![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
In talon/carte de identitate este trecuta puterea motorului in kW, adica 70. |
da nici nu m-a prea interesat kat are :-j pe manualul de instructiuni scrie 95,2 am vazut dupa aceea pe cartea mashini la power scria 70 kw dreak sa-i ia ku kartile lor ku tot orikum merge bine :)
|
Quote:
cat iti consuma?? a mea nu sare de 10% in oras, mers normal, si cam 7-8 in afara. motor de 1,8 |
pai frate kam la fel doar daka ma limitez la viteza dar daka merg ku 14 -150 se duce shi in 12 13 la suta :)aku depinde de fiecare kat ii place s-o calce:))
|
poi ca sa prinzi 140- 150 km/h trebuie sa mergi la exterior, si ca sa mergi la exterior cu 12-13 % , sincer mai bine ma lipsesc...
|
70 de cai la motor de 1.8???a mea cu motor de 1.5 are 90..pai sa o stapanesti sanatos in continuare fara incidente...
|
Quote:
|
eu iam dat 180 da aveam morcovu infipt.. :))) ...se ducea mai tare da mia fost tarsa sa dau in ea mai tare...
|
pai daca vrei performante..bagi mana in buzunar...ca dea consuma oleaca..da orice masina papa mult la viteza mare
|
frate sfatu: meu este dute la electrician. Eu eram sa iau foc in ea, de la scurt la poziti cand am luat-o!!! App de consum, am fost la munte de curand pe Rucar-Bran *** si mi-a luat 7,8 max motor 1.5 16 valve, iar in interior mers frumos 10 max(gaz) ,iar viteza i-am dat 180 si nu am mai avut drum sa ii dau si m-am oprit, pe gaz (poate unii nu ma cred dar asta e adevaru) bineinteles s-a intins mai greu!!!
|
De ce sa nu te credem? Eu pe autostrada Soarelui i-am dat 190 pe ceas, pe gaz (real, probabil 180-185). Daca ai benzina buna ii dai si 200. Oricum nu as repeta experienta, e nebunie curata sa mergi cu viteza aia :))
Chiar sapt trecuta am fost la concert la Tiesto la Bucuresti si cand m-am intors pe A2 i-am dat 160 cu 5 persoane in masina + subwoofer+ portbagaj plin :D |
eu mai mult de 170 nu m-am intins pe gaz :) cu motor de 1.8 ,70kw,poate ca mergea putin mai mult dar nu am incercat ....dar normal cand plec la drum mai mult de 120 nu ma avant ca papa mult :)
|
va place poza asta =))))
1 Attachment(s)
:-P:-P:-P
|
va cred ca se infige pe gaz pt ca un amic de-al meu ia dat la Cielo de 70-75 de cai pe gaz 180 km/h....eu sunt fidel benzinei...
|
1 Attachment(s)
nu mai zice nimeni nimic????:) mai pun o poza cu maisna mea:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning