Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

agapi 21-03-07 06:29

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Masina nu e alba e bleu-franta, poze am sa pun cat de curand. Chip-tuning mi-a facut Un baiat pe nume Iohan ce sta in galata si are un vw golf

bakal 21-03-07 11:32

Quote:

Originally Posted by agapi (Post 809420)
Masina nu e alba e bleu-franta, poze am sa pun cat de curand. Chip-tuning mi-a facut Un baiat pe nume Iohan ce sta in galata si are un vw golf

asa, si cati cai ai scos, asa... informativ, si la ce bani??? daca vrei sa spui, bineinteles

ESPinoza 21-03-07 11:52

acu mi`am scos si eu mashina :) se face vreo intalnire in seara asta sau maine seara? :)

CRyS` 21-03-07 12:56

Poi baga si tu un telefon la noi! :P

agapi 21-03-07 13:03

in jur de 10 cai banuiesc, dar nu pot sti 100% pt. nu l-am testat pe dino, ce este important ca se simte iar in regim normal de mers consumul scade, cat despre pret...confidential...oricum f. mult sub cat banuiai tu mai devreme...

CRyS` 21-03-07 13:52

Undeva la 100 -150 E maxim pot zice ca te`a costat!Dar oricum sub 100 E nu ti`a luat!

Si stai calm ...pe Johan il stie toata lumea!El e specializat mai mult pe diesel .. ma mir ca ti`a facut tine! Oricum ... Felicitarile mele!

agapi 21-03-07 14:06

Nu am de ce sa ma ascund, dar sub 100E, dar atunci cad iese bani ne specializam daca trebe nu?
aaa, si era sa uit...depinde [U]cum si cat[U]il cunoaste multa lume....ca asa il cunosc si eu pe nu stiu cine...dar stii l-am vazut odata cand vb. cu niste baieti...

CRyS` 21-03-07 14:16

Nu ma intelege gresit ... si eu am vb cu el de resoftarea Opelui si chip! Stai calm ... cred ca esti nou in bransa,intre noi ... ! Dar sa stii ca cei de pe aici au multe pile si cunostinte,si cunosc cat de cat masinile,motoarele .. nu suntem niste analfabetzi :P

bakal 22-03-07 19:01

lume lume, ca asa e bine sa incepi un post, poate il citeste cineva, care mai e pulsul lucrurilor pe aici prin comunitate??? cine mai vine, cine mai pleaca, membri noi, sau carora le ducem dorul??!!!
nu mai are nimeni timp de intalniri, de o iesire la aer si apoi la o apa plata sau o ceva cald :P ???pai mai...... ce naiba.......

slip 22-03-07 19:58

cine e iohan asta?? ...sau cum ziceati k il cheama? :D :lol:
p mea.. cafele...sucuri..se tot beau.. dar se astepta seara de vineri ;)
bafta

CoCaine 23-03-07 15:10

Sunt ceva microbisti pe aici?De fapt nu trebuie sa fii neaparat microbist pentru ce vreau sa propun: Poate mergem si noi impreuna la un meci al echipei Poli Iasi cand joaca acasa,binenteles!Ce ziceti,v-ati baga? :D Eu nu sunt microbist,nu le am nici cu jucatul fotbalului,dar imi plac semintele :lol: Cred ca e o modalitate buna pentru a pastra cat de cat legatura..
Va saluT!

corraptor_evo 23-03-07 18:28

CoCaine, legatura cu cei din comunitatea inhalatorilor de fum de cauciucuri arse se pastreaza "cit de cit" cel putin vineri seara. Seminte poti sa maninci si-acasa, comod, in papuci, la TV urmarind "Ce vraji a mai facut Becali", "Haiducii lui Niculita", "Planeta lui Olaroiu", sau la Palat, dar in punguta. Sint convins ca se poate pastra legatura si pe fundalul sonor al traficului rutier, chiar mai bine decit pe partitura si libretul stupid al suporterilor unei echipe de tot plinsul.
Hai, ni vidiem disear'!:paper:

bakal 23-03-07 18:32

deci vii si tu edy??? gata masina??

cocaine, mai intai hai la palat sa ne cunoastem asa cum stim noi mai bine. langa masini, discutand despre ele sau despre........ ei, na chestii barbatesti.

cristi_407 23-03-07 19:06

Cand e intalnirea?La ce ora?

bakal 23-03-07 19:17

da ai mai fost. la 9. stii unde. PC

cristi_407 23-03-07 19:31

Ok..Incerc sa ajung.. :hug:

CRyS` 24-03-07 01:42

Ti`am vazut asta seara Cristi....adik doar fundu :))! Ce mai faci?

cristi_407 24-03-07 10:29

Pai, bine..am fost si m-am intalnit cu baietii un pic aseara :)

bakal 26-03-07 23:31

Da bine fratilor, si cu plecare la Bucuresti cum ramane???
Sunt care pleca de vineri, sunt care pleaca de sambata???
hai sa stabilim ceva. zic si eu.

CRyS` 26-03-07 23:49

Sau care nu merg deloc,cazu meu!Si cat mi`am dorit si cat m`am gandit la 4Tuning Days ... dar se pare ca nu reusesc :(!

slip 27-03-07 23:36

we..io nu stiu ce aveti voi in cap...eu am vrut sa merg de anul trecut..si fac eforturi sa merg..
si punem pariu k ajung..?? pentru k atata timp cat vrei..se poate.. indiferent de greutati.. orice e realizabil..conteaza doar sa vrei cu adevarat... ATAT !

cat despre vorbit si stabilit...asa ramane.. cum am stabilit si am vb la intalnirea de vineri...si in afara de 3 oameni care au zis DA ..MERG... nu am auzit decat..poi..nu..sau nu stiu..sau s-ar putea.. :|
nu merge treaba asa.. ori da ori nu.. si gata....
o parte din noi plecam de vineri .. dak mai e cineva interesat...sa comenteze..dak nu.. sa taca...
deci ne vedem acolo .. k ne asteapta multe..
am poze si filme cu ce ne asteapta... si spun sigur k nu o sa imi para rau.. nu o sa para rau nimanui care-o sa mearga.. in 1 rand pentru companie..
se stie k unde mergem impreuna iese cu ceva :D o comitem cumva ;)

astept oameni pt bucuresti... bafta

bakal 27-03-07 23:49

MA BUCUR CA S-A VORBIT. intre voi. eu am zis de mult ca nu stiu sigur daca merg. mai ales ca nu am cu cine. si sa pun 2 mil numai pt motorina......... cam mult. si sa mai si stau la hotel 2 nopti..... voi aveti unde sta. eu nu. asa ca.... sa avem pardon. eu nu vreau sa fac mare tamtam, dar pur si simplu am zis ca daca nu am cu cine merge de sambata si sa ne intoarcem tot sambata, eu nu merg. nu-mi permit.

ZyZ 28-03-07 00:03

Intotdeauna cand se face ceva organizat se iese mai ieftin. Ravane, n-a zis nimeni sa mergi singur sau numai cu doamna ta in masina. Ne adunam mai mult, ca-s destui care vor sa mearga. Doar nu cunoastem. Cat despre Cristi, vis-a-vis de "functia" lui de indrumator al comunitatii 4tuning iasi...we, chiar nu ma asteptam sa faci faza asta. Daca de 4tuning days nu esti disponibil, nu mai am pretentii la intalnirile noastre. In fine, cine-a stat pe langa noi stie cu ce sintrofii se lasa niste simple intalniri. Pasiune si prietenie sa fie, ca-n rest...ne descurcam. Aveti grija de voi si sa ne vedem sanatosi la bucale. Slip, da-i batai, ca faci bine ce faci ;). Cu respect, ma inclin, ZYZ

mercurry70 28-03-07 01:38

Radule mare adevar graiesti cu sintrofiile, cat despre Crys ... ii iau un pic apararea ... problemele fiecaruia din noi sunt mai importante pentru ca sunt ale noastre.... noi vedem din exterior si analizam... ne vine usor.... asa ca sa nu gandim prea dur:P ....oricum mai e timp 2 zile pana vineri sa se hotarasca ce si cum....Hai Crys... nu te lasa, suporterii sunt cu tine:P(re5pect)

Cat despre drum.... ce ziceti ne mai auzim la un tel ... poate joi mai facem o mica intalnire sa vedem pan la urma cum ramane?
Raz daca e pe duminica ... ai un om :) doar am vb ceva! dar e vb de 800 si ceva km ... te simti in stare ..? Ramane de discutat...

SLP .... Vaileuu cata debitu de cuvinte ai ... se tine omu cu dinti de fraza sa nu ramana in urma ... Da bine zici uneori .... genial dom'le genial .....

Ziua,seara, dim buna!

slip 28-03-07 14:05

hai sa zic o treaba... sincer nu ma intereseaza dak mai merge lumea sau nu la bucuresti..poate credeeti k sunt rau...dar eu tin minte k al intalnirea de vineri seara "AM" si subliniez "AM" //discutat despre bucuresti /..right? asta te include si pe tine razvan...
nu mai zi k discutam intre noi.. k stii prea bine k deciziile de genu asta le luam impreuna..si nu te-am lasat niciodata p dinafara..
suntem o comunitate...lucram impreuna..ne distram impreuna.. hai sa ramanem asa..
discutiile de genu : "..aa..da eu eram la baie.".sau.."nee.. da io vorbeam cu berea..din pahar.. nu eram pe faza cand s-a discutat..".. nu isi au rostul.
S-a discutat serios dak merge cineva...ba kiar v-am intrebat pe fiecare in parte.. asa k nu aveti ce sa reproshati ;)
cat despre crys.. nici nu are rost sa imi bat capul.. se stie cine e la mijloc in toate astea..asa k .. ce rost are sa barfim omu aici ;) dak e ceva..ne cauta el..cand are nevoie...
atat...

nu va spun cine mai merge la bucuresti k nu conteaza..dak va intereseaza in mod expres...atunci ori veniti prin fundatie.,ori mergeti si voi..
deja ne asteapta lumea la bucuresti..cu masini...sunet..etc.. si nu ma refer la salon..
mai sunt 2 zile..ganditi-va bine..
bafta

bakal 28-03-07 14:22

lumea prin fundatie??? pai aseara cand eu si alde cristii eram in fundatie restu lumii erau prin case, ca din cate am inteles iesisera deja mai devreme. nu-i bai. de discutat s-a discutat numai in legatura cu plecarea de vineri. si eu vreau sa merg, sa cunosc lume, sa iasi mosto, cu totii stiti ca nu ma dau cotit. da daca eu nu pot merge si sta 3 zile, atunci nu inseamna ca gata, si ca pe ici si pe dincolo. si de plecat sambata....... pai unu zice dumineca, altii nu i-am auzit, altii nu merg deloc.

mihay 28-03-07 15:00

:peace: deci in primul rand eu unu merg la bucale ca astept momentul asta de anu trecut din aprilie si daca e sa merg plec si cu sageata daca nu ma ia nimeni :D desi nu cred iar cu cazarea sincer daca e nevoie inchiriez o camera la hotel slp:D nu radule :D hai mai vb in fundatie si poate ne contopim noi cumva si mergem toti ce draq nu ne mai intelegem :peace:

Kallissto 29-03-07 14:53

Quote:

Radule mare adevar graiesti cu sintrofiile, cat despre Crys ... ii iau un pic apararea ... problemele fiecaruia din noi sunt mai importante pentru ca sunt ale noastre.... noi vedem din exterior si analizam... ne vine usor.... asa ca sa nu gandim prea dur:P Nu cred ca era vorba de a subaprecia problemele cuiva..aici. In fond toti avem din astea,dar fiecare se descurca cum poate si da din coate....
Dar avand in vedere ca <Domnul reprezentant 4tuning > a trecut spre Copou pe langa Fundatie...unde erau adunati cativa membri...fara a a da macar un claxon,nu zic sa se fi oprit si salutat...:idea: :-??
Ohhh last time I checked....a participa= a te implica...in sensul asta...nu prea s-a vazut ceva in ultima vreme Crys..no ofence...iar cu participatul la curse :rolleyes2 stii tu...e ca in fotbal...multi suntem spectatori numai unii din noi insa se mai baga si pe teren...

cryo 29-03-07 15:11

uneori te grabesti; esti cu mintea aiurea; treci pe langa o persoana pe care o stii de-o viata fara sa o observi.... voi aduceti chestii de astea ca argumente impotriva unei persoane?

In ce priveste "vazutul" lui Crys, nu obisnuiesc sa particip activ la intalniri, dar uneori ma opresc si dau "buna ziua", daca sunt prin zona. Si... am dat de el cam de fiecare data :)

CRyS` 29-03-07 15:46

Hmmm...As mai zice eu mai multe da tac!...Tac ca e mai bine!Cred ca m`am implicat cel mai mult dintre totzi de aici in toate!Asa ca...!

Daca vreo unul din voi are dubii mai mari impotriva mea si se simte in stare sa`mi ia locul! Ia`l frate!Ia`l ca tzil dau eu mocca!!!Fara sa mai facetzi tam tam si ham ham!!!

Si c`am atat!Si`am sa mai vin la intalnirile programate!!! In rest...Drum fara incidente si fara neplaceri!

Si drum bun spre Bucale si invers! Have phun pt cei ce pleaca!

Last Edit: Si cu participatu la super mega intalnirile ce au loc seara de seara:

Ia sa va ganditi voi...c`am catzi din noi vin zi de zi seara de seara,saptamana de saptamana?Sunt foarte mult dintre noi care vin rar,foarte rar! Si?

Si eu daca am lipsit si mi`am dat putin dezinteresu fatza de intalnirile astea?Care`i problema?Am omorat pe cineva?Si fara jigniri cu DOMU REPREZENTANT!

Quote:

iar cu participatul la curse stii tu...e ca in fotbal...multi suntem spectatori numai unii din noi insa se mai baga si pe teren...
Asa si?Ce curse?Liniutzele care le facem?Si care e problema daca nu ma bag cu Opelu?Te supara?Vrei sa te provoc?Hai!Cand vrei si unde vrei! Si pe Independentzei!Si unde vrei tu! Sunt constient ca mi`o iau de la Nubira ta pt Astra mea nu`i de curse!

Hai ca va provoc pe totzi! Si ce rezolv?Prefer sa`mi tzin masina asa cum este ea...mica si inceata,cu fara prea multe pretentzii de la ea!
Si nu e vorba de consumat motorina cum zicea cineva odata in Toamna ca n`am 2 l de motorina din CuG pana la Palat ...!

Si vreau doar sa va uitatzi in urma(2005 Toamna pana in acest moment pe IASI ) sa va datzi seama ce am facut!Doar atat!
In 2005 Iasul era mort pe 4Tunig.M`am rugat de G. sa`mi dea moderatie sa pot sa fac aici ceva.Nimeni nu s`a implicat si nimeni nu a zis nimic.In Iarna 2006,mai precis pe 21 Ianuarie am facut prima intalnire 4Tuning pot zice!Au venit si baietzii de la Suceava...Si v`am adunat!

Pe 21 Mai m`am implicat impreuna cu Epox la alta intalnire auto...Cu toate ca era cu numele AutoMotorClub! Si dupa ceasta intalnire mi`am luat reject ca Moderator,pt ca am trimis un link aiurea si l`am suparat pe G.

Toata vara 2006 a fost moarta pt Iasi! In Toamna cand forumu era plin de baliverne si certuri si alte prostii iara m`am milogit la G. sa`mi dea moderatie!Si mi`a dat si imediat dupa asta am propus sa facem o intalnire,Iasul avea nevoie de asa ceva! Si cred ca m`am implicat destul de mult aici! Si n`am facut`o pt mine,ce a fost pt TOTZI! Intr`un scop cat de cat bun! Aici v`atzi cunoscut....a venit si Suceva si Bacaul...!Tot pe 22 Oct am stabilit cu cei din Bacau si intalnirea lor de pe 19 Nov?Catzi eratzi atunci la masa din Iasi?Catzi?Eram eu cu Razvan,Ana si inca vreo 2?Cred ca Ciprian si tipu cu Gofu alb.Restu???

Cat m`am implicat pt Piatra Neamtz sa aiba si ei forumul lor?

Cred ca am facut destule...destule incat sa`mi merit locu aici si toate cele ce`mi scriu in stranga sub avatar! Cred ca merit sa port stickeru cu mandrie! Si ma mandresc cu el! Regret ca de pe 1 Aprilie vor avea totzi,ca sunt mocca in revista!Dar asta este!...!

Si daca acum trec prin niste probleme de care nu vreau sa stie nimeni si fara sa am nici un ajutor?Ce`i?Omor?Cel mai bine de aici ma stie Cristi(NOD) si el stie ce am si ii multumesc ca m`a inteles! ... in fine!

M`am implicat mai mult pt 4Tuning decat pt Crazy Drivers un club din care fac parte!Cu toate ca am vorbit cu Alex sa`l ajut....am si uitat! Si pe aceasta cale imi cer si scuzele de rigoare fatza de el ca nu am mai abordat subiectu!
Cuma am zis! Care vrea sa fie in locu meu...sa fie! Am sa vb cu G. sa`mi ia toate "gradele" si sa fie altu mai bun ca mine! Nu avetzi decat....!

CRyS` 29-03-07 15:52

Si care mai face off topic dau avertisemente!

ESPinoza 29-03-07 15:59

pleaca vineva de sambata?... eu nu prea stiu drumu :)

CRyS` 29-03-07 16:18

Espi vorbeste cu Razvan!Stiam ceva de el ca merge !:-) !Da`i un telefon...sau pe YM!

bakal 29-03-07 19:59

KALISTO:: cine mai esti si ce masina ai. inteleg ca nubira?? eu nu te-am mai vazut, deci nu te cunosc, deci nu prea ai multe de spus, daramite de comentat. esti tare, se rezolva!!!
daca lumea nu vine in fundatie, in timpu' sapt asta nu inseamna ca nu e activ. da nici vinerea nu vine lumea cu gura mare(KALISTO). vinerea trecuta am fost 6 masini. unde erati voi cei care comentai aiurea??

Espinoza:: eu plec de sambata dimineata. la 6 am plecat din iasi. cine mai vrea, e binevenit sa ne insoteasca.

ESPinoza 29-03-07 20:03

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 823850)
KALISTO:: cine mai esti si ce masina ai. inteleg ca nubira?? eu nu te-am mai vazut, deci nu te cunosc, deci nu prea ai multe de spus, daramite de comentat. esti tare, se rezolva!!!
daca lumea nu vine in fundatie, in timpu' sapt asta nu inseamna ca nu e activ. da nici vinerea nu vine lumea cu gura mare(KALISTO). vinerea trecuta am fost 6 masini. unde erati voi cei care comentai aiurea??

Espinoza:: eu plec de sambata dimineata. la 6 am plecat din iasi. cine mai vrea, e binevenit sa ne insoteasca.

da`mi te rog un id de mess sper sa ne intalnim la targu frumos

CRyS` 29-03-07 21:18

Las` bre ca pleci cu el! Iti rezolvi tu rapid problemele si pleci!

ZyZ 30-03-07 00:05

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 823850)

We Razvan...unu la mana, daca esti baiat valabil o sa-ti ceri scuze si-o sa stii singur de ce. Doi la mana, vara asta cand eram mai multi care te vedeam in retrovizor, nu s-a simtit nimeni mai barbat, ca sa-ti zica ca "esti tare, se rezolva!!!". Asta tine de sportivitate. Trei la mana, faptu' ca tu n-o cunosti pe Andra sau ca n-ai vazut-o (desi probabil ai vazut-o si nu stii despre cine-i vorba) nu inseamna ca n-are dreptu' sa posteze. Patru la mana, eram toti vinerea trecuta ;). Cinci la mana, era vorba de niste "avertismente" pentru offtopic? Ca daca s-a ajuns si la asta, Cristi, iar o sa te miri ca n-ai activitate pe forum, si-atunci chiar sa stii c-o sa fie meritu' tau, ca oricum lumea n-a inceput sa posteze pentru tine, ci pentru ca s-au stabilit niste legaturi, am inceput sa ne cunoastem si sa ne AJUTAM. Si nu in ultimu' rand...Cristi e cu treaba lui, cu probleme lui, independent de-ale noastre, pana are nevoie de ajutor. OK. Ce nu inteleg e de la ce v-ati luat foc toti de parca v-ati mutat evacuarile direct in laringe...Hai sa fim o comunitate si sa rezolvam problemele fara jigniri inutile. Fiecare dintre noi are ceva de zis. Unele se zic privat, altele tuturor. Hai sa ne rezolvam matur problemele, ca prietenia nu se reduce niciodata numai la momentele bune. Si mie imi place totusi sa cred ca suntem prieteni inainte de toate. Cu respect, ZYZ

slip 30-03-07 00:22

mda..m-am calmat... vroiam sa zic si eu ceva dar..vad k nu are rost..
pacat k s-a ajuns aici..
totusi ..sunt cateva puncte pe care as dori sa le subliniez fara absolut nici o suparare pt nimeni ..si alea sunt in felul urmator :

@Crys ... 1. cand ai avut nevoie...ti-am fost alaturi.. dar vad k .. nu ne mai cunosti.. imi pare rau k s-a ajuns aici.. kiar imi pare rau..dar sunt cu iinima impacata k am incercat cu toata inima sa te ajut impreuna cu radu...eu cel putin mi-am facut datoria de prieten..iar dak tu ai uitat toate astea.. atunci imi pare sincer rau sa iti spun k data viitoare cand o sa mai fie nevoie de noi.. noi nu o sa mai fim pt k nu ne mai cunosti...

2. evenimentele organizate... n-am ce sa mai... tu ai fost SINGURUL care le-a organizat ;) si sustinut.. .noi nu eram.. pana mea.. asa o fi fost.. desi iti pot da topicuri in care.. ne multumeai.. in fine..

3. nu stiu care-i faza cu offtopicul.. k oricum e cafenea..discutii..alea alea..
4. dak te apuci sa modifici ce am scris eu aici... dai dovada de imaturitate.. si pari un om care nu accepta adevarul.. si ma jur k nu mai am ce discuta cu tine..
5. eram o comunitate in care ne salutam.. vorbeam.. nu stiu (sau poate stiu) ce te-a indepartat de noi.. dar vad k esti din ce in ce mai indiferent de intalniri.. fie ele si in fundatie..fie saptamanale.. nu asta conteaza.. conteaza k esti 4tuning.. reprezinti 4tuning.. sau cel putin asa zici .. nu iti conteast pozitia de moderator.. din lipsa de ocupatie.. dar... dak tot zici k esti 4tuning.. si noi suntem "restul" care a venit dupa tine..apoi tine-te de treaba tata... altfel.. incepe lumea sa se intrebe.. si acuma vb la modu cel mai serios..
6.si ultima problema.. eu iti doresc toate cele bune... dar..ai grija ce alegi in viata ;) .. cireshele de pe varful tortului se strica ;) pe cand nucile uscate..nu..

@ razvan.. omuletz.. nu stiu care e problema ta.. vad k tot o dai in SF-uri.. cu masinutza ta.. asculta o treaba la mine.. k fapt divers.. si fara nici o suparare... banuiesc k are si crys calculator ...si poate raspunde si singur .. la posturi adresate lui.. tu ce zici? :|

2. tine cont k s-a tinut de tine..cat de cat..roveru ala mic si cu volan pe dreapta...de 103 cai... si care nu mai pleca o data d p loc.. din cauza caucioacelor uzate de femeia care merge la piata cu ea.. si in care. s-au bagat 5 mii de lei vechi ... si din cauza mea.. pentru k nu am nimerit a 3-a din prima.. ci din a treia incercare... asa k nu ai o super masina sau super stil de condus incat sa ii faci pe toti..
nu stiu dak am apucat sa te felicit pentru victorie.. dar.. dak nu am apucat iti zic acum.. felicitari.. m-ai ars.. la 2 masini.. sau cate erau.. nu asta conteaza.. k aveai un mm in fatza mea sau 10 masini... tot aia.. tot tu ai castigat..
3. si ultima... nu are rost sa vorbim atat de mult problemele astea...mai ales pe forum..

dak vreti sa spuneti ceva.. spuneti in fatza.. ok? ;)

eu va salut.. cu respect... slip...

ESPinoza 30-03-07 00:28

hai ma parca avetzi 10 ani sa mor eu ce`s astea .... credeam ca suntetzi o cominutate unita

CRyS` 30-03-07 00:32

a fost,este si va mai fi...daca v`or intelege copii unele motive pt care nu pot merge la bucuresti,pt care nu mai pot veni cateodata la micile si marile intalniri...si pt ca de multe ori am prea multe in cap ca sa ma gandesc si sa ma uit pe strada fulalau dupa masini sau dupa oameni!de felu meu nu ma uit pe strada,nici in stanga nici in dreapta,doar imi vad de drumu meu!nu`s cu nasu pe sus...dar hai Romaniaaaa!

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning