![]() |
ce a pus hondarul mai sus se numeste cuptor antic de facut pizza :lol: :lol: :lol:
|
Cuptorul antic de pizza Bugati !!!!!!!!!! Este cuptor select bah !!!!!! :x :P
|
1 Attachment(s)
ia bagati baieti aici ceva idei, asta nu prea mai e cuptor nu...
|
Dacia Golan !!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
La urmatoarea va dau un pic de gandit... da' momentan pun una mai usoara:
|
1 Attachment(s)
mms....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bugatti%20veyron.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: think3r... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: toyota :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
DACA TOT E LOCUL DE GHICIT, IATA...........
|
E un Hyunday, nu stiu exact toata gama, ca imi displace marca asta, dar as zice ca e un Elantra?
|
asta-i Kia Rio ... toata ziua !!!!
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Daca aia e KIA, atunci eu am un FERRARI dar din pacate dimineata cand plec la munca in fata blocului nu ma asteapta decat o Dacia . Intradevar este HYUNDAI ELANTRA, masinuta care a apartinut unui prieten de-al meu. Eu personal am fost tare indragostit de ea, din pacate n-am avut destul cascaval sa o cumpar io. Mai na si o poza de la interior . |
2 Attachment(s)
Pentru ca nu stiu cat de des voi mai da pe aici in urmatoarele zile (sper totusi sa mai apar macar o data pe zi sa mai dau indicii daca e nevoie), mai pun inca una pe langa aia albastra de mai sus, care e destul de usoara...
|
Vezi k te-ai dat de gol \"nissan.jpg\" :wink:
|
Re:
Quote:
Intradevar... stau si ma gandesc ce am vazut eu atat de comun la Kia Rio si Hyudai Elantra ? ele fiind atat de diferite... BAD BOY !!! |
Si aia de mai sus ti se pare toyota? ;)
Sunt redenumite la shto, daca tie aia ti se pare emblema de nissan... |
Hihi, m-am bagat si io ca musca-n... :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning