![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Mersi baieti :) lasa ma ca investitia nu strica
|
La multi ani si din partea mea yzf-ule....sa fii fericit si multa sanatate...sa te iubeasca los "muheres" toate,sa ai bani si tot ce vrei...pup u :)) :*:*:*
|
La multi ani yzf'ule, sa fii sanatos si iubit de " los muheres " cum zicea nna-u :)) app zeze, tocmai burta le atrage... :-P 8)
|
sa fi iubit si restu femei la greu ;)
|
La multi ani aditzu ...sper sa nu`ti fi purtat ghinion ziua de azi ( marti 13 ) sa ai parte de tot ce vrei :*
|
ba adi .. .sa te frec ... la multi ani ca am uitat ieri sa iti zic .:) hai sa traiesti ... astept cinstea :)
|
LA MULTI ANI Ady , sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce iti doresti.. cam tarziu da crede-ma ca nu am stiut.numai bine
|
hai si io in final la multi ani ca acum am vazut :D
|
Multumesc multumesc:) :D
|
Sa Cresti Mare Adi
|
1 Attachment(s)
a`ti bagat si camioane in xteam ?
|
gata mi-am gasit adversaru cu asta din poza lu lyv ma dau eu... :lol:
|
Quote:
|
nu nu ma dau cu ZNA... nu ma dau din principiu... :lol: eu ma dau doar cu tractoare sau masini cu mai mult de 4roti =)) camioane tiruri , sau mai lungi de 5metri alde dricuri etc...
|
tare curios sunt de unde este acel sticker ... si care face glume de-astea proaste ...
|
lume nebuna..
|
un nou filmuletz cu baietii din X-Team la cursa de la TOM carrefour , CIP - PPO , Andu - TRA , Romeo - RDV , Luci - AIF , bmw urs - WAR.
Enjoy .... https://www.youtube.com/watch?v=PNJu-PuWczU |
Felicitari pt aparitia la CTV!:joy:
si sa numai faceti galagie in parcare la penny dupa ce puneti benzina de 1000 de euro de la rompetrolul de la vapor :lol: toti tampitii suna la televiziuni... |
care aparitie ctv ??? more details pls
|
azi dimineata au fost yzf si andu la Ctv pe la 9..si a fost in direct
|
foarte frumos si cam ce sa vorbit ...noutati ceva?
ia zi andule in ce stadiu e masina ....sunt nerabadator sa o vad |
Quote:
si yo !!!!!!!!! |
yzf cand e urmatoare cursa pentru 1000 de euro??? sau sa`l intrebam pe moshu ala care a sunat in emisiune?
|
daaa omu era nebun nu gluma , si pardon a zis ceva de genu ca facem curse ilegale pe aia 1000 de euro , pei nene la 1000 de euro iti fac si ferrari cu adidasii in maini :)))))
|
nu are nimeni filmu .... sa vedem si noi ? :)) chiar vreau sa aud faza aia cu 1000 E
|
Daca imi aduc aminte corect , luna aceasta X-Team Racing Club sarbatoreste 7 ani de existenta , din 2001 dintr-un grup de prieteni s-a format cel mai tare si cel mai impunator club de CURSE din Constanta. ( 7 ani ... cum au trecut anii , avem cu ce ne mandrii... )
Pe data de 25.11.2005 clubul a intrat in legalitate iar pe 25.11.2008 vreau sa organizez o petrecere care X-Team Racing Club o merita de mult , asa k voi vorbi cu andu si ceilalti membrii fondatori , ca in acea data sa facem un mare party si un show meritat tuturor membrilor acestui club. Respect baieti , si sa speram ca X-Team Racing Club Constanta va ramane in picioare multi ani in continuare! |
OOOOO LA Multi ani X-team`u ....
e o idee buna un party de neuitat.:peace: :peace: :drunk: :drunk: :drunk: |
Hai sa traiasca toti membrii fondatori,felicitari tuturor pentru efortul depus si faptul ca au adus clubul la stadiul la care este si faptul ca pentru mine este o bucurie ca port X`ul pe luneta :D :D.Felicitari baieti!!! In caz de party daca va fii nevoie de mine sa ajut cu ceva o voi face cu toata inima...PS.pun si niste pile la taicamiu sa pregateasca niste perfuzii :)))))
|
La multi ani ! ! ! ! !
asteptam si lautarii ...la petrecere :D |
la multi ani X-team ... 7 anisori .. avem cei sapte ani de pe strada :P
|
ce trece timpu ba baiatule ba ...
la multi ani x-team :cry: :caffine::drunk: |
Ma bucur ca va place ideea atunci , o sa vbesc cu baietii , petrecere in cinstea X-Team , si o mica "expozitie" cu masinile membrilor , modificate sau nu , nu conteaza asta , o sa fixez detaliile mai incolo cu locul , iar data va fii 25.11.2008 , cu marja de erroare o zi sau doua in functie de cum cade weekendul atunci ca sa poata cat mai multi membrii sa vina.
|
25.11.2008 cade marti ... astep petrecerea :D
|
la multi ani x team
ma bucur ca de aproape un an fac si eu parte din acest club si sper sa fiu alaturi de el pana la sfarsit nna nu e nevoie ca aduc eu perfuzi si ce mai vreti ca doar le vand zilnic :)) daca trebuie ajutor yzf pe mess sau pm |
LAAAA MUUUUUULTI AAAANIII !!!!!
|
LA MULTI ANI baietii....mult succes in continuare 8)
apropo, ady, trebuie sa vorbim de filtru ala de aer ca imi da eroare la senzorul de ulei |
Quote:
|
la multi ani x-team .... mandru ca sunt membru :d \:d/
|
Quote:
|
La multi ani X-team si mult succes in continuare
|