![]() |
Re: 1 mai 2009, 402 m @ Constanta
Hai sa nu ne mai cacam pe noi atata...Cand eu am postat joi noapte ca un baiat din club a fost oprit de politie ptr folii si i s a spus ca daca a venit ptr cursa, a batut drumul degeaba, voi ati zis ca e vrajeala....
CLar se stia de la primul la ultimul gabor ca aceasta cursa nu se tine...Nu mai dati vina pe politie, ca nu ei sunt de vine, ei doar respecta niste ordine... Baiatul sefului politiei din Constanta a murit intr-o cursa de masini, si de atunci asta nu mai vrea sa auda de curse de masini.(zvon auzit) - rog pe baietii de la X-team sa confirme/infirme ce am scris eu.. Una peste alta pot spune ca sunt dezamagit...Nu dau vina pe LR dar ceva se intampla ca nu prea le mai ies evenimentele cu care ne obisnuisera inainte.. Numai bine la toata lumea si sa ne vedem cu bine la Tulcea. |
somn usor copii si lasati cearta
|
20 Attachment(s)
Cateva poze cu masinile care au fost acolo:
|
[QUOTE=kimi;2286213
Baiatul sefului politiei din Constanta a murit intr-o cursa de masini, si de atunci asta nu mai vrea sa auda de curse de masini.(zvon auzit) - rog pe baietii de la X-team sa confirme/infirme ce am scris eu.. [/QUOTE] Intr`adevar a murit acum cateva saptamani, dar nu intr-o cursa ci intr-un accident de circulatie. |
Quote:
sa speram la ceva "real" pe viitor... |
Quote:
Vad ca toata lumea vorbeste cum apuca....cand s-a inaintat cerearea ptr aceasta cursa la primarie eram akolo...am citit impreuna cu alte persoane acea cerere si iti spun sincer k unii au strambat din nas cand au vazut despre ce e vorba.Si ca sa nu ziceti iar k mananc *** intrebati-l pe Andu(TRA) ptr k lui i-am povestit exact care sunt intentiile anumitor persoane din C-ta. Politia nu a avut nici o treaba...ei si-au facut datoria...au blocat portiunea de strada...asta daca ati ajuns mai devreme sa vedeti....insa un telefon a fost de ajuns ptr ca Domnul Dancu sa anunte ca nu se va mai tine cursa.... Oricum tin sa-i felicit ptr cei de la LR k si-au batut capu sa faca cva....si le urez succes pe viitor....dar sa fie mai atenti;) |
Cam asa a fost!
|
Quote:
Si daca este asa pe principiul sa moara si ... vecinului, trebuie sa mai avem si alt victime? |
nu era baiatul la nici un sef din politie.. si el si taicasu lucreau la rutiera
|
A fost o harababura si o dezamagire totala :(
|
O dati in basme si s.f.`uri :-j .. asta e,nu sa vrut cursa asta si au vrut sa-i puna bete in roate lui Sebastian;)
Sebi,din partea noastra inca ai tot respectul ca vrei si incerci sa faci ceva pentru noi si pentru ce iti place si tie personal! Nu sa putut,asta e .. baietii sunt dezamagiti,si tu la fel , dar mai da`i in p_a noastra pe aia care n`au vrut;) Ne luam "revansa" la Tulcea;) |
Quote:
La mai mare!! |
Ce vina are Elena Udrea???? pai normal ca nu isi permite sa se faca de ras in fata romanilor doar pt ca vro 10 insi vor sa se dea. VINA ESTE A CELOR CARE AU STABILIT TRASEUL CURSEI. Daca se alegea alt traseu logic ca nutzi udrea nu mai intervenea si totul era bine si frumos.
|
Ce vina avem noi ca alegem un traseu, priamria il aproba, politia ilavizeaza, jandarmi fac planul de masuri cu noi ... daca era o problema de pe data de 3 martie pana acum puteau sa spuna ca nu e bun traseul.
Elena Udrea nu cred ca are nici un fel de implicatie aici. |
politia si primaria l-au aprobat pentru data de 2 mai ! daca te duceai direct de la inceput cu data de 3 , iar ei baieti destepti ce (nu) sunt, se uitau in calindar si vedeau ca 3 pica duminica si poate isi aduceau si ei aminte ca poate lumea vrea sa se intoarca acasa. Nu am dat numai vina pe voi, este si vina primariei , dar nu putem da vina pe un ministru care incurajeaza turismul si se sperie atunci cand cineva ii ameninta munca pentru un nimic(cel putin in ochii ei)
|
Bla bla bla ... fuckin' bla! Cam la asta s-a ajuns de la "anuntul" ca etapa nu se mai tine. O adevarata teorie a "constipatiei" aici, precum Udrea si/sau Mazare a facut aia si ailalta. De parca pe ei nu ii interesa ca orasul Constanta sa fie promovat, sa se auda ca au facut tot posibilul ca orasul sa fie pe placul tuturor de 1 mai.
Din fericire, eu n-am ajuns la mare tocmai ca incepuse sa planeze incertitudinea de joi... si cu vremea incerta... Ceva nu era in regula de cand v-au pus bete in roate cu 2-3 zile inainte de weekend. E normal sa va luati "carne" de la multi acum pentru ca, la fel cum a zis cineva pe pagina anterioara, cel care este la suprafata isi ia toate suturile. In cazul respectiv, sunteti voi, din pacate. Sa se observe ca e a III-a etapa nereusita pe anul asta. E pacat. Ce-i mai pacat este ca nu stiu daca voi ajunge nici la Tulcea, nici la cea care se incearca pe 1 iunie. @Sebastian - mesajul urmator ce figureaza pe forum era catre dolb, nu? |
Cred ca tu faci misto de noi.
Toate aprobarile, dar toate din start au fost luate cu data de 3. Le ai expuse si poti sa vezi. Pentru 2 nu am facut nimic, totul este pentru 3 de la inceput. Nu mai intoxicati ca nu e frumos. Ai pe privat un loc unde vezi toate copile avizelor, aprobarilor... tot, poti sa le faci si publice oricum sunt si au fost. |
Obiceiul romanilor este sa caute vinovati .... Toata ideea e sa invatam din greseli, nu sa gasim vinovati! Poate a fost un conflict de interese .... cine stie.... asta e .... Si eu ca si multi altii am batut drumul pana la Cta, am muncit la masina, nu am dormit sambata noaptea, am cheltuit niste bani ... asta e! Sebastian impreuna cu Tase(si probabil mai sunt si altii,dar nu ii stiu eu) sunt de apreciat ca au alergat, au cheltuit si ei la randul lor timp si bani sa iasa ceva frumos!
Eu unul m-am saturat sa ma tot plimb prin tara, sa cheltuiesc bani pe benzina sa fac curse legale la care primesc banii de inscriere inapoi! Prefer sa platesc o taxa de inscriere mai mare la o cursa in Bucuresti si gata! Oare chiar nu se pot organiza curse legale in Bucuresti? Exista aeroport ... ce zici Sebi? @dolb: Daca citeai aprobarile obtinute de LR nu mai spuneai asta! Aprobarile sunt pentru data de 3. |
E un punct de vedere pertinent pe care mi-l asum si eu.
|
Sebastian anu asta exista vreo sansa de organziare de curse in Bucuresti ?
Ne-am cam saturat sa ne dam in alte orase...Eu zic ca in Bucuresti nu o sa-ti puna nimeni bete in roate deoarece Politia vrea si ea sa reduca ilegalele si ar fii un motiv bun.. Mai incearca sa inchiriezi pista pe baneasa, pune taxa 50 E, ca tot mai ieftin iesim noi astia din Bucuresti...Eu fiind TDI si tot bag 3 mil pana la mare plus taxa 1 mil si ajungem la 100E...Asa dam 50E pe aeroport si nu ne batem capu... Ce zici ?? Astept pareri de la baietii care se dau cu adevarat nu de la tastaturisti... |
Alta teapa...cei indreptatiti sa fie nervosi sunt cei care au batut drumu special pt cursa, daca erau la mare deja... n-au nici o treaba.
La tulcea avem sperante dar sa nu fie ca la Pitesti...anu trecut super curse anu asta harababura... Am incredere in Speedline: Pepy, FUG & Stuff ca o sa fie cursa anului (asa cum a fost anul trecut) |
Quote:
|
referitor la cea spus Florica despre Calarasi, anul trecut , in dimineata cursei seful politiei m-a tinut in birou la el vreo 3 ore sa ma convinga sa-i spun primarului ca renuntam noi si sa nu se mai tina cursa, iar pt cei care au fost poate isi aduc aminte ca in momentul in care a plecat primarul s-a terminat si cursa. oricum primarul a avut c____e , dar impotriva a fost politia
|
Quote:
|
Re: 1 MAI 2009 CONSTANTA
Quote:
|
@ Sofro : pe mine nu ma intereseaza cate luni ai pe forum si in ce club esti sau altele....insa ma deranjeaza faptul,si nu cred k nu numai pe mine, ca tot zici : ca nu stiti ce a fost,ce probleme au existat si tot asa. Bun frate daca stii ceva, zi pt toata lumea, sa stim si noi. Daca nu o faci, atunci mai bine te abtii de la chestiile astea.
@ Kidu : ca bine zici, O sa se revanseze Tulcea, sunt sigur de asta. @ FeS : un lucru vreau sa-ti spun : Good job. In ultimile 10-15 pagini,ultimul tau post tau,cu masinile prezente, m-a interesat cel mai mult. Inca o data iti zic, good job :P |
totzi bat campii pe aici ca a murit meliu si alte cacanarii .nu are nici o treaba decesul cu cursa si alte balarii .era si normal sa nu se tzina cursa cand mamaia era full .trebuia aleasa alta locatzie si totul era ok.
va zic eu ca nu a fost vina LR a fost vina autoritatzilor care nu au permis asa ceva si nicii nu prea vor sa faca . |
Quote:
|
Re: 1 MAI 2009 CONSTANTA
Quote:
In situatia in care ar fi plouat pe 2 ne-am fi desfasurat pe 3. Deci nu are nici o logica ce spui tu ca organizarea a inceput acum 1 saptamana. |
Quote:
Naspa. Timp pierdut si bani pentru toata lumea. |
daca mai patim asa si la TULCEA PE 17 MAI sa vedeti voi ilegale in grupa mare ,asta asa ca suntem luati de prosti ,
|
fratilor nu stiu a cui a fost vina deci nu pot invinui pe nimeni dar se pare ca mai toate evenimentele care sunt organizate in ultima perioada sunt facute sa isi bata joc de noi si sa cheltuim o gramada de bani pe drumuri si taxe de inscriere!!!!!
UNDE SUNT ORGANIZATORII DE ALTADATA????? |
Quote:
|
De ce nu a existat un program cu ora inceperii curselor? :lol: Se stia dinainte ca nu se vor tine cursele? :lol:
Raspunsul incompetentilor: aaaa.... da... dar sa vezi ... ca noi am avut toate actele...... nu trebuia sa iasa asa.... asa iese cand am incercat ceva punandu-ne cu mafia iar voi nu realizati "( =)) mafia siciliana sau yakuza? =)) )" ne pare rau... ne cerem scuze... "(vai de capul vostru de dextari cu bani care stiti sa scrieti "mafie" si "1200 cp" )" Ati pus baietii sa vina de departe acestia cheltuind destul! Evenimentul asta a fost suspect de la bun inceput! |
prosti om fi noi de mai facem deplasarea pe 1 iulie ,sa fim prea prosti sa mai mergem degeaba
|
anu asta au fost 5 curse ,craiova, pitesti,sibiu,slatina,constanta. din cele 5 curse 3 au fost execuri.in schinb la unguri au fost 3 concursuri si din cele 3 nici un esec ,toate organizate ca la carte
|
Quote:
|
asa am inteles si eu cand am trecut la PEPY la garaj ,sa speram ca o sa iasa bine pt cei prezenti ,noi mergem la suceava la salonul 4tuning ,sa nimerit in aceasi zi ,asta este
|
Quote:
|
Quote:
Cum a mai zis cineva pe aici cel mai bine e sa se inchida threadu` asta..succes in continuare. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning