![]() |
Re: femeia ideala [ .|. ] -> (.)(.) -> (,)
Quote:
ha ha ha ha...ce glumet esti!!!!! sper sa gasesti u femeia perfecta (kre sa creada in mos craciun).....sa nu aiba mai mult de 9 ani k atunci nu mai e perfecta... :lol |
Quote:
|
Fiecare persoana filozofeaza macar o data in viata. 8)
Enough off topic. Intrebare: Ati dat vreodata cu ochii de o fata pe strada care sa arate la fel/aproape la fel ca femeia visurilor voastre? ;) |
pai omule nu pricepi un lucru... femeia ideala in toate nu numai fizic... ! ca noi de multe am dat pe strada si era pe gustu nostru fizic asta e partea a 2a dar naiba stie ce pacoste era .... deci femeia visurilor pe langa fizic tre sa aiba si alte calitati daca intelegi matale ;)
|
pai de obicei cam asa incepe ... de la atractzia fizica ..
ca ai vazut si ti-a placut .... dar pe langa asta trebuie sa aiba si o serie de calitati .. ca nu o tzii doar pt ca e frumoasa, cel putin nu la o relatzie serioasa ... |
La mine femeia ideala este... viitoarea sotie. Eu asa vad chestia asta. Femeia langa care ai sa imbatranesti sa fie tot ce ti-ai dorit de la o femeie.
|
pana la urma orice femeie poti "s`o faci" sa`ti fie ideala...
|
Quote:
si sunt deacord cu tine |
Quote:
Parerea mea ... o femeie buna scoala " slujitorul "doar cand te uiti la ea. |
poi nu cred pt k o femeie pe kre o doresti nu cred k poate sa arate in halul asta cum ai descris`o.....treb sa aiba anumite calitati k sa doresti s`o "transformi" in femeie ideala (pt tine,nu pt altii)
p.s oricum ai fost tare la comentariu asta :)))))))) |
Quote:
la un moment dat te plictisesti |
poi atuncea d c majoritatea barbatilor cauta aceasta "femeie ideala" k sa se plictiseasca mai rpd???
|
Quote:
|
pai inseamna k ea nu`si dorea atata de mult sa se schimbe pre`cum iti doreai tu!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:15. |
- Copyright 2026 4Tuning