![]() |
Re: BR 82 CNS
daca nu terminati cu offtopicul incepem cu avertizari
o seara placuta |
acum trebuie sa facem o grila modificata dupa cap[ota si cred ca ceav cam cum este a mea dar pe jum eila inaltime...va iesi bine combinatie de alb cu negru
|
Da...am pus mana si pe plasa aia hexagonala frumoasa :D
|
ne apucam maine dace e sa fii mai liber dupa ce termin treaba,te sun si ne gasim la Roby,eu maien ma duc sami iau puntea...bafta
|
Mergem ma sa luam puntea...Sorin avand cont cat te-a costat mana de lucru eu zic ca a iesit bine.....conteaza tu sa fi multumit de rezultat
|
totusi...schimba bara aia de cn4 si pune-i cn3.
|
Nu iulian...bara ramane asta care e acum. Nu mai fac investitii suplimentare. Nu imi plac alea din 3 bucati.
|
5 Attachment(s)
De azi am electroventilator. Din pacate,montajul lui ma face sa nu mai pot deschide capota. Trebuie sa fac rost de altul mai subtirel. Si e montat in paralel cu celalalt...cel de pe pompa de apa,care are si un difazor de aer...adica un fel de palnie care duce aerul spre palele lui. Am bagat o termocupla care deschide la 92 si inchide la 87.
|
e bun ,sa pui o poza la final si sai faecm buton ptr cuplare elv separat,dar asta intro zi cand o sa facem si la PSM....grila va trebui mult modificata,dar se face cu idei si scule si pus mana ...salutare,salutare
|
e cam mare electroventilatoru!!?
de ce nu incerci cu unul mai mic? |
Nu e vorba ca e mare...cu cat mai mare cu atat mai bine...problema de care nu am tinut noi cont a fost ca ...acum nu se mai deschide capota decat pe o treime. Ori schimb ELV-ul ,ori....mai vedem
|
nu schimbi manu nik,facem modificary mary ,o sa se vada mai tarziu,,,ideile vin facand.....am muncit destul sa renuntam la tot ce vrem din cauza unui elv..asta lam gasit si noi ca era la oferta:D
|
elv-ul e pus aiurea, el trebuia montat intre radiator si motor, singurul model de dacie cu elv-ul in fata radiatorului a fost CN1:wink:
|
Nu e pus deloc aiurea,eu am lasat si palele originale pe capacul pompei de apa,pe asta l-am pus doar ca ajutor la nevoie. Si pe interior oricum nu avea loc,dadea cu bulbul ala in curea :(
|
Dupa forma palelor elv-ul tau pare sa fie de "tras" nu de "impins" adica care se monteaza intre radiator si motor .Montandu-l in exterior si inversand polaritatea el are o eficienta foarte scazuta datorita formei palelor care v-or lucra total aiurea ,rolul lui fiind doar de decor. Daca vroiai eficienta cumparai o fulie de pompa de apa de Nova , montai elv-ul sa lucreze corect si garantat nu ai probleme cu racirea. Dar presimt ca imi racesc "tastele" de pomana.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning