![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
http://www.unixtrade.ro/ |
Am pus la punct carburatorul,am facut schimbul de ulei,filtru+tratament si m-am gandit sa vad ce-i poate pielea gargaritei. 1400cc ,43kw, stock, am avut urmatoarele rezultate :
Treapta 1 - 60 km/h 2 - 100 km/h 3 - 140 km/h 4 - 160 km/h si cu a 5-a cred ca se mai ducea pe la 170 dar am lasat-o. Eu zic ca merge binisor masinuta, chiar m-a impresionat, mai ales ca vin de pe o Dacie model 2001 caruia cel mai mult cu treapta a 2-a i-am dat 70 km/h si viteza max cu a 5-a 140 km/h :sad: |
Quote:
Daca intr-adevar ai scos performantele astea de la ea..., eu zic totusi sa nu faci chestia asta des ca nu cred ca vei mai avea motor in 5000 km... :) Vreau si eu sa dau o tura cu tine! Imediat ce-mi iau bubulina de la tinichigerie :( |
Quote:
|
Salutare tuturor !
incep prin a ma lauda: de 3 saptamani sunt fericitul posesor al unui r5 GtTurbo motor de 1,4 ; 140 cp ; 85 kw ; turbina t2 etc...ma bucur ca exista acest club si ca sunt oameni care inca mai apreciaza aceste masini! pe viitor voi pune si ceva poze cu masinuta mea :d numai bine... |
Bine ai venit printre noi...
PS:140cp...? |
dap 8) de trei zile stau si ma uit la ea pt ca nu am numere:sad: :sad: ...tre sa-mi faca ala de la care am luat-o radierea...
P.S : seamana foarte mult cu cea din avatarul tau...:rolleyes2 |
myu si majoritatea care ti-au citit msg se intreaba cum a ajuns jucaria ta de la 115 la 140 de cai.poti sa ne dai cateva detalii?
|
La haion aveti ceva idei sa nu mai troncane,defapt al meu scoate si o scartaiala.:-)
Nu am vazut nimic de reglat pe acolo... |
Quote:
|
Quote:
Il desfaci si muti fierul ala mai jos un pic..., astfel haionul la inchidere se preseaza mai bine pe cheder si teoretic nu ar trebui sa mai scartaie... |
Quote:
SAL FELICITARI !!! |
Quote:
sincer sa fiu..nu am o explicatie anume..(pt ca nu prea ma pricep):rolleyes2 dar, cel de la care am cumparat-o asa mi-a spus ca are 140 de cp si presiunea in turbina este de 1 :rolleyes2 pls corectati-ma daca gresesc... multumesc |
Buna. Am si eu o intrebare: cred ca ar trebui sa schimb pompa de sprit(de la carburator). Aveti idee, daca se poate comanda asa ceva si unde? Nu stiu exact modelul carburatorului, dar pot afla - e Solex.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning