![]() |
Re: ShineRunnerRacing
- ce fac baietii?
- curse - suntem si noi copii ... :)) |
cum a spus si domnu POLITAI astazi suntem copi si ne distram cat suntem in floarea varstei
|
multumesc tutror care miau urat la multi ani de ziua mea in mesajele private va salut si mult respect
|
ne vedem diseara sa o facem lata de ziua lui sssssssssssssssssss
|
ce marfa a fost aseara alaturi de prieteni nostri din THE WANTED CARS si cei din VAGABOND CREW si am o propunere hai sa inviem iarasi PESCARUSUL
|
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...dambovita.html cea patit colegul nostru din club ne pare rau pt tine bine ca nai patit ceva mai rau in numale SHINE RUNNER RACING suntem langa tine BOBO
|
poate o fi vrut sa faca o baie...
|
ce masina era?
in 10 zile de permis a reusit performata sa sara in apa... era la raliu unde era... mai era si mazga pe jos mai veneau si din club... frate mai bine stateai acasa decat sa omori 5 oameni |
e la noi in club ? si pentru sofer imi pare rau dar experienta de numai 10 zile si-a facut efectul asa ca ai grija si laso mai incet...
|
dak o fi bagat picioru in ea.....am vz felu cum conducea...ne-a demonstrat de-a binelea acu...oricum pacat
|
care stiti sa postati si voi , cine era si o poza cu masina sau ce masina era.
|
am aflat... mc
|
e bobo , ala cu dacia...oricum conduce de mult timp, a facut multe curse prin tara cu microbuze.....fara permis...
|
Frumos asa...
Voi vreti sa fiti un club de elita?care are membri calumea? Pai si cum aveti membrii calumea daca sar in dambovita..sincer acum?voi nu va ganditi ca ne faceti RAU la toti pasionatii..bine ca nu s-a aberat iara pe tema curselor ilegale...si stii ce?nu ii puteai contrazice! Auzi el de 10 zile are permis si se crede shumi...daca eram eu sau oricine altcineva atunci in spatele sau il lateralul lui?era dragut? Ca sa nu mai vb ca e baiat bun daca conduce fara permis...tot respectul pentru asemenea membrii!de aia suntem fugariti pe strada... |
nu neg ceea ce ai zis tu. ai mare dreptate...asta se putea intampla si unei persoane care are 10 ani de permis...o clipa de neatentie ....sau prostie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning