![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
eu cred ca esti prea modest.... cat de zgariata ar fi, n`ai cum sa iei asa putzin pe ea. oricum eu cred ca nu se merita.
arata intr`un mare fel golfu`, sper intr`o zi sa arate si al meu asemanator, dar alta culoare:) bafta in continuare ! |
..bafta si la tine si asteptam sa ne prezinti masinuta cu viitoarele modificari ;)
|
2 Attachment(s)
...munca de azi
... o veste buna ,fac rost de niste faruri cu imprumut ...asa ca ,de saptamana viitoare incep lucrarea la lupe :twisted: |
a iesit bine :D vopsesti neagra grila custom pe unde ai mascat in poze? ai acces fara probleme la suruburile de sub grila de pe tragger?
|
...da ,va fi neagra...iar pentru cele 2 suruburi ,am decupat in dreptu lor
|
2 Attachment(s)
...ceva de weekend
|
zau ca nu-mi dau seama ce-s alea de' se aprind :( led-uri puse unul langa altul sau..:rolleyes2 oricum..vin foarte bine, chiar f buna idee ai avut :)
|
...da , leduri dreptunghiulare (vezi pe masa) ...lipite intre ele 6 cu 6 ,fara rezistenta
...mai am 3 usi de facut ...o sa fac poze mai in detaliu |
le-am vazut si pe cele dp masa,dar nu se vede f bine :( spor la treaba si astept pozele alea "mai in detaliu" :D
|
Super arata! Intotdeauna ma uimesti!
|
1 Attachment(s)
..mai am putin si termin si grila 8)
|
Quote:
...ce se mai aude cu numarul ala? |
Jock am fost eu la politie si e in felul urmator: Duci numarul vechi, unul din ele, ti-l taie in fata cu foarfeca si intr-o ora i-ti da unul dreptunghiular 340mm X 200mm tip B, pentru masini de teren.;)
Ii spui la ghiseu ca ai schimbat bara pe spate si ti-a venit una model America. Numar mic de moto nu o sa-ti dea ca nu are in program optiunea la auto tip C. Mie mi se pare mare la 34X20 dar vreau sa tai din el pana la limita si ajung undeva la 25 x 17. Maine pun o hartie de marimea asta in dreapta jos si daca-mi place maine si am numarul pe fata. Apropo costa 23 lei/buc. Bafta. |
foarte tare a iesit grila:).imi plac tare mult ideile tale
|
Multumesc Bobo ;)
Decodat ,nu imi place ala...e foarte mare ,iar chestia cu taiatu nu prea ma incanta ,o sa vorbesc maine cu un prieten care lucreaza la rutiera, sa il intreb ce se intampla daca modific /tai numarul |
Jock dacă nu mă înşel ce ştiu de la Fane' al nostru îţi i-a talonul !
|
Daca tai din el ramane la o dimensiune acceptabila. Sa-mi spui si mie ce zice prietenul ala de taiat.
|
jock intra si u aici si da-mi o par€r€.....https://forum.4tuning.ro/40-propuneri...ml#post3333305
|
ma bucur k ti-a placut
la bari o sa iasa si mai bine zic eu pt k e plastic si o sa pot lucra mai relaxat imi place cum ti-a iesit grila si ca tot venii vb sunt curios cum or sa iasa farurile k dak o sa fie bine iti fur ideea:twisted::twisted:8);) |
2 Attachment(s)
....cam asta ar fi finalu"
|
a iesi super grila iar numaru eu zic sa il lasi asa ca sta foarte bine
|
jock zi-mi si mie cum ai prins actuatorul in spate ca sa fac si eu ca ma doare creierul de la atata gandit......
|
1 Attachment(s)
....am taiat putin din tabla ca sa intre...+ doua gauri in "schelet"
...pacat ca nu am facut poze:cry: ...daca ai o poza ,pune'o aici sa iti arat .."inspiratia" la grila(poza) |
Foarte frumos! ;)
|
cand vroiam sa ma apuc si eu de incuietoarea la haion s-a pus ditamai potopu.....tomorrow it's another day cum zicea melodia aia din tokyo drift...si ca tot venii vorba acum ma apuc de vizionat din nou seria fast & furious(traiasca ala de a inventat pop corn-ul)
|
1 Attachment(s)
jock mai tii minte ca am vrut sa iti donez niste praguri care nu erau pe gustul tau??
mi-a venit ideea premergatoare tuningului meu rural de pana acum sa le repar si modific un pic(adaug niste gauri cu plasa in partea din spate) si sa le pun pe masina.....da-mi si mie o idee cam cum as putea sa le cosmetizez fara sa le ruralizez(am vazut k ai idei creative in ceea ce-ti priveste the biatchhh) sunt de la rieger |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mai exista si posibilitatea pm-urilor :))
a iesit marfa grila, chiar eram curios de unde te inspirasei :D bandourile de pe usi le mai dai jos? ca asa citisem cu cateva pagini urma :D |
4 Attachment(s)
Gangstah
...nu imi place ideea cu plase pe masina ....sorry :sad: ...nu prea ma pricep la desen ,dar eu as incerca sa vin cu linia de pe spate in fata ...vezi poza ....eu unu asa as face,dar gusturile difera de la om la om ... daca tie iti place cu plase ...go for it ;) ...daca mai ai intrebari ,astept PM ,sa nu incarcam topicul aiurea Bafta |
Jock sa pui o poza din fata cu masina dar mai la distanta. Sa vedem cum da la ochi .:shock:
|
yg.alex ... sunt in dilema ..nu stiu ce sa fac , .....in mare si pe scurt,nu am bani pentru vopsit usi :cry:
Decodat ...da sheriff , sa o termin si pun ....(pentru numar) am vorbit azi cu un gabor" si...amenda 5 mil ,talonu luat si placuta confiscata :cry: ...dar trebuie intrebat la mai multi ... poate asta e lovit la cap 8) |
oho vad ca ai mai avansat bv :):D
|
3 Attachment(s)
........
|
Ce cuminte pare cu fata asta noua:lol:Parca si-a pierdut din lookul agresiv, dar arata foarte bine!
|
...nu ma ajuta nici bad-u....trebuia mai jos :cry:
|
Quote:
|
vi la cluj? vreau sa-ti vad minunatia:)
|
Asa da!;) Lasa bad-ul asa ca vine in linie cu prelungirea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning