![]() |
Re: Intalniri 4 tuning Timisoara
asta e pacatul meu !
acum vreo 40 min am ajuns acasa de la intalnire ! in fiecare Joi ma intalnesc cu baietii de la ClubOpel (de la 19:00) nu ma pot imparti-n doua... dar nu-i bai... daca va "mai prind" pe la stadion, va salut ! pe unii va stiu de pe net, pe altii de la prieteni ! noi doi avem un prieten comun, Remus (TMxxRUP)! ne mai auzim... |
Quote:
|
poi majoritatea te cunosc pe tine tu nu cunosti majoritatea :lol: trebuia sa opresti 8)
|
da am vazut ca te-ai oprit ca s-a bagat nebunu ala cu vento in fata ta!..vroiau sa te depaseasca neaparat :) ! pe viitor opreste-te..la un moment dat va trebui sa faci si pasul asta :) ....eu am la numar..TM24DKM..honda rosie! have a nice weekend!
|
Drift King Milad :))
|
dada.:))...drift king , drag king....7 in 1 :)) ! numele meu de familie, initiala tatalui meu si prenumele meu :)
|
donkey kong :lol: :lol:
|
milad cand intra in parcare numa de`a latu ii:)))
|
Quote:
|
in circumvalatiunii, licenta ii boala, o sa vina si paharu ala de vorba dupa licenta:))
|
Quote:
saptamanile incheierilor, festivitatilor .... 12 ore de somn in 2 saptamani. Kewl .... si daca mai pui faptul ca am vazut un om aterizand de la 6 etaje in fata mea .... need therapy ! ontopic : DKM, de ce te-ai luat mai devreme de "masinile parintilor" care vin pe iveco ? Brusc imi vine in memorie un megan' gri cu numere MYL .... da chiar nush de ce :shock: |
nu so luat,zice si el ca in ultima vreme pe langa oamenii obisnuiti de la iveco vin cei de la jamu si peciu :lol: care se cred in furios si iute ca ardeiu cand aud ca vine politia zici ca regizeaza o scena din film :lol:
|
ati primit si voi massul ala ?
Quote:
|
suna bine de tot :-) who's this dude alex?:lol:
|
cine e organizatorul?:):)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |