Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Poze de prin Timisoara ... intalniri !! (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1241-poze-timisoara-intalniri.html)

Corse 31-03-07 00:50

Re: Poze de prin Timisoara ... intalniri !!

pe naiba, vorbeste lumea aiurea.
ps : mai 3 ore ;)

mattr|x`u 31-03-07 01:30

Las`...noi sa fim sanatosi....

moza victor 02-04-07 02:50

timisorean obsedat de tuning :)))

13 Attachment(s)
salut ! mah incep si yo sa cunosc lume in domeniu asta din tm si sa vedem poate iese de'un tuning organizat numai intre noi ! :D

Pt inceput sa ma prezint adika masina :lol:

ZuzuTm 02-04-07 07:16

Tare tare masina :D u stai prin Ciarda? :-?

moza victor 02-04-07 10:11

nu ..sunt de aici din bucovina prin b'uri stau !:D

mattr|x`u 02-04-07 10:26

Tare`....ai pus pe ea oricum..n`ai ce zice...kitch nu`i si nici standard... ejti ok..

moza victor 02-04-07 11:00

am comparat akol masina cu un alt passat modelu ala mai sport :rolleyes2 el are spoilere si nush ce suspensii fantoma si mai are si spoilere...masina mea e mai joasa am 7cm la sol in fata arata fain asa joasa dar :rolleyes2 parca e prea joasa:sad: nu? nu sunt adeptu spoilerelor numai de design...eu am pus pe masina asta tot cea ce este util pt a mari performantele pe asfalt motor-caroserie tot nimic nu este de forma tot e functional si mor cand ii vad pe unii ca fac din masini sorcove pline de leduri,spoilere prinse cu sarma etc a da scotch pe faruri :evil: ! ceva sfaturi masina e in constructie inca ....orice idee nu strica !!! urmeaza suicide doors la spate...cateva relee si rezulte flacari pe tobe si azot tot tacamu' :D la motor nui mai fac nimic...altceva orice !!!! astept ceva rasp :-P

ZuzuTm 02-04-07 14:02

Am uitat sa iti spun bun venit :D si sorry ca te-am confundat cu cineva din Ciarda :D

mattr|x`u 03-04-07 00:29

Treci pe nijte jenti mai mari...cat de mari poti :) si taie in spate din caroserie..s`o faci ceva de genu truck`...:) ar arata ...ceva mai special.....si in spate...pui un ditamai woofer`u..:) sa trezesti vecinii

ar fii doar o idee :)

moza victor 03-04-07 01:26

n-are nimik,ce ciarda nui zona faina:D ...aa partea cu taiatu bdin caroserie era un sfat pe passatu meu? ditamai wooferul adica de cat... rms/sin k am deja unu :D

moza victor 03-04-07 01:34

maai mie imi plac masinile MARI..LATE..si LIPITE de asfalt cu un motor pe masura :lol: masina asta e numa buna...motor are destul de tare lata ii si are 5 metrii pe
1.9 latzime ...ai loc si de subwoofere si de inca vreo 5-6 nauntru si mai si zboara cand uiti picioru pe acceleratie aeru nauntru nui aglomerat :D si daca te enervezi peste toate asta mai pui si ceva saci de cartofi asta k sa nu zici k mai ai ceva loc neocupat nauntru :D :D este exact cum imi place mie ai loc pt de toate ! daca tai din ea...nam facut nimic...in PLUS nu uitati asta era o masina de FAMILIE aaa ERA ODATA :D unde pui toate astea intrun opel tigra sau VW Golf etc... n-am dreptate asa umpik....???:rolleyes2 :rolleyes2

moza victor 03-04-07 01:41

legat de WATTZI am avut daua parbrize sparte odata de un bolovan si odata de o caramida in punga cu bilet oare ce scria pe biletel :rolleyes2 asa vecini faini am bine asta nu ma scuza pe mine care pana atunci nu ma potoleam cu volumu':twisted:

ZuzuTm 03-04-07 07:27

Yo as zice sa ii schimbi culoarea:D ar mere un Alb perlat cu niste jenti OZ negre mate :D parerea mea!

Don't worry be happy :D

mattr|x`u 03-04-07 14:31

y0` zic ca`i buna asa cum ii ...daca chiar nu tii neaparat sa bagi in ea o avere...

moza victor 03-04-07 14:49

2 Attachment(s)
ceva de genu'....am un coleg care face virtual tuning:-P promit k mai pun poze :-P

moza victor 03-04-07 14:52

ehh o avere pt o masina care valora la inceput poate nici 2000de euro...cat am bagat deja in ea este totusi mult..si fac asta din pasiune nu doar k sa vand masina mai scump :rolleyes2 zice-ti orice.... !!!

dogy_10 03-04-07 21:32

super tare masina.....si se aude.....beton, dar eu zic sa o lasi asa sa nu-i pui spoilere ca arata naspa, mai bine asa mai clasic oricum felicitari pt masina

ZuzuTm 04-04-07 08:16

moza dc iti vinzi masina? :-? passat GLS din 84' , 2000cmc (150cp) 10L/% , dublu carburator electronic , filtru aer sport , suspensii Billstein gaz/azot , usi verticale (lambo doors), cauciucuri vara 195/45/15 (model in V ), jeante aliaj , tobe sport , geamuri omologate RAR (ionizate) , subwoofer JBL GTO 1800watt (600RMS) , sony explod , scaune sport piele , caroserie modificata
:-?

moza victor 04-04-07 10:04

mai..sincer ...nu as vinde masina asta pt nimic in lume ;) dar...partea cea mai proasta la ea este k nu se gasesc piese atat noi cat si vechi este un dezastru'....am cautat faruri..la schimbator nish piese...ma rog o gramada si de abia am gasit prin germania...foarte rare piesele si greu de gasit :cry: asta este singurul si principalul motiv pt care o dau.....pe masina sunt numai piese noi...masine este pe firma nu pot pune piese de la schrot :rolleyes2 deasta am si investit ata in ea :-)

moza victor 04-04-07 10:07

1 Attachment(s)
am mai gasit o poza pe aici...hmm...pareri...? e ff imoprtant ce ziceti...:-)

ZuzuTm 04-04-07 13:37

Arata fain da stii ce nu imi place la masina asta din poza?:D jentile :( nu dau asa bine pe masina parerea mea :D

TM-84-DMX 11-04-07 14:28

Pt baiatul cu passatul ala ...lol!
Nu demult erai cu masina in piata si akuma zici k nu vrei so vinzi !?:))
E un mare kitch masina aia

moza victor 11-04-07 23:37

aaa DMX :shock: era vorba de mine..? nu am fost niciodata cu masina in piata sa o vand....ammm:rolleyes2 poate ma confunzi....:???: si masina asta fii sigur ca nu este un chici...dar in mod sigur nu poti defini cuvantu asta ;)

TM-84-DMX 14-04-07 16:59

Ce te face sa crezi asta?! Burlanele alea ce le aveai in loc de evacuare acum ceva vreme ti se par faine ,nu?!?!:)) LOL

moza victor 14-04-07 18:19

auzi....BURLANE...omule...de materialul inox ai AUZIT ? ii un material din care se fac de obicei evacuarile sport la masini iar de firma Remus in mod sigur :shock: :shock: n-ai auzit....si te rog frumos sa te abtii k din cate imi dau seama nu ai nici o idee de ce inseamna masini modificate aaaa TUNING ;) asa i se mai zice...
si pentru faptul ca eu am cumparat evacuarea aia pentru sunetul ala misto pe care il scot este ca putini au asa ceva si ca si mai putini isi permit sa aiba.... si mai presus de toate pt ca asa o vrut p*** mea :D :D :D si ca sa se mire f****** .. astia care vorbesc aiurea numa k sa se afle si ei pe aici ;) ;) scuze de off topic:D :D

laurentiu_tim 14-04-07 19:55

bha ce se incoarda DMX ala dc stau si ma gandesc tu ai BMW ala 320 diesel tractor ai si tu niste geamuri fumurii si gata ai masina tunata frate asta o scos dintrun passat din 84 ce nu o sa scoata multi din alte masini atat o da el cu BMW da frate cand o sa modifici si tu ceva la el atunci sa vb dc nu ma insel :D

TM-84-DMX 14-04-07 22:00

1 Attachment(s)
Ba tarane ala ii 82dmx ,sofer de Dacie ce esti!

A...si pt ala cu capete de teava din piata si cu stickere Remus tot de acolo uite aici o toba adevarata,nu besinile alea.

laurentiu_tim 14-04-07 22:07

laso asa taran taran da am logan de 120 d cai frate si i motor de 1.4 ............las c esti tu sofer de VW sau ce ai si tu p akolo ...........laso asa 8)

moza victor 14-04-07 22:07

aaaaa DMX :shock: :shock: TUPAC:shock: :shock: :D asta e un forum de intalniri...pareri (sfaturi) unde se vorbeste politicos (cei 7 ani de acas') stii treaba aia ;) ;) tu vad k dai tunuri pe aici...daca te plictisesti asa de tare ia-ti cotetu ala si te cara prin orash...;) ;) ce zici ?:rolleyes2

TM-84-DMX 14-04-07 22:10

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 851730)
laso asa taran taran da am logan de 120 d cai frate si i motor de 1.4 ............las c esti tu sofer de VW sau ce ai si tu p akolo ...........laso asa 8)

Trebuia sa postezi asta la funny stuff..=)) I-a uimeste-ma ,de unde i-ai scos?

moza victor 14-04-07 22:12

copile...cum sa iti mai explice omu' aia este o toba de 7 cm diametru exterior poate si mai putin...am ale mele sunt de 10 centi' exterior ...si pretene' tu dai o tura prin parcari faci poze si te lauzi cu ele pe forum?:D a cui e finala?:D k asa i se zice ;) eu nu am finale ...am toba completa de inox de la galerie incepand :rolleyes2 ...si daca e sa ne incordam numa usile mele is cat masina ta aia fantoma :D :D

TM-84-DMX 14-04-07 22:16

deja ma pliktisesti ,as incerca sa port un dialog cu tine ,dar sunt sigur k imi vei strica seara.

moza victor 14-04-07 22:20

ma bucur ca ai inteles Gradele' cand te hotarasti sa vii cu chestii serioase pe forum sa ne anunti ;)

laurentiu_tim 14-04-07 22:20

funny funny pt tine da parca te dadeai maestru p aici explicane tu d unde se scot maestre filtru chip maestre mare maestru esti asta e nu ms pun cu maestrii 8)

TM-84-DMX 14-04-07 22:23

TM-84-DMX
De-al Casei :)

moza victor
Stage 2

Bai cimpanzeule daca cu din filtru si chip ai scos 120 de cai din cazanu ala ar trebuii sati ridice uzina dacia o statuie!Sa mute cineva post-urile alea la sectiunea bancuri!

FICu' 14-04-07 22:24

bah ala cu loganu: ai mai mult de 15 ani? :lol: auzi tu 120 cai pe 1,4 :lol: ai filtru sport care da 10 cai si toba care da 15 nu? :lol: asta e, mai exista si copii naivi.
bah ala cu passatu: cand DMXu' era pasionat de masini tu nici nu stiai ca exista masina passat. credeai ca ai mari vorbesc de pasatu de ovaz! stima pentru chinu pe care l-ai depus la masina aia, dar nu trebuie sa te lauzi aiurea ca toti taranii! ca doar nu esti taran, nu?!

moza victor 14-04-07 22:33

aaaa poate sa fie si papa de la roma...si ce? sunt multi pasionati de masini plm si
lu bunicamea ii plac masinile si? stage 2 si ? alea crede TUPAC ca sunt gradele? :D :D si eu nu ma laud ...akolo scrie poze/intalniri TIMISOARA... si prin faptu ca am pus masina aici pe forum insemana ca ma laud? :rolleyes2 unii fac afirmatii pe aici care nu-si au rostu... si apropo...uite dovada de cultura in tuning....de unde stii tu ce CIP are baiatu ala pe logan??:D dar ma rog vorbiti fratilor k le stiti pe toate... bravoo . ;)

laurentiu_tim 14-04-07 22:33

deci ai zis tot citeste ce puii mei chiar zici c te pricepi la masini?frate o masina se modifica mult mai mult decat o toba si un filtru cai se scot din multe parti da cred k tu deja stii asta da ai uitat nu :-P asta e se mai intampla si la case mai mari i si o reclama mare frate pe site CHIPTUNNING-MUNCHEN chiar la noi aici da presupun k si asta stiai asta e se mai intampla sa uiti :D :o

TM-84-DMX 14-04-07 22:34

...chip...

Copilu si te-a lasat mami sa ii modifici masina la care inca plateste rate?
Eu zic k ,caii aia sigur i-ai scos din instalatia de gaz!Numai gazul poate sa fie!;)

FICu' 14-04-07 22:43

Masini modificate in tm sunt cu sutele si pe forum chiar sunt niste proprietai din tm care au "masini de masini" dar ii vezi sa se laude pe aici ?
Asa ca nu mi-ai raspuns la intrebare :

Quote:

Originally Posted by FICu' (Post 851766)
stima pentru chinu pe care l-ai depus la masina aia, dar nu trebuie sa te lauzi aiurea ca toti taranii! ca doar nu esti taran, nu?!

All times are GMT +2. The time now is 14:22.

- Copyright 2026 4Tuning