![]() |
Re: Intalniri Mk3 - Bucuresti
vineri acum cine vine ?
ramane la 21:00 in fata la Academie la Eroilor dupa care mergem in parcare la mall la Afi Cotroceni la -1 la zona roz ? |
eu vin...
|
bun asa ... suntem vreo 12 pana acum :)))) sa-mi pun si eu vineri farurile :X:X:X
|
prezent si 16 volti :D
|
da un alt nivel in afara de ala roz unde e chiar frig si curent in proasta nu mai e ?
|
la galben era frig la roz e bn:">:P
|
e bine bine la roz! nu e curent e tocmai cum trebuie.
|
va mai intalniti ? poate ajung si eu.... un numar de telefon al cuiva se poate ? :D sau ... 0768 455 259
|
ne intalnim la academie la ora 21:00 sau la 21:30 in parcare la mall la AFY la -1 zona roz
|
af y?
|
AFI cum i zice mall-ul ala nou unde ai mai fost si tu
daca vrei sa vi sti unde ne gasesti;) |
am fost pe la 11 jumate, nu am gasit nimic :(
|
rhadu trebuia sa vi la zona roz .... cautai si tu la -1 zona roz si ne gaseai acolo pe toti ... am stat pana la 12 si 10
|
si a fost chiar foarte frumos
|
13 Attachment(s)
si pozele :)
sper sa nu radeti de masinuta mea albastra :)))) ... urmeaza sa o vopsesc, bine ca am terminat-o ca a venit si zapada si numai stateam de ea ... multumesc la baieti pt ajutor, faruri si grila ... si in special lui razvan care mi-a sponsorizat lucrarea cu scule si restu :lol: |
3 Attachment(s)
inca 3 poze de aseara. srry ca au fost doar 3 :)
|
chiar foarte tari pozele si in plus de asta se vede si opera lu pici cu faruri.:D foarte tare.
|
interesant 16v de AG.
|
vineri acum veniti ? probabil ultima intalnire pe anu asta :)) acelasi loc, aceeasi ora :> 21:00 in fata la Academie ( Eroilor ) si de la 21:30 in parcare la mall Afi Cotroceni la -1 zona roz !!!
|
eu vin
|
hop si eu (dat fiind ca este ultima intalnire, cel putin pentru mine)stiu ca am mai amenintat cu prezenta da acum chiar vreau sa vin si in acelasi timp sa vina toti care pot ca este ultima pe anul asta ca incepe balamucul si cumparaturi si fel de fel .....
|
Ma bucur pt k place 16v de AG :D e a mea si sunt mandru :D .... baietzi sper sa vin si eu la ultima intalnire o sa fac tot posibilul. Bafta
|
pacat ca nu o sa pot veni la intalnirea asta, dar la anul incerc sa vin si eu mai des :) sarbatori fericite si un an nou fericit tuturor
|
pacat ca e zapda afara....daca e tot asa vi cu a lui tata ca a mea nu se opreste=)))
|
Ravane si eu sunt in acelasi rahat am iesit acum prin cartier si pe la politehnica si frate numai cu curul inainte e golful. La ce opinci am pe ea e nasoool :)) dar e caterink.speram sa iasa astia pe strazi cu dezapezirea :)
|
eu o scot diseara sa vedem daca se poate merge....sa se mai elibereze:))
|
mersi pt poze baieti , ma bucur ca am ajuns si eu pt prima oara si mi-a facut placere . sper sa mai pot ajunge si pe viitor. sarbatori fericite va doresc dupa acum daca nu ne mai vedem personal anul acesta !
|
tot cu gumele am si eu probleme nu am putut so misc din curte da sa mai ajung la intalnire si sincer slabe sperante sa se indrepte vremea asa ca ne vedem la anul care vine sanatosi si fara evenimente, bafta tuturor, SA VINA VARA .!!!!!!!!!!!!!!!
|
trebuie sa ajungem ... ultimara oara pe anu asta :))) pun lanturi si tot ajung :))) ma aduce razvan cu 200 :))
|
eu am reusit sa merg cu mari peripeti dar merge ...
|
Quote:
|
ce sa zic .....maine ma duc sa imi cupar gume:))
|
baieti vedeti ca mai au la MALL din alea TURBO cum ne placeau noua cand eram mici.....si la super oferta :P ( haz de necaz in lipsa de gume)
|
alea sunt de vara :))) cu tot cu surpriza
|
Quote:
|
Quote:
a ta merge ca tancul a mea se aude ca tancul:)) |
Quote:
|
cam da....
|
sa mergem diseara in poligon de tragere dak tot se aude k tanku :-"
|
Ma rezolva cineva si pe mine cu cablu VAG sa resetez erorile ?
Laptop am, dar numai cu mufa USB, sper sa fie ok... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning