![]() |
Re: BH 04 ARO
s-a mai discutat :))
|
pacat ca ati sters postu lui domy... frumoase cuvinte la adresa unor oameni care nu incearca decat sa ne ajute si aici ma refer la 4tuning... cat despre cunostintele legate de motoare... serpisori care cresc puterea cu 20 cai... cred ca ai demonstrat ca nu noi suntem aia care nu avem habar... sa sti ca avem si noi masini si chiar ne mandrim cu ce am realizat...
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu masina lu domy
noroc domy |
MS OMULE PT BULETIN .. ma bucur .....:D ..... ter sa dau o bere :D
|
Quote:
|
nu anteleg de ce e asa mult 2300 euro ?
cu 2000 dau deci sa faca cineva un motor ca si asta.haideti sa facem repede un calcul bine ?in primul rand trebe cumparat un motor de 2.8 din care folosesti numa bloc,arbori cotit,brate,si pistoane eu zicdaca ai noroc iese din 250 euro.usurezi arborele care costa 100 euro impreuna cu centrarea napoi.segmenti si cuzineti wictor reinz=300 euro.e gata blocul si deja santem in 650 de euro mai departe.mai cumparam un motor de 2.5 l 171 cai complect.aprox 400 euro.motor complect cu instalatie elecrica computer,debitmetru... deci chiuloasa.vine luat din el 7 zecime si chiuiburi de supape modificat mai sus cu 3 zecime.modificarea costa cam 100 euro.ax sport folosit e 150 euro injectoare schimbate,arcuri supape titan(8 euro /buc=100 euro)si gata si chiuloasa si asta cosa 350 euro pana acuma 650+400+350=1400 euro mai departe chip tunig=265 euro dar eu am 5 buc de chip(5 variante)si dau toate 5 serpisori sebring 350 euro.dar nu gasesti schimbator 100 radiatot din seria 7=50 euro simeringuri,curele, ulei ,garnitura de chiuloasa wictor reinz,antigel,termocupla,bimetal nou,=100 euro cold air intake sistem=80 euro +++++++multe maruntisuri total 2.400 euro unde e munca mea?????manopera care cel putin era 500 euro si in pretul asta include si schimbarea motorului cu garantie.care cal putin e 300 euro deja imediat santem la 3200 si sa nu uitam ca e vorba despre un motor reusit, incercat ,cu garantie deci e mult 2000 de euro sa fie pus motorul meu intr-un urs facut la cheie ??????????eu nu cred ca e mult nu exagerez doar vreau sa scot ceva banuti din motorul meu cu care niciodata nu am avut probleme.doar atat ca eu pun m5 si pe asta nu are rost sa tin ca numa asa poti sa srtici un motor daca tii ani de zile fara sa folosest. asta eu nu vreau.si nici nu are rost sa tin cam atat sper ca ati inteles |
ok, am inteles, sper ca nu te-ai suparat :D
|
Quote:
ca nu santem ingineri de la fabrica BMW.facem ce putem si adunam informatiile de la unu -altu.si asa incercam sa mai scoatem ceva caluti in plus din motoarele astia de 20 de ani.nu cred ca am fost nesimtit ca am cerut 2000 euro pe motor. |
domy ..fain urs n`am ce zice ..am si eo o intrebare : angel eyes sunt costom ? sau ...
.. ca la tuning days aveau o tenta de albastru ....f tare apropo ! si dac`s stock..la ce scor te`au ajuns ? sweet bear :X |
dupa XXS , am ajuns la ARO , o alta bestie de masina , pakat de accident ... dar ma bucur ca sunt oameni ca tine ca XXS si ka altii kare pun pasiune si suflet in asa ceva , BAFTA in continuare . P.S. Sper ka XXS`ul daka o sa mai fie de vanzare sa ajunga la mn :D
|
reportajul de la antenna 1.http://www.antena1cluj.ro/detalii-st...D=188&search=1
|
super tare domy ;)...cu motorul de m5 cum mai stai ????
|
17 iunie facem liniute pe aeroport.as vrea sa pun m5 ul pana atuncea...
|
5 Attachment(s)
pozele de la cluj...
|
poze cu evenimentu sunt pe undeva? sa vedem si restu ursilor?
|
2 Attachment(s)
si filmele....
|
1 Attachment(s)
BH 04 ARO vS CJ 25 COX :!: :!: :lol:
|
unul din cei mai frumosi ursi
|
care a iesit invingator dintre ARO shy COX ???
|
Quote:
|
Sal
Ma da i adevarat ca a fost in cluj un seat 1.8 turbo si i`a facut pe toti? nu pot sa cred! Stie careva? aveti video`uri pune`ti pls!
|
da a fost un seat leon cupra.1.8 20 v turbo.4x4
.problema ca la cluj este numa vreo 200 metri.cine are start mai bun aia castiga.nu mai ai timp sa recuperezi nimic aproape.si asta pleca de langa mine la start ca trenu.dar am vorbit cu baetii din cluj si a zis ca e umflat la 260 cai.si ne da cu subaro si o fost ca o facut..... |
salut domy
cum stai cu transplantul de motor, ai pus deja M5? mai da niste detalii.. |
Felicitari Domy pt masina super frumoasa!!!sa ai grija de ea:Peste una dintre cele mai frumoase ursoaice:PP
|
sall..domy nu ai mai dat nici o informatie ...ce ai mai facut .ai bagat monstru ..pe tampoane :)))????
|
deocamdata astept cuzineti pt m5.am comandat originale si dureaza ceva timp.problema mare nu stiu deocamdata cum o sa fac cu radiatorul de racire.nu am loc.am facut deja toate modificarile intrun urs desfacut,dar nu stiu cum o sa fie cu radiatorul.dar nu mai dureaza mult .
|
salut.felicitari pt cursa....ps. ce melodie se aude pe fundal:D
|
he-he .am vandut motoru din aro.nu mai trebe mult si bag monstrule....
|
nu stiu de ce dar as vrea ca al tau sa fie primul e30 m5 TURBO.mai ales acum ca ai vandut si motorul si sunt si banii...no s regreti
|
Quote:
|
ooo nu suna rau deloc :D
|
Quote:
pai pentru ca daca nu e turbo , il bate un 2.5 12 v turbo :))) si atunci te p..i pe el de m5!!! |
asta cam asa e :) cu banii care ai dai pe motorul de M5 faci lejer un 2,5 12 valve turbo
|
fiti amabili va rog, si aratati-mi si mie post-ul in care domy a spus ca pune turbo pe motorul M5... :rolleyes2
|
Quote:
|
daca proprietarul masinii nu a adus vorba de asa ceva, va rog deschideti topic separat , nu bazat pe zvonuri sau vorbe .. luate ca adevar !
nu discutii fara rost multumesc ! |
poate ca in viitor o sa pun pe el un turbo...cine stie ce duce viitorul.nu credeam anu trecut cand am terminat ursu ca exact peste un an o sa schimb motoru pe m5.era numa un vis.si dumnezeu a ajutat si eu nu am refuzat.ce e sigur ca anu asta vreau m5 sub capota cu sistem de evacuare speciala,cold air intake system si cu soft umflat.asta inseamna cam 40-45 in plus,cu care deja ajung la 360 cp.si pe asta vine un sistem de nitro cu setare de 140-150 hp.deci ajung peste 500.deocamdata ajunge.mai usurez masina.vreau sa fie sub 1200 kg cu m5 si nitro.acuma am 1190 kg
cu m5 si nitro o sa am vreo 1240.deci 40 kg tra sa scot de undeva.si atuncea deja stau destul de bine la kg/cp.vedem ce iese.maine scot motoru de la un prieten care a cumparat motorul meu.vin cu ceva poze. |
Am vazut o statie , un bas, un condesator in spate .... au vreo 20 kg
|
stiu.condensatoru are 2 kg ampliful 8kg,cablaj si bucata de pal pe care e prins toate prostiile are 4 kg si tubu are 34kg.dar tubu aia oricum scot cand ma duc la curse....
|
si aerodinamica ce zice ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning