![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
Arată bine cu cele de pe față , păcat că ai doar două.
|
se reiau lucrarile !!
chear de azi (sambata) daca sunt deschise unele magazine ... sau daca nu atunci cel mai probabil lucrarile vor incepe de luni incolo ... vreau sa ma pun tare pe ea ... astept sa imi fie gata tapiteria de 2 saptamani ... azi la 10 ar trebuii sa merg dupa ea dar nu stiu daca va fi gata ca tot mi a promis persoana respectiva ca vine asa ora x data y si na mergeam ia tapiteria gata de unde nui :D |
Pai sa speram ca de data asta ai noroc si e gata tapiteria asta mult asteptata...:rolleyes2
|
Baftă baftă... să mai pui deseară nişte poze!
|
3 Attachment(s)
tapiteria e gata .. mai trebe pusa... jantele le am incaltat azi ... si aduma va depinde de timpu meu liber si de conditiile meteo
|
frate iati un aparat foto calumea dreacu... poze cu purici:lol: nu inteleg nimika din pozele alea sa nu mai am pretentii la detalii
|
vremea se pare ca nu vrea sa tina cu noi. Si eu stau si astept sa se mai incalzeasca putin ca si eu mai am delucru la a mea. Bafta in continuare!!
|
1 Attachment(s)
o poza de azi ... am stat vre o 2 ore la masina ... am pus jantele si apoi mam apucat sa pun furtunele pe la motor + antigelu ... si apoi a luato la prima cheie :D
|
cat de belea poate sa arate:D:lol: era misto daca o mai lasai putin de tot cat sa ascunzi gumele sub aripi:)
|
super arata!Bravo!!!:D
|
Quote:
|
arata super...asteptam sa o termini..bafta in continuare
|
Superbă... Fără cuvinte...
|
usor usor se face cate una alta, superba pana acum
|
da intradevar super masina si super si culoare bafta in continuare
|
o singura obiectie ... desi nustiu imi place in ambele feluri cum da .... geamurile fumuri sau geamurile oglinda .... dar parca fumurii ar da mai frumos ...
|
tare culoare.....un cod pentru ea?bafta cu ea,sa o vedem gata.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
am pus in cele din urma si tapiteria pe jumate , ca mai trebe fixata calumea si lipita ... am mai reconditionat si motorul care sufla caldura ... si sa pun o poza doua si cu antena sexy :D
|
era si mai cul daca era toata nichelata/cromata, da e faina si asa fata de ce era pe masina
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
azi am mai lucrat vre o 1 ora la masina ... sambata sper sa realizez mai multe ... :-) luneta e doar pusa asa ...
|
frumos bafta in continuare cu masina sa o vedem pe strazi cat mai repede;)
|
Si cam pe cand vedem bestia pe strazi??
|
nu mai are rost sa mai spun nimic. e prea belea!
|
Eu nici pe atat nu mai am cuvinte. :)) Am vazut si am auzit destul. Abia astept sa o revad pe strazi.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
hai cu titiul gata.....sa il vedem si noi pe strazi:D
|
7 Attachment(s)
niste poze ... de ieri si azi ...:!:
|
abia astept sa ma bag in instalatie:)) o facem si pe aia. cand crezi ca e gata anuntama si rezolvam.
|
frumos ce ai facut pana acuma.
|
te rog frumos sa mi spui si mie cum ai reusit sa dai jos aeroterma.(motorul care sufla aer)eu am desfacut toate suruburile (6 la numar)si nu se clintea nici macar o secunda.e cumva lipita?cum ai procedat sa o dai jos ca vreau sa o dau jos pe a mea ca urla de nu poti sa stai in masina
|
Incepe sa prinda o forma foarte deosebita. Chiar e frumoasa.
|
Quote:
Tare,tare :D Si am auzit..ca urla frumos. Spor si bafta in continuare. |
4 Attachment(s)
au sosit si geamurile fata :D naube probabil o sa pun poze cu scaunele curate... vor fi si ele tapitate dar nu acum ...
|
5 Attachment(s)
si scaunele .... vor fi retapitate (tot in materialu ala ca si tapiteria) ,dar nu acum...
|
O sa ai un interior frumos, bazat pe OLD SCHOOL!
Sa ai bafta! |
3 Attachment(s)
sau montat si modulele pt inchiderea centralizata + macaralele electrice si geamurile
|
5 Attachment(s)
poze de azi ...
|
pui si pasla isonorizanta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning