRC (si sincer imi pare rau de el...) situatia a fost alta. Imi pare sincer rau ca asa a fost...nu merita asta (sia luat bataie daca nu ati inteles)...a fost ghinionul lui ca respectivul era "in civil"...dar si pe el la mancat...si cand te mananca trebuie sa te scarpini, nu? Totusi ce'i prea mult strica si abuzul asta nu'i tocmai ok.

Eh...a fost frumos, multe rasete, multa caterinca, lacrimi, de ras si de plans :))...o seara memorabila, un "botez" cum spunem noi pe cinste. Scopul eu zic ca a fost atins. Astia din Roman neam cunoscut mai bine, asta nea apropiat sa zicem.

Il rog pe "marlanu ala de la piatra care facea poze sa ma suga de .)." (am citat, da?) si sa arunce niste poze aici. (dar vezi, branduieste pozele astfel incat daca sunt "preluate" de altii sa stim de unde leau luat)

Gata ca deja e post lung.

In caz ca nu stiti, avem si un articol intrun ziar nemtean (despre inceputul evenimentului)
http://ziarpiatraneamt.ro/in-roman-d...na-de-politie/

Multumesc personal inca odata baietilor din Piatra si Pascani (si in special lui Alin, ca el a fost cu ideea), data viitoare (cat mai curand) ii asteptam in numar mult mai mare si de ce nu si Targu Neamtu, Bacau, Iasu...poate orchestram ceva mai mare. Poate la fel de frumos am trage si noi o fuga vinerea urmatoare (asa ca idee).

Si ii asteptam si pe cei de la Rutiera, sa ne cunoasca si sa vada ca dincolo de ipotezele lor (de infractori), suntem niste baieti ok, care pur si simplu stateam intro parcare, cu masinile...de vorba. Nu faceam raliuri, nu burnuri, nu liniute, nu nimic. Nu deranjam linistea publica cu muzica sau evacuarile, NU NIMIC!!! Suntem niste baieti ok, la locul nostru care vrem sa ne vedem de ale noastre. Tuningul nu este o infractiune, nu inteleg de ce trebuie pedepsit conform articolelor inexistente in codul rutier. Deci repet, va asteptam in calitate de OAMENI (de la egal la egal) sa veniti si sa vedeti cum chiar voi ati zis "care'i treaba cu voi?".

Cum sa dea ma in voi ?Da ce plm suntem pe vremea lui Ceasca?Parerea mea ca gaborii aia erau bauti daca au facut asta......

o n i x 01-08-10 09:00

salut!
in primul rand vrem sa va multumim de invitatie.
ne bucuram ca am putut sa o onoram(cam putini dar asta este).
intalnirea a fost foarte ok.

iar cu `militia` ce sa zic,acum putem spune ca suntem cam toti botezati(si noi am patit la fel cand au fost baietii din Tg.Neamt la noi).

sper sa ne vedem la event la Vatra Dornei.

si ca o propunere dupa Vatra Dornei:sa facem si in Pascani o asa intalnire desi cred ca vom avea parte tot de un asa tratament din partea politiei.

morpheusmaster 01-08-10 11:42

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3556136)
Cum sa dea ma in voi ?Da ce plm suntem pe vremea lui Ceasca?Parerea mea ca gaborii aia erau bauti daca au facut asta......

Decat sa faci posturi d'astea mai bine nu posta. Se vede ca tu traiesti in alta tara, diferita de cea a noastra. Keep on dreaming. N'a dat nimeni in nimeni...toti suntem bine, ok, la casele noastre. Doar WRC s'a impiedicat si s'a lovit la genunchi cand fugea...atat.

werewolf0381 01-08-10 12:41

a fost ceva frumos!!sper sa mai fie!!!dar vrem poze de aseara!!!aveti grija de voi baieti!!

CiRiNeL 01-08-10 12:43

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3556417)
Decat sa faci posturi d'astea mai bine nu posta. Se vede ca tu traiesti in alta tara, diferita de cea a noastra. Keep on dreaming. N'a dat nimeni in nimeni...toti suntem bine, ok, la casele noastre. Doar WRC s'a impiedicat si s'a lovit la genunchi cand fugea...atat.

:)))

=))))

sory dar nu ma pot abtine in a nu crea postul asta inutil...doar ca rad cu lacrimi:)))

s-a lovit la genunchi cand fugea =))

apropo -"Pe grasul asta il cunoasteti ma baieti?"
-"Nu sefu ce treaba avem noi cu el?"

morpheusmaster 01-08-10 12:44

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 3556537)
:)))

=))))

sory dar nu ma pot abtina in a nu crea postul asta inutil...doar ca rad cu lacrimi:)))

s-a lovit la genunchi cand fugea =))

apropo -"Pe grasul asta il cunoasteti ma baieti?"
-"Nu sefu ce treaba avem noi cu el?"

Uite frate...eu vb. serios si voi radeti. :))

faraonul69 01-08-10 13:33

inca un lucru a-ti uitat baieti , cand ii vedeti prin trafic spunetile sa-si dea singuri amenda pt ca au iesit pe interzis din kaufland )))....(cred ca sau emotionat ) bafta

waste31 01-08-10 15:34

hai ba gata,liniste,toate bune si frumoase,impozitul se aude cu un surplus anul aceste la mine :)) toate cele bune tuturor care au venit,salutari pascani si piatra si restu care va roadeti ca n`ati venit :D,sa ne vedem la dornei ar fi ceva,cheers.

buddy_lexx 01-08-10 15:38

is curios daca dupa cele intamplate la roman vor fi efecte negative si in piatra neamt ...

waste31 01-08-10 19:07

important e sa fie o mai buna gandire si al fel cum ei isi fac de cap cu "legea" care e mai mult legea junglei la ei,trebuie pedepsit abuzul de putere si asa nu vor mai fi discutii,pentru ca ce s-a intamplat a fost abuz total de putere pe nici un motiv concret,la urmatoarea abatere va trebui o organizare buna ca sa fie dovezi sa nu mai fie discuti,luati aminte.

yoooo 01-08-10 21:27

1 Attachment(s)
nu vreau sa fiu rau:sad:cu toate ca o sa fiu criticat:sad: dar unde sun masinile tunate in parcarea asta????

ssilvviu 01-08-10 21:34

Urmeaza sa fie tunate :mrgreen:

Ali_ump 01-08-10 21:42

Quote:

Originally Posted by yoooo (Post 3557497)
nu vreau sa fiu rau:sad:cu toate ca o sa fiu criticat:sad: dar unde sun masinile tunate in parcarea asta????

E vorba de spirit si pasiune ,.,, nu toti ne permitem masini tunate gata:rolleyes2

yoooo 01-08-10 21:50

avind in vedere ca ai spus ca voi nu va permitetzi masini gata tunate vreau sa itzi aduc la cunostintza ca io muncesc si nu am luato gata tunata numai io stiu cite sacrificii fac sa imi satisfac placerile:rolleyes2. ca sa vezi si u de unde am plecat unde am ajuns si te las sa itzi imaginezi unde o sa ajung intra aicihttp://hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=201013333&ownerId=92 899822

Ali_ump 01-08-10 22:13

Quote:

Originally Posted by yoooo (Post 3557544)
avind in vedere ca ai spus ca voi nu va permitetzi masini gata tunate vreau sa itzi aduc la cunostintza ca io muncesc si nu am luato gata tunata numai io stiu cite sacrificii fac sa imi satisfac placerile:rolleyes2. ca sa vezi si u de unde am plecat unde am ajuns si te las sa itzi imaginezi unde o sa ajung intra aicihttp://hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=201013333&ownerId=92 899822

Stiam ca vei intelege gresit...n-a fost atac la persoana:) Am zis pur si simplu ca nu avem toti posibilitatile la fel incat sa se vada si rezultate notabile...unu se misca mai incet ...altu mai repede...fiecare cum poate! Ai inteles ce ai vrut ...fiecare munceste pentru placerile astea asa ca nu trebuie sa crezi ca sunt mai prejos aiai din parcarea aia decat tine ca ai masina tunata in mai mare proportie decat ei si cu atat mai putin sa afirmi ce ai afirmat in primu post...pacat ca nu gandesti cum trebuie;)
Bafta cu masina!

yoooo 01-08-10 22:35

multumesc ca mai facut intr-un fel sau altu prost :D sper ca am intzels gresit IAR.........................FELICITARI LUI BAITZASU CU TRABANTU IL SIMPATIZEZ .IN NICI UN CAZ NU AM GINDIT CA VREOUNU DIN PARCAREA AIA II MAI PREJOS CA MINE.II ADMIR PE TOTZI, CA PE VREMURILE CIND MA GINDEAM EU LA TUNING NU ERAU ACESTE POSIBILITATZI MA JUCAM IN FATZA BLOCULUI CU O JANTA DE LA BICICLETA SI O SIRMA INDOITA .AR FI CAZUL SA IL PLIMBI SI TU CERCU

Ali_ump 01-08-10 22:51

Quote:

Originally Posted by yoooo (Post 3557636)
multumesc ca mai facut intr-un fel sau altu prost :D sper ca am intzels gresit IAR.........................FELICITARI LUI BAITZASU CU TRABANTU IL SIMPATIZEZ .IN NICI UN CAZ NU AM GINDIT CA VREOUNU DIN PARCAREA AIA II MAI PREJOS CA MINE.II ADMIR PE TOTZI, CA PE VREMURILE CIND MA GINDEAM EU LA TUNING NU ERAU ACESTE POSIBILITATZI MA JUCAM IN FATZA BLOCULUI CU O JANTA DE LA BICICLETA SI O SIRMA INDOITA .AR FI CAZUL SA IL PLIMBI SI TU CERCU

Ma asteptam la un raspuns de genu din nou ... Nu te-am facut nici cum ! Am incercat sa fiu cat mai explicit ca sa nu te simti jignit:) se pare ca nu am reusit! Nu te-am facut prost ...doar ca afirmatia ta...unde-i tuning-ul a sunat cam de sus asa daca intelegi ce vreau sa zic ...
Eu am de plimbat 4 cercuri acum nu mai am nevoie doar de unu si fara motor:lol: am stat ani la rand si am salivat si promovat intalnirile de genu asta prin parcari ca cele din poza ...fara masina si fara tuning (l-am plimbat destul atunci ;)).

buddy_lexx 01-08-10 23:02

Quote:

Originally Posted by yoooo (Post 3557497)

nu te supara ca ma bag,masinile "tunate" cu adevarat din tara asta le numeri pe degete.
Un spoiler pe fata /spate si praguri nu este = cu tuning,ci mai degraba o restilizare.
Foarte putini dintre romani isi permit sa faca tuning la o masina.
Ce facem noi ,oamenii de rand cu venituri medii, mai degraba este o restilizare sau o tentativa de tuning.
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau,doar mi-am dat cu parerea!

Degeaba ai sarit pe alin,el are perfecta dreptate... doar ca l-ai inteles gresit

yoooo 01-08-10 23:25

asa cum scrie MORPHEUSMASTER "Si ii asteptam si pe cei de la Rutiera, sa ne cunoasca si sa vada ca dincolo de ipotezele lor (de infractori), suntem niste baieti ok, care pur si simplu stateam intro parcare, cu masinile...de vorba. Nu faceam raliuri, nu burnuri, nu liniute, nu nimic. Nu deranjam linistea publica cu muzica sau evacuarile, NU NIMIC!!! Suntem niste baieti ok, la locul nostru care vrem sa ne vedem de ale noastre. Tuningul nu este o infractiune, nu inteleg de ce trebuie pedepsit conform articolelor inexistente in codul rutier. Deci repet, va asteptam in calitate de OAMENI (de la egal la egal) sa veniti si sa vedeti cum chiar voi ati zis "care'i treaba cu voi?".
__________________SUBLINIEZ TUNINGUL NU ESTE O INFRACTIUNE....................................... ................AM INTREBAT UNDE ESTE TUNINGUL IN POZA.SI CU ASTA AM INCHEIAT IMI CER SCZ CA AM POS O INTREBARE :rolleyes2 NU AM SA MAI INTERVIN VA LAS SA VA VEDETZI DE TUNING SAU DE RESTILIZARI

All times are GMT +2. The time now is 23:37.

- Copyright 2026 4Tuning