![]() |
Re: 380 m @ Piteşti, 28.03.2009 (PICS INSIDE !!!)
daaaaaaaaaaa dar nici nu ar fi 10000 de indieni care sa sara pe pista
|
Quote:
|
Observ pe aici ca toata lumea se pricepe la curse, toata lumea crede ca poa` sa organizeze o cursa perfecta....eu astept acea cursa si astept sfarsitul ei ca sa pot arunca cu noroi in organizatori. Credeti ca e usor sa strunesti 200 de masini intr-un spatiu micutz? Din fericire au fost struniti 150...restu de 50 a fost mai greu cu ei :), pentru ei nu exista reguli....e mai important sa te iei in gura cu organizatorul si sa faci ce vrea pwla ta decat sa respecti niste reguli. Tin sa felicit toti participantii....sau intentia lor de a participa, deasemenea felicit baietii din vl.....stiu ei care sunt , pe tano care la orice eveniment incearca sa iasa ceva bun pt toti...dar din pacate singur nu te poti "bate" cu haita.
In ultimul rand tin sa adresez felicitarile mele baiatului cu focusul negru....care dupa finish a tras frana de mana......bravo tati.....de sambata ai devenit idolul meu si daca cumva scrii pe aici te rog eu mult mult de tot sa imi trimiti un autograf. Sica o concluzie....... se pare ca tot anul asta nu vom avea o cursa cap-coada di multe motive.....stiu ca o sa imi sariti in cap dar mai stam de vorba la sf anului- sunt masini f multe.....sunt participanti/public pe care nu ii lasa caracterul lor sa lase o cursa sa se desfasoare ok. |
Am rugamintea la organizatori sau la cei care au fost implicati in organizare sa-mi dea raspunsurile cuvenite la intrebarile mele, cred ca macar atat merit si eu dupa o noapte nedormita si pierdut timp aiurea. Pinky, la cate legale ai participat?
|
Si tacerea e un raspuns! ;)
|
partea a 2a de filmulete
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...29#post2195729 PS: urmeaza partea a 3a cea mai fortza;)) |
Mie mi se pare limpede ca viitorul sta in a se putea realiza grupe in functie de timpi riguros masurati in perioada de libere. Logic ca 340 de cai nu vrea sa se compare cu 100, astfel ca problema de a aparea curse de "umplutura" se reduce destul de mult. Finalul cursei ar putea fi unul apoteotic, in care intr-adevar cei mai tari raman in cursa.
Deasemenea un loc ingramadit face ca un eveniment sa fie "ingramadit". Nevoia unui spatiu de desfasuarare al evenimentului in care ai unde sa intorci, sa poti sa-ti mai surubaresti masina, sa stai la coada civilizat, sa franezi in conditii de siguranta, este impedios necesar. Atata timp cat locatia si echipamentele necesara masurarii timpul nu indeplinesc normele minime as putea zice de bun simt, nivelul organizarii si al competitiei va fi unul scazut. Mie imi este clar ca nivelul majoritatii celor care vin sa participe la o asemenea cursa se opreste la imaginea cursei ilegale din timpul noptii, numai ca acum au acceptul "organului". Nu fratilor...e o competitie, un concurs...e sport. Fair play. |
Quote:
mai gandeste`te la termenul de cursa legala "liniutza". pot sa vin sa ma dau si cu tractoru atata timp cat platesc taxa de inscriere. |
killer si catalina , aceia care inainte de cursa tot postau aici, ca va veni inspectori R.A.R ca vor fi...ca vor face... acum de ce nu posteaza deloc ca sa n`e lamureasca si pe noi.
|
Userul KillerINC a incercat sa-i ajute pe organizatori din cate stiu eu, nu a facut parte din organizarea propriu-zisa.
|
Quote:
Intr-adevar . Am postat asta imediat dupa cursa. Noi, clubul Sreet 4 Cars am incercat sa dam o mana de ajutor organizatorilor dar pur si simplu am fost depasiti de situatie . Unul din organizatori zicea ceva , noi executam , venea celalalt organizator si zicea opusul , si ne lua pe noi la pwla ca "de ce am facut asa?" ..... NO COMMENT Timpii si clasamentul vor fi postati de catalina |
Pai asa se intampla...facerea de bine e fwtere de mama....vrei sa ajuti....esti tras la raspundere.Kasper ai incercat vreodata sa organizezi ceva? Macar asa sa coordonezi 3-4 masini? Cum te-ai descurca cu vreo 200. In ce calitate ai fost prezent? Pe margine sau ai fost in miezul problemei? Ai avut vreo contestatie de facut referitor la vreo masina si nu ti-a fost luata in considerare sau care e faza?
|
am fost ptr poze si ca spectator, nu am zis cu rautate ceva referitor la ei..poate am intrecut masura cu "killer ala" dar o sa modific, am crezut ca au fost din organizare , ptr ca eu postat inainte , dar vreau sa zic ca ei ar fi fost singuri care totusi au avut ceva cunostinte printre organizatori si care posteaza si pe forum aici si ar fi putut pune timpi. vi s`a parut ca am sarit la gatu` lui? cu ce ocazie?nu am nicio treaba cu ei, in fine nu am organizat ptr ca nu am avut ocazia dar daca as avea ocazia cred ca mas descurca mult mai bine decat mosi aia.
|
Facem pariu ca nici macar un start nu ti-ar reusi? Spre surprinderea ta eu fac parte din aia care nu s-au dat......si dupa cum vezi nu arunc cu vorbe in organizatori. Daca ai venit pt poze se pare ca ti-au iesit....si ai avut ce poza. parerea mea e ca ar trebui judecati de oamenii in masura sa faca asta....nu de oricine care nu stie anumite detalii.
|
si astea sunt ultimele filmulete..sper sa va placa:)
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...64#post2196264 |
am stat langa killerINC la finish si stiu sigur ca primea o indicatie si in 30 de secunde se schimba"ordinul".nu e vina lui.am mai spus-o:de vina sunt atat organizatorii dar si unii participanti.eu zic sa vedem unde s-a gresit ca pe viitor sa fie evitate astfel de neplaceri.cu o mai multa atentie putea sa iasa ceva frumos.cred ca organizatorii nu se asteptau la un numar asa de mare de participanti.felicitari tuturor celor care au apucat sa se dea macar 1 data.imi pare foarte rau pentru cei care au batut atatia km degeaba.
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu cum faci tu bani de iti permiti sa spui asta dar io pentru 100e muncesc ceva vezi ca sunt oameni care muncesc o luna pe 800ron si nu primesc nimik de la mamica si taticu ..... din experienta mea iti spun ca am fost la Monza pe circuit (Italia cei drept sa ma uit nu sa ma dau) si costa 45 e intrarea pe circuit si stateai acolo cat te tinea rezervoru sau dak erai taran iti luai si o canistra cu benzina :mrgreen: nu uita ca nu numai masinile de xxxxx euro au performante Ex:bmw wpp si ca el mai sunt multi....... |
Stai linistit ca se da la curse si nu e singurul care are ideea cu 100 euro taxa dar cu premii in bani .
|
Propun ca umatoare cursa sa fie organizata de pinky si taxa de inscriere sa fie 100 euro. Acum depinde si de cursul valutar....eventual stiu ca vinerea e mai scazut :)
|
pentru un show pe cinste cred ca ar fi mai mult decat suficient 10euro atat pentru participanti cat si pentru spectatori.nu cred ca ar fi corect pt multi 100 euro, too much!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
Dar ideea pe care o prezenta el este foarte buna... se merita tinut cont de ea si nu batjocorita! |
Ce ar fi sa o mai lasati moale cu faze gen mamica si taticu atata timp cat nu cunoasteti persoanele in cauza. Deja sa ajuns ca domne cine are masina peste 10 mii ia luat-o masa sau tasu si nu mai are voie sa se dea la curse ca deh...Majoritatea muncesc pe branci pt masinile lor ...ce rezulta din vorbele voastre este decat frustrare si probabil din partea altora un sentiment de mila.Poate si cei care participa in WRC stau si barfesc la colt de strada ca ce domne ne-a batut ala cu Subaru ca ia dat masa mai multi bani.Sportul cu covrigu este unul foarte costisitor si celor care nu le convine...STATI ACASA.(Probabil acest post se va autodistruge in cateva minute ca si celelalte 2 3 multumita unui moderator).
Sa inceput cu multe jigniri aici si sunt curios cati mai au sangele in c@ie sa zica lucrurile alea face2face. Ca sa dau nume este vorba de Hyena si miliady. Nu va bagat nimeni in seama dar voi aveti un comportament de maindan.Mai aveti ceva de spus (si aici ma refer la discutii nu la altceva) stiti unde suntem desi ma mir ca o sa faceti pasul asta. |
Ce-am zis eu... si la ce s-a ajuns...
Bravo - eram sigur ca oamenii vor rastalmaci cuvintele pe care le-am scris. Deja se da in penibil toata discutia si prefer sa nu mai zic nimic. Cei care nu aveti masini puternice sau modificate serios (de minim 200 de cai) mai bine nu mai veniti la start... si nici sa nu va mai prezentati interesul pentru curse. N-aveti masini... sportul cu motor este scump. Daca nu ai bani sa iti faci masina care nu are 200 de cai putere, n-ai ce cauta la curse. Clar? :D |
100euro? :bored:
mai bine faceti cursele direct pe talonul masinii - castigatorul ia tot la unguri pe pista profi, cu afisaj mare, fotocelule, semafoare, tot tacamul intrararea e de 8 euro si pentru participare se percepe o taxa tot de 8 euro. Este toaleta curata, mancare, cafea, sucuri, deci tot de ce ai nevoie. Mereti voi la curse de 100 euro:pissed: |
Quote:
|
Quote:
la pitesti in grupa A1 au fost vreo 12 masini si la grupa A 16. Unde mai e restu pana la 200 de masini?? |
in ungaria pana la 3 erau calificari si lumea se aseza la rand si se dadea.apoi primi 8 timpi intrau in concurs. dar repet. ca acolo iese bine nu tine de organizatori ci mai mult de bunul simt al participantilor si spectatorilor. daca se interzic semintele la noi ramanem fara spectatori.
|
Quote:
normal ca nu e suficient sa iti dea "parintii, femeia sau sponsorii o masina"... trebuie sa iti mai dea si bani in plus sa o duci la cine stie ce firma de "tuning-sa ti-o lase afara in ploaie cand tuna" sa iti scoata mii de cai din ea... ai dreptate. dupa aceea mai trebuie doar sa apesi acceleratia si sa ignori ce zic organizatorii cand iti zic sa o iei la stanga sa te duci la coada si tu o iei la dreapta sa de duci din nou la start... |
Quote:
|
Re: 380 m @ Piteşti, 28.03.2009
Quote:
Desi nu cred ca or sa se afiseze... daca printr-un miracol d-soara catalina isi aminteste promisiunile facute .... timpii nu or sa fie de mare folos... pentru ca au foarte mari erori..... Incepand de la faptul ca taxa de inscriere a crescut de 2 ori, cronometrarea a fost de k*t, unii aveau timpi pe foi si nici nu s-au dat... altii au primit cupe si nu s-au dat.... deci fiecare cu norocul lui. Si , ca de fiecare data, tot pe concurenti se arunca vina! Ca organizatorii sunt cei mai cei, si i-a depasit situatia saracii... dar cand inscriau masini la greu, sa iasa cascavalu` nu ii mai depasea situatia. Ei se asteptau la un numar maxim de masini, care a fost depasit cu 100%. De ce n-au oprit atunci inscrierile? Unde credeau ei ca vor avea loc sa se desfasoare? La noi majoritatea organizatorilor (si aici vorbesc de cei de-ai locului, nu de cei care se ofera sa ajute) nu vad decat BANI! De atatia ani nu au avut timp sa realizeze ca de la an la an se mareste numarul de participanti?? Astepapta sa acumuleze experienta pe spatele nostru in loc sa invete din greseli!! Incepand cu Buzau anul trecut, continuand cu Craiova... si acum Pitesti (la care nu ma asteptam s-o dea in bara). Batem atatia kilometri in ideea ca iese ceva, nu ca plecam ca sa avem de unde sa ne intoarcem (si cu mai putini bani in buzunar). E bataie de joc.. si nu gasesc NICI O SCUZA organizatorilor! Daca vrei bani trebuie sa-ti iei toate masurile necesare.... daca stii ca te depaseste situatia lasi pe altii sa se ocupe de asta!!! |
Quote:
In Ungaria se achita si taxa de 100 euro pentru licenta in afara taxei pe fiecare cursa iar pista este a unui aeroport unde spera si ei ca de la anul sa creasca aderenta prin aplicarea peliculei de "adeziv". Ce sa ceri acuratete cand oameni care participa sau asista live vad cai verzi in loc de cai maro sau negri cel mult. |
Ma refer la cursa dupa moartea lui micutzu, cand s-a anulat din start.... si cred ca am gresit eu cu "anul trecut". Oricum, anul asta voi veni din nou, pentru ca am increderea ca va iesi bine! Ati avut timp sa vedeti ce ii nemultumeste pe concurenti, ce asteptari au, etc... Bafta!
Oricum cele mai bune raman pe aeroport... acolo unde exista posibilitatea. |
Cine incearca sa faca bani din cursele astea de amatori, in conditiile actuale, o da rau de tot in bara si s-a vazut. Poate ca daca se anunta ca sunt doar libere cronometrate ar fi fost ok, ca doar s-a mai procedat asa de catre LR si toti au fost multumiti, desi initial se pleca la drum cu grupe.
Vreun participant curios care sa fi masurat cu "bordul" distanta? Au fost cei 380 metri? Sa fie (bafta) Claudia! Anul asta daca esti "pe faza" poti participa gratuit ;). Mergem la fel pe burta, adica blocam un drum si dam niste premii simbolice la final. |
Quote:
|
Parerea mea.. si sa nu imi dati in cap! Este ca ar trebui sa ne folosim de multi sponsori! Si eventual taxa de inscriere va fi mai mica ( Insa sa masinile vor fi selectionate mai drastic ), O idee ar fi sa ne folosim de PARTIDELE care acum vor intra in cursa pentru alegeri ! Cu siguranta vor dori sa sponsorizeze asa ceva
|
Din discutiile purtate aici eu mi-am dat seama ca sunt prea mic pt asa ceva....in concluzie nu voi mai lua parte la acest gen de curse si voi lasa mai mult loc pentru cei mari care au investit in masinile lor. Sper ca organizatorii urmatoarelor evenimente au invatat ceva din aceste doua esecuri si ca urmatoarele curse vor fi perfecte din toate punctele de vedere. Nu pot decat sa le urez bafta pentru ca e foarte greu sa "strunesti" cel putin 150 de caractere , ca sa nu mai vorbim de miile de caractere din public.
|
67 Attachment(s)
Nu asteptati timpii ca oricum nu au nici o valoare, erorile cumulate la care se adauga si distanta necunoscuta conduc la niste timpi fara nici o valoare. Teoretic cele 2 cronometre de mana care le-am vazut eu erau sincronizate cu ceasul de la fotocelule de la finish. Un cronometru din cele 2 de mana se afla la start, persoana care il tinea am vazut ca il comunica unui alt "organizator" care numara pe degete secundele catre persoana care dadea propri-u zis startul din steaguri. Asa ca pe langa eroarea celor 3 persoane de la start era suficient sa "furi" startul ca sa obtii un timp bun. Cronometrul de mana de la finish era un fel de back-up, sau verificare. Asa ca timpii de pe bonul de la fotocelule indica ora exacta la care masinile au trecut prin dreptul lor :)), si timpul masinilor este valabil doar daca au plecat corect de la start. Ori folositi un sistem de cronometrare complet de la Fras sau de altundeva sau folositi asta https://forum.4tuning.ro/showthread.p...lor#post551603 postul 55.
Pozele sunt facute la nimereala cu 2 camere, pana apare o galerie profi pe 4tuning sunt bune si astea :lol: |
Quote:
Si chiar nu cred ca are nimeni ceva impotriva acestor curse "la liber" atata vreme cat se anunta de la inceput si cronometrarea e corecta! Ei au dat-o la intors fiindca nu mai aveau cum sa jongleze cu atatea masini... si le-au bagat la gramada... Si mai cred ca nu banii sunt problema. Nu e o solutie sa scoti taxa de participare. Participantii sunt dispusi sa plateasca, dar sa stie pentru ce au platit! |
Sa luam o ipoteza sf.......ce s-ar fi intamplat daca toti concurentii stateau si isi asteptau randu`......si nu faceau dreapta in loc de stanga?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning