![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Quote:
adevaraciune de urs ai. sa ai noroc de el! |
trage Rau Ursu asta ......hmmmm......like a maniac
|
fortzaaa mom:lol:bai bobi de ce nui faci o schimbare de culoare sincer ,ca la cit de fortzaa este ursu asta ar trb sa arate mult mai agresiv:twisted:oricum, e frumos si al dreacu:lol:))))))))))))fortzaaaaa bobi
|
Laf`uleeee....nu`i mai baga dracovenii in cap..Masina`i frumoasa ,culoarea iti lasa impresia ca degaja oxigen cand sta pe loc...in mers...deja seamana a cer senin miscator...Asa pare un urs bland..Si pe tine LAF`ule,vreau sa te vad in actiune,sa aveti o zi buna amandoi.
|
Quote:
Problema e ca: -are bucse poliuretanice la punte, bascule, grup -grupul l-am schimbat -flansa de cauciuc dintre cutie si cardan este noua -volanta este noua cu masa fixa -ambreiajul si placa sunt bune -cutia este buna -suportzi de motor si cutie sunt la locul lor ASA CA CE DREQ MAI RAMANE????? Mai am sa-i pun saibele de deasupra bucselor de la punte pe care am omis sa le montez cand am schimbat puntea(posibil de la astea....mi-a soptit un prieten bun care s-a ocupat de motor) sau....sa-mi joace din amortizoare dar asta este putzin posibil! MAI ARE CINEVA O EXPLICATZIE????? |
Quote:
|
Quote:
Asta e parerea mea. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
ceva...Glumesc! |
sper sa nu fie ceva graV ...
|
vezi sa nu fie puntea ! sa nu se fii rupt doamne fereste !
|
Am verificat...nush sincer de la ce este problema....!!!! Ma depasheshte! Am desfacut-o azi din nou...i-am pus si saibele la bucsele la punte, i-am schimbat arcuri, amortizoare... si degeaba! Repet...Ma depasheshte!
|
poate ma aberez insa...
incearca alte roti .. si daca nici asa cumpara o alta punte... si mergi cu ea... daca nu mai face ... incepi si pune diferentialu da o tura... vezi cum face... pune bucsele... vezi cum face amortizoarele... vezi cum face... si tot asa.. alta solutie nu vad... |
ce parere aveti daca se torsioneaza caroseria/sasiul?!iar alta intrebare...rollcage-ul unde se prinde in partea din spate a masinii?
|
ma referam la prinderile puntii de sasiu, la m3 e46 au fost niste probleme si se fisura sasiul !
bafta ! |
Multumesc frumos pentru sfaturi...am cam verificat tot...anul viitor o sa-i pun o noua transmisie cap-coada!
Deocamdata merge asa...ne vdm la Tulcea!;) |
Multa bafta la Tulcea Boby....sa castigi locul 1 !
Bafta! |
Quote:
Maine la 7 Ne vedem la MOL la intrare pe A2! |
fortzaaaa bobi la tulcea:lol:
|
Quote:
|
poze , rezultate de azi ceva????
|
Ia scos claxonu sa fie mai usoara xD
|
felicitari bobi .
|
Felicitari si abia astept sa apara si filmuletele :D:D
|
felicitari bobi:lol:fortzaaaa
|
1 Attachment(s)
Quote:
iar filmuletul cu subaru negru il urc eu! cu stima si pace tuturor!:-) |
bravoooo pentru masina a fost bomba ....... tine-o tot asa
|
s-au masurat timpi pe 400m ?
|
Quote:
La subiect: Evo galben iese din discutzie si asta poate s-o recunoasca si proprietarul(am incercat sa plec de la 1000 de ture)...Evo gri pleca ingrozitor de tare de pe loc (felicitari proprietarului pentru mashina creata si fair-play), fara o plecare buna este f greu recuperabil....iar Porschele alb de la BZ este 1-1 deocamdata dar este o mashina f greu de batut de pe loc (apropos:nu m-am dat decat 1 data cu el la Tulcea). La momentul actual din momentul in care-mi pune puterea jos mi-e greu sa cred ca vre-una din mashinile care frecventeaza cursele sta langa mine 80-300....si contrazicetzi-ma dc n-am dreptate!!!! |
Foarte tare masina, asta-i fara drept de apel. Cursa respectiva a fost castigata de mine insa fara indoiala, au fost probleme la ursulet, am vrut sa reanimam cursa cu gandul liberelor de dupa grupe insa nu am mai avut timp. Rezultatul ar fi fost altul cu siguranta.
Interesant faptul ca apar discutii ieftine si nu de la Bobi, Dragos, Yky cu Porsche-ul din Buzau ci de la alte persoane. De ce? Ontopic: Felicitari Bobi pentru masina. Este foarte rapida. |
Quote:
On-Topic : Felicitari pentru masina si pentru prestatia de duminica ... poate ii faci ceva la transmisie ca sa mai inchizi gura aplaudacilor. |
felicitari Boby Mom.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Te salut! Quote:
Quote:
Cred ca ai inteles gresit postul meu....nu am vrut sa par arogant...vroiam sa pun in valoare puterea motorului! |
Quote:
si nici eu NU am spus cu vreo rautate :) si cel cu porschele din oradea posteaza pe forum dar nu foarte des si a zis ca se da cu oricine asa ca daca te vezi cu "ei" ( virgil supra, george gtr si ghita porsche ) poate iese ceva interesant :) |
Quote:
Pana una alta azi sper sa reushesc sa-mi comand cauciucuri ca aseara cand am dat a 4-a pe autostrada mi-a fugit mashina de spate de pe o banda pe alta! Slik-urile care le-am avut pana acum sunt f uzate si in plus nu mai au nici o legatura cu puterea actuala! Avetzi idee de unde pot sa achizitzionez si eu 2 semislikuri 275/35/17 sau...alteceva de dimensiune mare pe 17? |
Quote:
Eu sper sa imi schimb jantele pana la editia Nr. 4 ca nu ma incanta deloc cum suna 26kg 1 janta incaltata. In rest ... la cat mai multe victime ! :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning