![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
Si morcov cum se comporta masina?Motorul?stim cu totii ca e f7p dar ai mai schimbat ceva prin el ?se poate mai multe detalii ?
|
Foarte frumoasa ai facut masina...dupa parerea mea e cea mai frumoasa din Romania
P.S ....sper ca de data asta sa faci F E G - u:D Salut |
Poate nu realizezi, dar nu mai există concurentă intre RNO si FEG, amândouă fac parte din acelas club Dacia Rally Team motorsport
P.S.: Gust perfect echilibrat, stinge setea imediat ... borsec, BORSEEEC... |
sincer acuma ti-am descoperit doar topicul, inca nu am apucat sa-l citesc dar promit ca o sa o fac
ca din poze mi-a atras atentia alt motor pe ea ;) in rest ce sa zic, foarte frumoasa, si sa ai bafta la ea |
bv morcove...:P
a iesit super dar mie imi e dor de ea asa cum era la mine :( oricum multa bafta cu ea:twisted::twisted::twisted: si imi vine sa il injur rhau pe ala cu nova....:evil::evil::evil: |
Să spunem doar că RNO`ul s`a născut a doua oară
|
Masina am vazuto Marti seara pe vergului se aude super tare motoru.:)
|
posibil sa se auda evacuare sau carburatoarele
|
o conducea soacra-ta :)))
dupa ce imi fac cutia la cabrioleta sa te prezinti la start.... motoru tau pe carburatie vs...... motoru tau pe injectie :))) |
si 900 kg alea daciei avand cutie longitudinala vs 700 are renault-ului avand cutie transversala?
|
cabrio are 1 tona pe putin...
aia alba e altceva.. aia nu se baga in joc :) |
Quote:
|
inseamna ca ai usurato la greu, fata de alte dacii
|
plus ca a mai slabit si el :))
PS. sper ca nu te superi ptr gluma... |
Cred ca e putin exagerata treaba cu greutatea..si sper sa nu inceapa iar lumea sa sara pe mine..:rolleyes2
Dacia berlina stoc are 980 Kg...daca ai da jos dublurile de capote,dublurile de la fetele usilor,scuturile fata-spate, ai inlocui capotele si fetele usilor cu unele de fibra,geamurile toate inafara de parbriz din fiberglass si ai scoate totul din ea(inclusiv bordul),scaune fata ultra usoare(7-8Kg/buc) sa zicem ca reduci 300Kg..dar acum apare rollcage-ul si motorul de 1.8 cu 2 porcusori la masa care are clar mai multe Kg ca motorul stoc..deci in conformatia actuala nu vad cum poate sa fie atat de usoara..si nici soferul Morcov nu e scheletic..are si el macar 70 Kg,nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning