![]() |
Re: E30 - Masina mea
:>:>:>Vine fortzaaa!!!! X(X(X( :)
|
:woowoo::peace::yikes::joy:In seara asta vine Ursul acasa, iese din barlog de la LAF, si se intoarce in
:raving: Fortzaaaaaaaaaaaaa !!!!!!::workout::2gun::boxing::burn::burn::burn: |
Pitt bull sa ii duci si tu un borcan cu miere cred ca ti-a fost dor de el:> Hai sa fie fortzaaa!!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:shock::shock::shock: de azi inainte sa plec
|
EVG&URS au dat un duet, la dani la garaj:)), Ce pot spune poate treci sa il vad live cum a iesit, dar se stie ca a avut doctorul LAF grija de el:> Bafta!
|
E FORTZAAAAAA URSU...bv doctor LAF ai facut ceva bun :twisted::twisted:respect ;)
|
[f QUOTE=Alin91bz;2645850]E FORTZAAAAAA URSU...bv doctor LAF ai facut ceva bun :twisted::twisted:respect ;)[/QUOTE]
adv de fiecare data cind citesc asta cu doctor laf ma buvneste rasu:lol:nu eu singur lucrez la ele suntem o echipa mai mare ,si mai experimentati pe ginecologie:lol:)))))))))))fortzaaa cu buzauu:twisted:hai george scoateo la start cu baietii;) |
Daca mai trece de 3 ori pe Bulevard il stie tot Buzaul la ce senzatie face masina:twisted::-P
|
Am testat-o... pot sa zic ca trage mult mai bine decat inainte. Dupa mine trage a 190-200 cai :) . Evacuarea putea fi inaltata mai mult, sper sa i-o rezolv zilele astea ; furtunul de vacuum de la servofrana este fisurat, asta se face repede.
|
Quote:
Da george,te astept cu cea mai mare placere...:twisted: |
daca vi pe la ploiesti sint curios cum stau cu un 24 v .......asta daca nu i-ai facut cip...
|
Quote:
|
se simte ceva ..si oricum pleaca de la 192 cai....cu 20 peste ai mei......
|
aseara mi-a cazut pompa de servo......si cureaua de transmisie.....:sad: azi tre sa fie gata
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning