![]() |
nu eu ma refer la viper pe spatarul copilotului si pilotului am 4 inrebari:-de undeti iei machete tu?
-cu ce ai facut forma de la boxa mare din viper si ce ai folosit pxilina sau chit auto? -nu vinzi gentile alea mari de la viper -din ce localitate esti? bravo asa mai departe sunt curios cand va fi gata viperu? :D:-):o:shock::???:8):lol::x:-P:oops::evil::twisted::rolleyes2;):!::?::idea::arr ow: cum ai facut usile la ford? |
Re: Machete in lucru - alynex
tu din ce tiai facut tubul de nos?
|
Poti sa nu mai faci 1000 de posturi? Ai optinea edit activa 10 minute! Foloseste-o!
|
Pff,pai sa vedem:-?
1.Machete cumpar din supermarket-uri(Real,Selgros,etc.) si "Vanzari Cumparari Machete". 2.Am folosit poxilina. 3.Nup.lauTM,are jante la fel de vanzare.De la el le-am luat si eu:D. 4.Sunt din Timisoara, scrie si la profil:D. Viperu a luat putin pauza, mai intai sa termin Ford-ul ca e mai putind e lucru, apoi ma reapuc de Vip. Usile la Ford?La ce te referi:D? |
Asa ca noutate,nu mai sunt prea multe de facut la Ford:D.
Am renuntat la deschiderea torpedoului,si am astupat locul de sub volan. Urmeaza DvD-ul in spatarul scaunului din mijloc si Tv-ul de pe tavan. Apoi sa fac loc in bena pentru Honda. Mai dureaza pana la vopsea. Incerc sa confectionez o cabina de vopsit, sa iasa cat mai bine. Dupa Ford vor urma SLR McLaren,Testarossa,F40 si usor,usor, Viperul:D. |
La ford imi plac cum se deschid usile :D Rolls Style :> ...
|
3 Attachment(s)
Foarte incet merg cu machetele,dar ma chinui sa iasa cat mai bine.
O intrebare am:Sa astup gaurile din bara fata, sau nu?Eu le-as cam astupa... Voi ce ziceti? |
Quote:
fara gauri:D |
Quote:
fara o sa fie mai fain |
1 Attachment(s)
Am astupat gaurile alea si...
|
Dai bataie, dai bataie.Am citit toate posturile pana aici si mi-ai taiat craca de sub picioare.Is curios ce mai e cu Viperul ala.Hai ca imi place cum lurezi bravo.Daca ai facut cabina aia de vopsit, vezi pune niste poze sa o vedem si noi.
|
4 Attachment(s)
Incet, incet:D...
|
Frumos...materialul cu care ai mochetat parca e putin ciudat privit de aproape.
Fa si niste cleme pentru centurile de siguranta (terminalele de rezistente sunt cele mai la indemana). |
cumva e blug materialul cu care ai mochetat?...
|
Nu e blug.Ceva asemanator, dar elastic si foarte moale.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning