Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

bobiMOM 06-01-09 10:36

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1960001)
Grupul VW-Audi va multumeste pentru participare si va mai asteapta cu placere si cu alte ocazii. :lol:
VR6-le a halit asta seara un urs 2.5 24 valve si un urs 2.5 12 valve (nu ma asteptam sa faca asa ceva vanosu'...).
Jaka' imi venea sa iau picioru din gaz frate... :lol:
Tare a fost cu ursu' taxi ca a plecat bine si statea in fata si nu puteam sa pun mana pe el si cand credea si el ca atinge 400 metri, hop sarmaua ca s-a inecat bimmeru'...
Frate... si eu m-am inecat ca am trecut asa tare pe langa el ca mi-am inghitit limba de la cuplul ala :lol:
Oricum... Audi ala... hotz nene, hotz...
Bobby, vrem razbunarea cu 5-ul urgeeent!!!

Nu cred ca e cazul sa intervina `mashinile agricole`, am mai halit un TDI d-asta cu furaje SKN.:)

In schimb, trebuie sa-mi acorzi revansa.....bine...asta dupa ce vad ce dreq are Tweety...probabil e contaminat cu vreo gripa.

jakal 06-01-09 10:43

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 1960284)
Nu cred ca e cazul sa intervina `mashinile agricole`, am mai halit un TDI d-asta cu furaje SKN.:)

pt cei 3000 cm care ii avea...nu 2000 cum s-a declarat,si 4x4 eu zic ca masina s-a miscat f. slab............
trebuia sa ne dea cate un sat la fiecare.......nu 1-2 masini acolo....
slab...slab.........nu are rost sa scoti masina agricola ,ca are semnul ala S pe la schimbator si stiu ca atunci face cam urit....:))

bobiMOM 06-01-09 10:53

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1960300)
pt cei 3000 cm care ii avea...nu 2000 cum s-a declarat,si 4x4 eu zic ca masina s-a miscat f. slab............
trebuia sa ne dea cate un sat la fiecare.......nu 1-2 masini acolo....
slab...slab.........nu are rost sa scoti masina agricola ,ca are semnul ala S pe la schimbator si stiu ca atunci face cam urit....:))

Nu cred ca are 3000....poate 2.7....ma rog oricum slabutz...cand imi fac mashina o ard cu el din mers ca sunt tare curios....aseara aveam impresia ca-l prindeam grav pe a 3-a...sper sa nu fi fost doar impresie...:)))

DONU' 06-01-09 10:56

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1960012)
frate recunosc ....ursi au mancat bataie ca la ursi......:))
urmeaza sa iau grupul de pe hel.....,sa verific injectoarele(altele mai mari)....si celebru buton.........

sint dezamagit total de cum trage dar trebuie sa se rezolve......

bine macar ca face cerce....:))

nu accept ca masina aia sa nu traga.......ceva e in neregula,o sa o pun si pe tester sa vedem ce e pe acolo......

pina nu bat VR-U nu ma las.........:)) declar razboi deschis pentru vr 6..:))

Iii mah la ei, mah!!!
Asa frate, schimbati grupuri, schimbati injectoare. Faceti combinatii acolo sa fuga ursoaicele... Daca ii schimbi injectoarele cu unele care dau benzina mai multa n-o sa iti dea benzina mai multa si aer mai putin? Schimba si pompa de benzina si ia-ti un regulator de presiune de benzina ca sa reglezi cata benzina iti da in functie de cat aer iti trage (sau la vanos e alta treaba? :rolleyes2).
Mie cel mai mult la BMW-uri imi place sa aud combinatia aia cu shaiba frate. Mi se pare cea mai penala! :lol:
Bobby MOM, revansa, cand vrei fratemeleu. Oricum stim amandoi ca aseara ai fost in fatza pana a inceput sa tusheasca si sa basheasca Caterpilaru'. Dar stii tu vorba aia, "wining is wining"! :o

DONU' 06-01-09 11:00

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 1960316)
Nu cred ca are 3000....poate 2.7....ma rog oricum slabutz...cand imi fac mashina o ard cu el din mers ca sunt tare curios....aseara aveam impresia ca-l prindeam grav pe a 3-a...sper sa nu fi fost doar impresie...:)))

Era doar o impresie Bobby. Eu chiar il prindeam pe a 3-a... Deci tu n-aveai cum :lol: :lol: :lol:

jakal 06-01-09 11:02

nu stiu daca asta are saiba..:)) al draq jucator de pacanele ce esti........:)):)

urmeaza sa o iau la verificat pe toata, o sa ma mut la fane la garaj pina se rezolva...
asa ca baga cafea in tonomat acolo ca sa facem vanzare.........:))

bobiMOM 06-01-09 11:05

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1960324)
Iii mah la ei, mah!!!
Asa frate, schimbati grupuri, schimbati injectoare. Faceti combinatii acolo sa fuga ursoaicele... Daca ii schimbi injectoarele cu unele care dau benzina mai multa n-o sa iti dea benzina mai multa si aer mai putin? Schimba si pompa de benzina si ia-ti un regulator de presiune de benzina ca sa reglezi cata benzina iti da in functie de cat aer iti trage (sau la vanos e alta treaba? :rolleyes2).
Mie cel mai mult la BMW-uri imi place sa aud combinatia aia cu shaiba frate. Mi se pare cea mai penala! :lol:
Bobby MOM, revansa, cand vrei fratemeleu. Oricum stim amandoi ca aseara ai fost in fatza pana a inceput sa tusheasca si sa basheasca Caterpilaru'. Dar stii tu vorba aia, "wining is wining"! :o

Sa vad ce dreq are...dc nu-shi revine mai luam ce mai e bun pe el...2 litri de benzina un chibrit si `LA REVEDERE`. Trecem la mashini mai serioase!!!!!;)

DONU' 06-01-09 11:09

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1960334)
nu stiu daca asta are saiba..:)) al draq jucator de pacanele ce esti........:)):)

urmeaza sa o iau la verificat pe toata, o sa ma mut la fane la garaj pina se rezolva...
asa ca baga cafea in tonomat acolo ca sa facem vanzare.........:))

Oooo! Asa tata!!!
Daca as avea 10 clienti ca tine la fiecare automat as fi fericit!
Stai linistit ca ieri am alimentat automatul cu tot ce trebuie! E pregatit. Stai acolo pe capul lor si fa ursu' lolo sa fuga. Sunt constient ca vanosu' ala trebuie sa traga intr-un anumit fel. Aseara chiar ma asteptam cel putin de la tine sa-mi dai cel putin o masina. Mi-am dat si eu seama ca sunt ceva probleme sub capota, iar la Bobby, cu ambreiaj ca lumea banuiam ca sta langa mine cel putin si de fapt a stat chiar in fata mea pana s-a inecat.
Faceti-va frate masinile si haideti sa ma bateti ca mereu numai eu, numai eu in fata cand la modificari la mine scrie zero...

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 1960345)
Sa vad ce dreq are...dc nu-shi revine mai luam ce mai e bun pe el...2 litri de benzina un chibrit si `LA REVEDERE`. Trecem la mashini mai serioase!!!!!;)

Da... Eventual Volkswagen, nu? :lol:

bmw_motorsport 06-01-09 11:25

gata distractia...gata vacanta.....sa trecem la lucruri mai serioase....incepem munca...pe scurt...orice filtru...orice ulei...orice piesa...chiar si pt sobe:-)...adaos 0 pt membrii clubului.....mai pe scurt...sc Motorkraff srl Bucuresti...asa ca va astept cu comenzi
P.S. La multi ani tuturor

bobiMOM 06-01-09 12:50

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1960361)
Oooo! Asa tata!!!
Daca as avea 10 clienti ca tine la fiecare automat as fi fericit!
Stai linistit ca ieri am alimentat automatul cu tot ce trebuie! E pregatit. Stai acolo pe capul lor si fa ursu' lolo sa fuga. Sunt constient ca vanosu' ala trebuie sa traga intr-un anumit fel. Aseara chiar ma asteptam cel putin de la tine sa-mi dai cel putin o masina. Mi-am dat si eu seama ca sunt ceva probleme sub capota, iar la Bobby, cu ambreiaj ca lumea banuiam ca sta langa mine cel putin si de fapt a stat chiar in fata mea pana s-a inecat.
Faceti-va frate masinile si haideti sa ma bateti ca mereu numai eu, numai eu in fata cand la modificari la mine scrie zero...

Da... Eventual Volkswagen, nu? :lol:

Ne pregatim de surprize....BMW boss, nimik altceva!!!!!!!

GiGiCarbiT 06-01-09 13:51

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 1960345)

nu dabenzina pe el...da sa faca fratilii poponete o tura cu el =))

bobiMOM 06-01-09 14:07

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 1960731)

E si asta o varianta!!! Te contactez boss...:)))))))))))

RMS80 06-01-09 14:30

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 1960731)

FRATILII POPONETE SA TRECI PE LA BAVARIA PLOIESTI SA ACHITI TAXA DE TRACTARE IN VALOARE DE 100E :lol:

GiGiCarbiT 06-01-09 16:34

:D gata boss... o datorie si la tine..o sa vezi banii...cand`va unde`va in viata astha =))

Skma 06-01-09 18:08

de cand au aparut ursi dinastia 1.6 care se dovedesc foarte fiabili si cu consum mic bmw-isti nu mai apeleaza la opel pentru tractari!:lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:19.

- Copyright 2026 4Tuning