![]() |
Re: Custom Shop Braşov
mai traiesti?????
|
yackone esti cam zgarcit cu pozele si informatiile......vrem si noi sa vedem ce se mai intampla la tine la garaj
|
Quote:
|
si tu yakone??? avem toti aceeasi soarta
|
yakone, am impresia că ştiu cum e la tine, nici la noi nu-i mai strălucit zilele astea, după cum ziceam şi pe topic :lol:
|
Cred ca majoritatea avem aceeasi problema...friguuuul...eu sper sa rezolv zilele astea
|
Cum o rezolvi?
Noi avem o sobă metalică, făcută de noi, dar e insuficientă, e hală metalică semiizolata, 105 metri pătraţi, plus 2 birouri... Am comandat azi şi un tun de căldură ( cu ardere directă, că ni s-au cam terminat banii) de aici: că era cel mai ieftin pe care l-am găsit la puterea lui (31 kw) |
eu nu pot sa incalzesc garajul cu foc deschis...singura solutie momentan viabila este un set de 6 sau 8 aeroterme electrice gen aer codintionat...ar mai fi o solutie o centrala electrica dar costurile sunt peste 5000 de ron
|
cu panouri electrice? sau "ciuperca" care functioneaza cu gaz din butelie. am vazut asa ceva plasat intr-un restaurant foarte aproape de perete. sau aeroterme industriale, care merg la 380
|
Quote:
LE : acum am vazut al tau merge cu GPL , ce am luat eu era cu motorina . |
yakone.. la mine e cel mai frig.. hala din beton de 6 m inaltime in care incap 14 masini ..fara caldura... BEAT THAT !!! nu am cu ce sa o incalzesc.. am si eu un tun de caldura pe motorina.. e ok ... cat timp merge.. intarzii lucrarile din pacate
ce sa zic... sper sa rezolvi cat de repede problema |
Pe motorină scoate fum şi miroase...
soluţia suplimentară, pe lāngă tunul cu gpl şi soba metalică pe ulei ars şi lemne a fost izolarea pereţilor pe interior, şi de luna viitoare sper, crearea unui tavan fals la joasă īnălţime (3 metri, hala are 5) acoperit cu vată minerală. Cānd or fi minus 20 de grade nu ştiu ce-o fi.... Cum e hala voastră ca structură? |
aleks ..ai fi uimit ca NU scoate fum .. are revizia facuta si nu am nici un fel de probleme.. fum scoate cand ramane fara motorina doar.. cam 5 secunde pana se decupleaza..scuze cred ca deviem de la topic in sine. bafta la toti
|
la mine e un simplu "garaj" de 5m/12m...eu am coborat deja tavanul la 2,70m de la 4m ca sa nu mai pierd caldura...sper ca maine sa-mi vina electricianu sa rezolv problema...o solutie ieftina ar mai fi incalzirea electrica prin pardoseala dar asta presupune sa torn iar betoane si alte prostii de genu...
|
Bună treabă să faci īncălzire prin pardoseală... dar deranj maxim :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning