Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - S50B30 Turbo! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/118867-e30-s50b30-turbo.html)

squid 15-10-09 21:37

Re: E30 - S50B30 Turbo!

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2722284)
Astea fiind spuse, ursu are volanta noua si este din nou pe strazi...ma grabesc sa ies cu el acum sa-i fac rodajul, ushurel, asa cu rabdare!:lol::lol::lol:

adevaraciune de urs ai.
sa ai noroc de el!

Provenzano 18-10-09 23:32

trage Rau Ursu asta ......hmmmm......like a maniac

LAFv8 21-10-09 09:39

fortzaaa mom:lol:bai bobi de ce nui faci o schimbare de culoare sincer ,ca la cit de fortzaa este ursu asta ar trb sa arate mult mai agresiv:twisted:oricum, e frumos si al dreacu:lol:))))))))))))fortzaaaaa bobi

ice_wysss 21-10-09 09:46

Laf`uleeee....nu`i mai baga dracovenii in cap..Masina`i frumoasa ,culoarea iti lasa impresia ca degaja oxigen cand sta pe loc...in mers...deja seamana a cer senin miscator...Asa pare un urs bland..Si pe tine LAF`ule,vreau sa te vad in actiune,sa aveti o zi buna amandoi.

bobiMOM 21-10-09 09:52

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2737840)
fortzaaa mom:lol:bai bobi de ce nui faci o schimbare de culoare sincer ,ca la cit de fortzaa este ursu asta ar trb sa arate mult mai agresiv:twisted:oricum, e frumos si al dreacu:lol:))))))))))))fortzaaaaa bobi

Pey ma gandeam sa-i fac ceva desene pe el pentru intimidarea concurentzilor...nu o sa-i schimb culoarea! Deocamdata ma dispera ca bate puntea la plecarea de pe loc...nush ce dreq are....ambreiaj, grup, bucse...sa-l manance cainii!!!!!!!!
Problema e ca:

-are bucse poliuretanice la punte, bascule, grup
-grupul l-am schimbat
-flansa de cauciuc dintre cutie si cardan este noua
-volanta este noua cu masa fixa
-ambreiajul si placa sunt bune
-cutia este buna
-suportzi de motor si cutie sunt la locul lor

ASA CA CE DREQ MAI RAMANE?????
Mai am sa-i pun saibele de deasupra bucselor de la punte pe care am omis sa le montez cand am schimbat puntea(posibil de la astea....mi-a soptit un prieten bun care s-a ocupat de motor) sau....sa-mi joace din amortizoare dar asta este putzin posibil!

MAI ARE CINEVA O EXPLICATZIE?????

LAFv8 21-10-09 10:07

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2737873)
Pey ma gandeam sa-i fac ceva desene pe el pentru intimidarea concurentzilor...nu o sa-i schimb culoarea! Deocamdata ma dispera ca bate puntea la plecarea de pe loc...nush ce dreq are....ambreiaj, grup, bucse...sa-l manance cainii!!!!!!!!
Problema e ca:

-grupul l-am schimbat
-cutia este buna

Mai am sa-i pun saibele de deasupra bucselor de la punte pe care am omis sa le montez cand am schimbat puntea(posibil de la astea....mi-a soptit un prieten bun care s-a ocupat de motor) sau....sa-mi joace din amortizoare dar asta este putzin posibil!

posibil saibele,dar bobi poate ai amortizoarele prea tari.si eu am patit asa din citeva motive ,mai se slabea grupu cite odata.unghiul de fg lai facut ?

TheNight 21-10-09 11:09

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2737873)
Problema e ca:

-grupul l-am schimbat
-cutia este buna

De obicei cand bate puntea e din 2 motive ... amortizoare prea slabe (terminate) sau masina nu mai este echilibrata ... in cazul tau a se intelege ca este prea ridicata de spate fata de fata.... se poate sa fie cate putin din amandoua.
Asta e parerea mea.

bobiMOM 21-10-09 12:31

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2737902)
posibil saibele,dar bobi poate ai amortizoarele prea tari.si eu am patit asa din citeva motive ,mai se slabea grupu cite odata.unghiul de fg lai facut ?

Dap, am unghiurile pe spate facute, posibil de la amortizoare ca sunt prea tari...o sa incerc sa le schimb!

bobiMOM 21-10-09 12:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TheNight (Post 2738057)
De obicei cand bate puntea e din 2 motive ... amortizoare prea slabe (terminate) sau masina nu mai este echilibrata ... in cazul tau a se intelege ca este prea ridicata de spate fata de fata.... se poate sa fie cate putin din amandoua.
Asta e parerea mea.

Nu prea cred ca e dezechilibrata...si amortizoarele sunt bune....poate chiar un pic prea tari! Uite si o poza...nu pare dezechilibrata!

ice_wysss 21-10-09 13:42

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2738247)
Nu prea cred ca e dezechilibrata...si amortizoarele sunt bune....poate chiar un pic prea tari! Uite si o poza...nu pare dezechilibrata!

Din sosea nu avea cum sa se vada dezechilibrata...Echilibra Greu` al nostru tot..sa incerci niste plecari cu Greu in spate...poate se remediaza
ceva...Glumesc!

Provenzano 23-10-09 01:38

sper sa nu fie ceva graV ...

Alex_55 23-10-09 23:39

vezi sa nu fie puntea ! sa nu se fii rupt doamne fereste !

bobiMOM 24-10-09 03:31

Am verificat...nush sincer de la ce este problema....!!!! Ma depasheshte! Am desfacut-o azi din nou...i-am pus si saibele la bucsele la punte, i-am schimbat arcuri, amortizoare... si degeaba! Repet...Ma depasheshte!

EvLSant0S 24-10-09 04:33

poate ma aberez insa...

incearca alte roti ..

si daca nici asa

cumpara o alta punte...
si mergi cu ea...
daca nu mai face ...

incepi si pune diferentialu
da o tura...
vezi cum face...

pune bucsele...

vezi cum face

amortizoarele...
vezi cum face...
si tot asa..
alta solutie nu vad...

yoda 24-10-09 11:16

ce parere aveti daca se torsioneaza caroseria/sasiul?!iar alta intrebare...rollcage-ul unde se prinde in partea din spate a masinii?

Alex_55 24-10-09 16:27

ma referam la prinderile puntii de sasiu, la m3 e46 au fost niste probleme si se fisura sasiul !
bafta !

bobiMOM 24-10-09 20:30

Multumesc frumos pentru sfaturi...am cam verificat tot...anul viitor o sa-i pun o noua transmisie cap-coada!

Deocamdata merge asa...ne vdm la Tulcea!;)

FLO_GSU 24-10-09 21:55

Multa bafta la Tulcea Boby....sa castigi locul 1 !
Bafta!

bobiMOM 24-10-09 22:00

Quote:

Originally Posted by FLO_GSU (Post 2747921)
Multa bafta la Tulcea Boby....sa castigi locul 1 !
Bafta!

Da, merci!

Maine la 7 Ne vedem la MOL la intrare pe A2!

LAFv8 24-10-09 23:09

fortzaaaa bobi la tulcea:lol:

79BYG 24-10-09 23:21

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2747183)
ma referam la prinderile puntii de sasiu, la m3 e46 au fost niste probleme si se fisura sasiul !
bafta !

foarte Korect !!!

daffy duck™ 25-10-09 16:40

poze , rezultate de azi ceva????

sTAILLL 25-10-09 21:51

Ia scos claxonu sa fie mai usoara xD

CZ407 25-10-09 21:59

felicitari bobi .

barladi 25-10-09 22:22

Felicitari si abia astept sa apara si filmuletele :D:D

LAFv8 25-10-09 23:19

felicitari bobi:lol:fortzaaaa

yoda 26-10-09 07:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 2751054)
sunt filmari?.....unde pot sa vad asa ceva?

sunt multe filmulete facute de cei de la tulcea si buzau.poti incerca pe topicul de la tulcea : https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...a/page-28.html
iar filmuletul cu subaru negru il urc eu! cu stima si pace tuturor!:-)

ct77pia 26-10-09 08:09

bravoooo pentru masina a fost bomba ....... tine-o tot asa

Alex_55 26-10-09 09:51

s-au masurat timpi pe 400m ?

bobiMOM 26-10-09 09:56

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 2751167)
MULTUMESC COLEGILOR DE FORUM PT CLARIFICARE!
deci...cine dormea sau fuma?!:lol::lol::lol:

Sincer nu am fost pregatit pt cursa asta din punct de vedere cauciucuri si am avut si ceva probleme la transmisie! Nu incerc sa gasesc scuze...o sa clarific asta anul viitor cand vreau sa-mi fac mashina sa plece cel putzin odata cu 4x4....si atunci sa vad dc mai sunt ei in stare sa ma recupereze.

La subiect: Evo galben iese din discutzie si asta poate s-o recunoasca si proprietarul(am incercat sa plec de la 1000 de ture)...Evo gri pleca ingrozitor de tare de pe loc (felicitari proprietarului pentru mashina creata si fair-play), fara o plecare buna este f greu recuperabil....iar Porschele alb de la BZ este 1-1 deocamdata dar este o mashina f greu de batut de pe loc (apropos:nu m-am dat decat 1 data cu el la Tulcea).

La momentul actual din momentul in care-mi pune puterea jos mi-e greu sa cred ca vre-una din mashinile care frecventeaza cursele sta langa mine 80-300....si contrazicetzi-ma dc n-am dreptate!!!!

MauS 26-10-09 10:14

Foarte tare masina, asta-i fara drept de apel. Cursa respectiva a fost castigata de mine insa fara indoiala, au fost probleme la ursulet, am vrut sa reanimam cursa cu gandul liberelor de dupa grupe insa nu am mai avut timp. Rezultatul ar fi fost altul cu siguranta.
Interesant faptul ca apar discutii ieftine si nu de la Bobi, Dragos, Yky cu Porsche-ul din Buzau ci de la alte persoane. De ce?

Ontopic: Felicitari Bobi pentru masina. Este foarte rapida.

X-Ray-Eyes 26-10-09 10:44

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 2751445)
Interesant faptul ca apar discutii ieftine si nu de la Bobi, Dragos, Yky cu Porsche-ul din Buzau ci de la alte persoane. De ce?

De parca nu ai sti ca e plin forumul de fitilisti care nu stiu sa discute despre masinile lor si pe care nu i-a mai vazut lumea la curse cu lunile daca nu cu anii si nu stiu decat sa dea cu gura ...

On-Topic : Felicitari pentru masina si pentru prestatia de duminica ... poate ii faci ceva la transmisie ca sa mai inchizi gura aplaudacilor.

Provenzano 26-10-09 10:46

felicitari Boby Mom.

Alex_55 26-10-09 10:54

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2751403)
Sincer nu am fost pregatit pt cursa asta din punct de vedere cauciucuri si am avut si ceva probleme la transmisie! Nu incerc sa gasesc scuze...o sa clarific asta anul viitor cand vreau sa-mi fac mashina sa plece cel putzin odata cu 4x4....si atunci sa vad dc mai sunt ei in stare sa ma recupereze.

La subiect: Evo galben iese din discutzie si asta poate s-o recunoasca si proprietarul(am incercat sa plec de la 1000 de ture)...Evo gri pleca ingrozitor de tare de pe loc (felicitari proprietarului pentru mashina creata si fair-play), fara o plecare buna este f greu recuperabil....iar Porschele alb de la BZ este 1-1 deocamdata dar este o mashina f greu de batut de pe loc (apropos:nu m-am dat decat 1 data cu el la Tulcea).

La momentul actual din momentul in care-mi pune puterea jos mi-e greu sa cred ca vre-una din mashinile care frecventeaza cursele sta langa mine 80-300....si contrazicetzi-ma dc n-am dreptate!!!!

apreciez lipsa de modestie :D dar cred ca uiti de un porsche turbo rosu care pana una alta se pare ca este cel mai rapid pe 400m si mai mult ca sigur si mai sus, asta din masinile care se dau la curse !

gollum_ 26-10-09 13:39

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2751403)

Atentie mare in legatura cu upgrade-ul de transmisie/punte/anvelope poate crea mai multe probleme decat prespusele probleme pe care le rezolva. Felicitari pentru stadiul actual si mult succes pentru la iarna.:D

bobiMOM 26-10-09 13:55

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2752016)
Atentie mare in legatura cu upgrade-ul de transmisie/punte/anvelope poate crea mai multe probleme decat prespusele probleme pe care le rezolva. Felicitari pentru stadiul actual si mult succes pentru la iarna.:D

Ms, chiar vroiam sa vb cu tine sa-mi dai si mie nishte sfaturi in legatura cu transmisia, ca m-am speriat de plecarile pe care le face mashina ta...

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 2751445)
Foarte tare masina, asta-i fara drept de apel. Cursa respectiva a fost castigata de mine insa fara indoiala, au fost probleme la ursulet, am vrut sa reanimam cursa cu gandul liberelor de dupa grupe insa nu am mai avut timp. Rezultatul ar fi fost altul cu siguranta.

Ontopic: Felicitari Bobi pentru masina. Este foarte rapida.

Multumesc frumos! Oricum felicitari si tzie...stai f bine pt o mashina cu soft si fara prea multe modificari, si-mi pare rau pt tine in semifinala de ratarea vitezei!

Te salut!

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2751503)
De parca nu ai sti ca e plin forumul de fitilisti care nu stiu sa discute despre masinile lor si pe care nu i-a mai vazut lumea la curse cu lunile daca nu cu anii si nu stiu decat sa dea cu gura ...

On-Topic : Felicitari pentru masina si pentru prestatia de duminica ... poate ii faci ceva la transmisie ca sa mai inchizi gura aplaudacilor.

ms, dc esti baiatul cu 335i coupe.....sincer m-a impresionat mashina ca-mi doresc sa-mi schimb si eu e60 tot cu asa ceva....dar neagra!:lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2751528)
apreciez lipsa de modestie :D dar cred ca uiti de un porsche turbo rosu care pana una alta se pare ca este cel mai rapid pe 400m si mai mult ca sigur si mai sus, asta din masinile care se dau la curse !

Da, posibil, chiar poti sa-i lansezi o provocare dc ai posibilitatea.

Cred ca ai inteles gresit postul meu....nu am vrut sa par arogant...vroiam sa pun in valoare puterea motorului!

Alex_55 26-10-09 14:14

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2752066)
Da, posibil, chiar poti sa-i lansezi o provocare dc ai posibilitatea.

Cred ca ai inteles gresit postul meu....nu am vrut sa par arogant...vroiam sa pun in valoare puterea motorului!

si nici eu NU am spus cu vreo rautate :)

si cel cu porschele din oradea posteaza pe forum dar nu foarte des si a zis ca se da cu oricine asa ca daca te vezi cu "ei" ( virgil supra, george gtr si ghita porsche ) poate iese ceva interesant :)

bobiMOM 26-10-09 14:20

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2752105)
si nici eu NU am spus cu vreo rautate :)

si cel cu porschele din oradea posteaza pe forum dar nu foarte des si a zis ca se da cu oricine asa ca daca te vezi cu "ei" ( virgil supra, george gtr si ghita porsche ) poate iese ceva interesant :)

Da, cu George...ma vad tot timpul! Restul...e mai greu...Virgil e prea puternic pt mine....cu Porsche roshu chiar vreau sa incerc.

Pana una alta azi sper sa reushesc sa-mi comand cauciucuri ca aseara cand am dat a 4-a pe autostrada mi-a fugit mashina de spate de pe o banda pe alta! Slik-urile care le-am avut pana acum sunt f uzate si in plus nu mai au nici o legatura cu puterea actuala!

Avetzi idee de unde pot sa achizitzionez si eu 2 semislikuri 275/35/17 sau...alteceva de dimensiune mare pe 17?

X-Ray-Eyes 26-10-09 14:30

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2752049)
ms, dc esti baiatul cu 335i coupe.....sincer m-a impresionat mashina ca-mi doresc sa-mi schimb si eu e60 tot cu asa ceva....dar neagra!:lol::lol::lol:

:)
Eu sper sa imi schimb jantele pana la editia Nr. 4 ca nu ma incanta deloc cum suna 26kg 1 janta incaltata.

In rest ... la cat mai multe victime ! :)

vcsomin 26-10-09 15:24

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2752129)
Da, cu George...ma vad tot timpul! Restul...e mai greu...Virgil e prea puternic pt mine....cu Porsche roshu chiar vreau sa incerc.

Pana una alta azi sper sa reushesc sa-mi comand cauciucuri ca aseara cand am dat a 4-a pe autostrada mi-a fugit mashina de spate de pe o banda pe alta! Slik-urile care le-am avut pana acum sunt f uzate si in plus nu mai au nici o legatura cu puterea actuala!

Avetzi idee de unde pot sa achizitzionez si eu 2 semislikuri 275/35/17 sau...alteceva de dimensiune mare pe 17?

http://www.delta4x4.com - le poti lua pe firma fara TVA, daca le iei din SUA, te rupe transportul. Ai acolo o gramada de optiuni street legat, dot, etc.

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning