![]() |
Re: E30 - 320i Cameleon
hmm , nu stiu inca daca o sa ma dau ... o sa vedem duminica , insa cu siguranta o sa fiu prezent cu ursul la legala :)) si o sa fie si curat , promit !!!
|
|
3 Attachment(s)
3 poze cu un URS frumos foc :D
|
3 Attachment(s)
8)8)8)8)8)
|
mersi frumos pentru poze !!
|
ai rezolvat cu flansa de la cutie si timoneria ? :)
|
da :)) de unde sti ca mi s`au fwtwt ??? :P
la incalzire , inainte sa ma dau mi s`a rupt flansa de cauciuc si cardanul mi`a tras schimbatorul in afara si mi`a rupt timoneria :)) le`am schimbat , nu mai e problema |
Pai eram la 4-5 metri de tine cand te-a cedat flansa. I-ai dat mai tare cu a 1-a si la a 2-a pur si simplu a explodat .
|
de azi masina este DE VANZARE !
motivul : vreau un proiect de la 0 , tot urs !! masina asta e frumoasa asa cum e , asa ca mai bine o dau si sa imi iau o coaja la cateva sute de euro ... pe care sa mi`o fac asa cum mi`am imaginat eu ca o sa fie ursul meu !!! nu vreau nici muzica , nici cine stie ce culoare care sa`ti ia ochii , vreau o caroserie si un motor mare !! si asta e exact invers ... se poate spune ca e masina de agatat .... pentru inceput o sa imi iau un 316i si o sa ramana motorul pe masina pana reusesc sa imi achizitionez o buburuza pentru oras , dupa care o sa intre in garaj la modificari :) fara doar si poate o sa imi lipseasca ursulica asta ... dar o vina altul pe care sper eu sa mi`l fac asa cum vreau pretul este de 3000e .......... |
Inteleapta decizie... Bravo tie! Bafta cu noul proiect dar pana atunci bafta la vanzarea ursului asta!
|
hmmm o faza amuzanta azi noapte :))))
am iesit la un suc cu ursu , no problem merge masina frumos :))) si pe la 2 s`a pus ploaia :X:XX:X:X: la 4 cand am plecat acasa .... trec pe langa un rond :| atat mi`a trebuit ... 30 de minute a stat ursu numai de`a latu :)))) si nu era nici dracu sa ma opreasca :))))) jur ca in alea 30 de minute am uitat ca am stat sub masina asta 2 zile cam incontinuu sa schimb timonerii plm ..... e divin :X memorable night ! |
teddy ...i wait you ...for a ride;);) sideways:))
Bravo Boss .....Bafta |
Nu īţi trebuie 2 zile,şi te vei răzgāndii...;)ce pot să zic...;)
|
Sunt de acord cu Cataaa ar fi pacat sa strice asa masina ,interior ,culoare asta frumoasa.....
Asa isi ia unu stock caroserie buna un motor mai mic sa poata sa o inmatriculeze si dupa baga el unu mai mare...nu cataaa;) Bafta... |
3 Attachment(s)
ursu la pitesti:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning