![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
In schimb, trebuie sa-mi acorzi revansa.....bine...asta dupa ce vad ce dreq are Tweety...probabil e contaminat cu vreo gripa. |
Quote:
trebuia sa ne dea cate un sat la fiecare.......nu 1-2 masini acolo.... slab...slab.........nu are rost sa scoti masina agricola ,ca are semnul ala S pe la schimbator si stiu ca atunci face cam urit....:)) |
Quote:
|
Quote:
Asa frate, schimbati grupuri, schimbati injectoare. Faceti combinatii acolo sa fuga ursoaicele... Daca ii schimbi injectoarele cu unele care dau benzina mai multa n-o sa iti dea benzina mai multa si aer mai putin? Schimba si pompa de benzina si ia-ti un regulator de presiune de benzina ca sa reglezi cata benzina iti da in functie de cat aer iti trage (sau la vanos e alta treaba? :rolleyes2). Mie cel mai mult la BMW-uri imi place sa aud combinatia aia cu shaiba frate. Mi se pare cea mai penala! :lol: Bobby MOM, revansa, cand vrei fratemeleu. Oricum stim amandoi ca aseara ai fost in fatza pana a inceput sa tusheasca si sa basheasca Caterpilaru'. Dar stii tu vorba aia, "wining is wining"! :o |
Quote:
|
nu stiu daca asta are saiba..:)) al draq jucator de pacanele ce esti........:)):)
urmeaza sa o iau la verificat pe toata, o sa ma mut la fane la garaj pina se rezolva... asa ca baga cafea in tonomat acolo ca sa facem vanzare.........:)) |
Quote:
|
Quote:
Daca as avea 10 clienti ca tine la fiecare automat as fi fericit! Stai linistit ca ieri am alimentat automatul cu tot ce trebuie! E pregatit. Stai acolo pe capul lor si fa ursu' lolo sa fuga. Sunt constient ca vanosu' ala trebuie sa traga intr-un anumit fel. Aseara chiar ma asteptam cel putin de la tine sa-mi dai cel putin o masina. Mi-am dat si eu seama ca sunt ceva probleme sub capota, iar la Bobby, cu ambreiaj ca lumea banuiam ca sta langa mine cel putin si de fapt a stat chiar in fata mea pana s-a inecat. Faceti-va frate masinile si haideti sa ma bateti ca mereu numai eu, numai eu in fata cand la modificari la mine scrie zero... Quote:
|
gata distractia...gata vacanta.....sa trecem la lucruri mai serioase....incepem munca...pe scurt...orice filtru...orice ulei...orice piesa...chiar si pt sobe:-)...adaos 0 pt membrii clubului.....mai pe scurt...sc Motorkraff srl Bucuresti...asa ca va astept cu comenzi
P.S. La multi ani tuturor |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:D gata boss... o datorie si la tine..o sa vezi banii...cand`va unde`va in viata astha =))
|
de cand au aparut ursi dinastia 1.6 care se dovedesc foarte fiabili si cu consum mic bmw-isti nu mai apeleaza la opel pentru tractari!:lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning