![]() |
Re: CT 03 YOJ dacia renascuta
nu pot sa te ajut...am doar in 4 trepte
|
Nu ti-am zis ma ghetule ca iti dau cutia de pe yoj ca eu o pun pe cealalta.O vrei da sau ba ?
|
3 Attachment(s)
Au ajuns si farurile la mine :D.Din pacate unul este putin ciobit...de la ce nu stiu...
In alta ordine de idei...astept sa ajunga si trapa electrica :D |
Mi s-a mai intamplat si mie, posta romana e de vina sau curierul.
|
Quote:
Esti pus pe rele trapa/ faruri/ xenon:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Asaaaaaaa VIR-ule ? Rau detot :)) sa vi sa ma ajuti cand le pun pe toate ca e treaba multa.
Urmatoarele pe lista sunt jante :D. |
vin ma vin...sa te vad cum le prinzi :)) :P
|
prea super sunt farurile....cand iti pot vedea si eu masina live????
|
nu stiu cum o sa faci loc in oala ptr xenon, ce am vazut farurile sunt destul de lungi fata de alea de dacia, plus becu de xenon care nu e tocmai mic , dar spor in continuare
|
poate sa taie ca sa fie ca la berlinele mai noi la care poti schimba becul din spate fara a mai da farul jos
|
Lasa ma renule ca te decurci tu,asta sa fie problema.....
o sa dea bine pe masina..... Bah las-o ma in plm de trapa ca ai altele de facut la ea,stai sa o mai gauresti acum.....baga banii in ceva care intr-adevar trebuie. |
Quote:
|
intradevar stie alex ce stie.Nu intra in oala de dacie,cel putin in modelul meu.Dar vor interveni cateva modificari.Si nu voi taia din oala pentru ca nu ma risc sa intre apa.Voi pune poze.
Shumi lasa ma trapa ca nu cere de mancare ;) Azi birja la obor in cautare de jante :D |
ziceai ca vrei sa stii cum am pus eu farurile de bmw....eu am pus doar alea cu lupa, nu si faza lunga. am facut in asa fel incat daca ma opreste raru sa le pot pune p-alea normale de dacie la loc imediat. ai suportu de tabla pt farul normal de dacie, si trebuie marit diametrul gaurii in care intra farul. masori cu shublerul, mai tai, iar masori, iar tai....stii tu. pana cand intra faru de bmw un pic fortzat. poti sa pastrezi si clemele alea cu arc care prind normal farul de dacie, ca sa prinzi urechile alora de bmw, sa nu ramai fara ele. iar ca reglaj, le fortezi pozitia in suportul ala de tabla, pana stau cum vrei tu. eu de cand le-am pus n-am umblat la ele si nici nu s-a miscat de pe pozitie. in legatura cu faptul ca sunt mai lungi, nu trebuie sa tai sau sa dai jos protectia aia care intra in aripa, ca se potriveste la limita.
|
3 Attachment(s)
Jante nici o sansa.Lipsa la obor dar ca sa nu vin cu mana goala am luat si eu ceva :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning