![]() |
Re: .:Semnaturile voastre facute de noi !!:.
gata ...n`am putut face cine stie ce ...totusi ...erau doar 3 poze ...sper sa iti placa
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...7ebc569a75.gif asta e linku : https://forum.4tuning.ro/imagehosting...7ebc569a75.gif ...pui [img] in fata si [/img] dupa ...si gata ... |
misto chesti cu emblema care luceste :D
|
Quote:
|
Dj-ule srry k nu las semnatura ta .. oricum e super beelea si a ta :) o s-o folosesc eu prin alte parti .. dar imi place mai mult ce a facut LKS . inca odata va multumesc
|
nu e nici o suparare naiba ptr ce sa ma supar io am facut din placere nu din obligatie ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ca tot e un thread cu semnaturi , as dori sa aflu de unde pot face si eu rost de semnaturi ca aceasta de jos ...
Am vazut ca multi au cu diferite chestii .. este un site ceva cu ele ?? Help plzz :P:D |
poti sa ti le faci chiar tu .. cu photoshop ;) vezi ca sunt tutoriale de userbaruri ..
|
Quote:
Unde gasesc tutorialele ? |
unde poti sa le gasesti decat cu google...
http://www.m3xvv.co.uk/ubtut/ :) |
Quote:
Nu mere situ :(( |
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut baietii talentati ....as dori shi eu o semnatura cu poza BMW asta.....sa faca din faruri ,, blip....blip,,, flshuri....sa fie undeva cum vi se pare mai bine voua scri q american old AdyTZu( dar sa nu fie scrisu chiar asa mare) .....!
|
frumos bmw ala io am avut niste poze cu el pe desktop..iti fac io da nu acum..mai tarziu... ;)
|
ok..ms...nu te presez.....mai astept propuneri :-P
|
1 Attachment(s)
uite am facut ceva...nush dak iti place, intro juma de ora mai fac inca una asemanatoare cu sigla 4tuning in mijloc..;)
|
1 Attachment(s)
uite ca nu a trecut o juma de ora si am terminat ;) ce zici iti place ? :)
|
misto....ms mult .... ;) .....numai bine...
|
misto....dar in loc de sigla cu 4 tuning....nu gasesti sa pui altceva... ?
|
ba da pot sa pun ce vrei tu..ai preferinte ?
|
1 Attachment(s)
in mijloc dak poti shi ai ..pune sigla de la BMW ...shi ti am mai pus o poza poate o atasezi cumva.....
|
5 Attachment(s)
Cine se baga sa imi faca si mie o semnatura? Atasez si ceva poze cam prafuite. Multumesc anticipat!
Attachment 203089 Attachment 203090 Attachment 203091 Attachment 203092 Attachment 203093 |
Nimeni???? :cry:
|
Quote:
Ti-as face si eu dar nu ma pricep :( |
iti fac eu, acum ma apuc de ea..
|
2 Attachment(s)
intelinside - uite ti-am acut o semnatura...dak nu iti place poti sa imi zici si iti fac alta.. ;)
si ptr `Adytzu`_`JerrY` am pus sigla bmw in loc de 4tuning... |
La mine merge....parfum.:clap: ..ms mult de tot DJ - ul ......bafta...!!! :clap:
|
[QUOTE=DJ-ul;704977]intelinside - uite ti-am acut o semnatura...dak nu iti place poti sa imi zici si iti fac alta.. ;)
si ptr `Adytzu`_`JerrY` am pus sigla bmw in loc de 4tuning...[/QUOTEM] Multumesc frumos, este frumoasa, dar ceva mai complex, adica intrun alt decor se poate realiza. Sa nu ma injuri ca mi-ai dat un deget si eu iti iau toata mana ;). |
nop...nu ma supar dar credeam ca o sa te sueri tu ca am pus aia cu intel inside :D o sa fac cat de curand ca acum nu pot..dar cam cum ai vrea ca nu prea imi vin idei acum...
|
4 Attachment(s)
Quote:
Attachment 203377 Attachment 203378 Attachment 203379 Attachment 203380 |
6 Attachment(s)
in primu rand va salut baieti... am si eu o rugaminte....daca poate cineva sami faca si mie o semnatura...raman dator
nush cum sa fie...sa apara nr masinii: TM 87 SOF intrun font mai fain,... si nicku meu Ovae....cu verde deschis poza cu me pe acolo...blitz la faruri...si sa scoata fum rotile fata...nush...voi alegeti cum sa fie...depinde de imaginatia voastra... ms mult, sper ca ma veti ajuta numai bine |
chiar nu mai intra nimeni pe threadu' asta..pacat...
|
ti-as face eu ceva man dar din lipsa de timp....nu pot..
|
pai nu e problema..timp gasim...doar sa faca cineva....pls...sper sa nu cer pre a mult..mersi de sprijin oricum...si daca ai vreodata timp...mersi anticipat ;)
|
1 Attachment(s)
salut ! am incercat eu ceva... :) sper sa iti placa ... sugestii sau ceva ... ( eu nu lucrez cu gifuri )
|
ms e dragutza :D
|
3 Attachment(s)
Va rog imi face si mie o semnatura(un scris misto sau orice) "White Angel" dupa ideea asta :!: :?: pls cand aveti timp raman dator.....
|
salutare...ma ajutati si pe mine? are cineva idee dc nu imi merge gifu' de la semnatura?
|
pai tu probabil ai pus linku de thumbnail ...si n`o sa iti mearga gif`u .... pune imaginea pe www.imageshack.us ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning