![]() |
Re: MUZICA
am si soundtrackurile din yamakasi..le`am dat jos aseara...
si o piesa prea marfa.... |
7 Attachment(s)
ia paltoane...prima parte
|
5 Attachment(s)
si a 2-a parte
|
o melodie care o caut de ceva timp si abia acum am aflat cum se numeste...
enjoy :arrow: |
Caut si eu melodia cand intra John Cena in ring o are careva??;)
Care o are pls sa o urce aici:arrow: |
vreau si eu..dak are cineva va rog Young Jeezy&Akon - Soul Survivor ,
yo nu reushesc s`o dau jos dupa net.. |
Nu stiu ce are de nu pot sa o urc, imi da o eroare. O sa-ti dau piesa pe mess;)
|
lasa k am fakut je rost de ea...si o sa mai urc kteva pe langa respectiva...deci aceasta piesa...Soul Survivor...trebuie ascultata la una bukta de passat !!!
dinule.....poate reushesc sa fac rost de piesa trasa k`lumea ...tare`s curios...k are un bass in ea...de m`a rupt... |
5 Attachment(s)
ia neamule neshte muzik....
dinuleeeeeeeeeeeee te-ash sfatui sa le iei sa le pui drq pe un cd in mashina mha...:D |
O melodie frumoasa ... o ascult de 1h intr-una si nu m-am plictisit nici acum de ea
|
are careva mel aia.......cand intra jOHN CENA pe teren pls....puneti-o aici....sau macar cine o canta
|
Puneti unu din voi: Stat Quo - Get Low ca este super smechera piesa, eu nu pot sa o urc pentru ca imi da eroare........................Melodia pe care intra John Cena este cantata chiar de el si se numeste: My Time Is Now, o am dar am scris mai sus problema..................Daca ma aude vreun admin sau moderator poate ma ajuta in vreun fel sa pot si eu sa urc piese;)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
In sfarsit mi-a mers si mie sa urc niste piese:D.........Ia Red_D()g melodia ceruta! Am mai pus cateva si pentru restu'.....Auditie Placuta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning