![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
daca tot vrei sa te specializezi, daca tot vrei sa arati ceva, lucreaza, detaliaza... anvelopa realizata de tine e departe de tot de o anvelopa reala... si daca tot zici ca ale tale sunt printre cele mai bune din tot ce-ai vazut pana acum aici pe forum (vorbele tale) asta nu inseamna ca sunt perfecte si ca esti deja specializat :twisted: uite un mic exemplu, facut de mine, poate iti faci o idee/iti ajuta ca referinta. lucreaza, perfectioneaza-te, invata programul ;) |
asta incercam si eu sa explic topart... tu ai ziso mult mai bine... janta aia e facuta de tine... super belea :O
|
deci cauciucul ala poti sa juri ca e real :shock: , bravo TopArt, esti bun in ceea ce faci
|
gg topart...dar ti-am spus...pana acum am lucrat in domeniu arhitectural....si nu ma interesau masinile...:-< ::apropos...nu am zis ca sunt cele mai bune...as fi facut o mare gresala...am spus ca printre cele mai bune:: ::off-topic...am promis o parcare subterana...dat fiind ca maine trebuie sa plec la tara din nush ce motive, o sa mai intarzii putin lucrarea:::oops: :oops:
|
Re: Tutorials - 3dmax
unde gasesc si eu programul?
|
Re: Tutorials - 3dmax
pe torenti...sau cauta pe google dar e doar trial pe google..;)
|
@Top_Art : cum ne'ai obisnuit si pana acum , doar lucrari de calitate postezi u aici :)) ! Felicitari ! ! !
ps: cam in cat timp ai reusit asa ceva? sa imi fac si eu o idee cam cat ar trebui lucrat la detalii ... |
Quote:
PS: detaliile, poti munci la ele minute, ore, zile, pana cand esti satisfacut de rezultatul obtinut. |
pai noi am fi interesati sa ne faci un tutorial despre un cauciuc real...ca aproape toti de aici stim comenzile zic yo...
|
Si eu vreau sa ne prezinti tutorialul despre care vorbeai, mai ales daca asta e metoda prin care le faci tu pe ale tale. ;-)
|
Quote:
Cred k vb in numele tuturor incepatorilor : Cu cea mai mare placere , orice tutorial este binevenit:) ! mai ales de la tine ;) ! |
parca's foto renderurile alea...
bv...felicitari...super... |
eu zic ca orice sfat(tutorial) sau chestii de genu sunt bine venite ;)
si acuma o mica problema: am facut si eu un birou... pt mine... l-am facut intr-un stadiu fara detalii lucrate foarte mult si randarea a mers perfect... dupa ce l-am mai batut putin la cap si am mai inserat unele chestii nu mai pot randa... adica icnepe sa randeze si intr-un anumit punct se blocheaza... (cam in zona unde ar fi mai multe chestii care ar trebui randate) sta asa blocat ceva timp iar dupa aceea dispare 3dmax-ul si apare chestia aia cu we are sorry but the problem has bla bla bal si dispare :/ ... noroc cu auto save-ul :| any way are cineva ceva idee... de ce si cum? :| |
probabil ca iti solicita prea mult din memorie(ram).....incearca sa inchizi toate aplicatiile.....shi vezi daca asa merge..;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2026 4Tuning