Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ideala (https://forum.4tuning.ro/28-femei/918-femeia-ideala.html)

Sasha_z 19-07-06 10:53

Re: femeia ideala [ .|. ] -> (.)(.) -> (,)

Quote:

Originally Posted by Spark
sasha .. oricum ... pe tine nu te afecteaza prea mult ca femeia ideala nu exista ..
cat despre mos craciun .. ce sa zic ... e dureros ca nu exista nu ? :lol: :lol: :lol:

ha ha ha ha...ce glumet esti!!!!!
sper sa gasesti u femeia perfecta (kre sa creada in mos craciun).....sa nu aiba mai mult de 9 ani k atunci nu mai e perfecta... :lol

bogdan C.E.T. 19-07-06 11:53

Quote:

Originally Posted by SupraMaster
Am aparut de unde nu te asteptai tu, din strafundurile mintii tale. Inconstientul tau iti spunea ca vei intalni pe cineva pe care nu il veri suferi, dar nu i-ai dat atentie. Si uite ca s-a intamplat. ;)

offtopic:::::::Ddaca vine unu si citeste chestia asta, vazand ca titlu' topicului e femeia ideala, ce zice ca a dat peste un forum de filozofi.

SupraMaster 19-07-06 23:26

Fiecare persoana filozofeaza macar o data in viata. 8)
Enough off topic.

Intrebare: Ati dat vreodata cu ochii de o fata pe strada care sa arate la fel/aproape la fel ca femeia visurilor voastre? ;)

Eugen_TL 20-07-06 11:06

pai omule nu pricepi un lucru... femeia ideala in toate nu numai fizic... ! ca noi de multe am dat pe strada si era pe gustu nostru fizic asta e partea a 2a dar naiba stie ce pacoste era .... deci femeia visurilor pe langa fizic tre sa aiba si alte calitati daca intelegi matale ;)

Spark 20-07-06 12:29

pai de obicei cam asa incepe ... de la atractzia fizica ..
ca ai vazut si ti-a placut .... dar pe langa asta trebuie sa aiba si o serie de calitati .. ca nu o tzii doar pt ca e frumoasa, cel putin nu la o relatzie serioasa ...

dexter_20 20-07-06 12:39

La mine femeia ideala este... viitoarea sotie. Eu asa vad chestia asta. Femeia langa care ai sa imbatranesti sa fie tot ce ti-ai dorit de la o femeie.

Sasha_z 20-07-06 12:52

pana la urma orice femeie poti "s`o faci" sa`ti fie ideala...

Spark 20-07-06 13:07

Quote:

Originally Posted by Sasha_z

cam asa ceva ... :)
si sunt deacord cu tine

X-Ray-Eyes 20-07-06 13:30

Quote:

Nu-mi spune ca vreo epava fara dintzi prin gura si urata cu spume si mai stiu eu cu ce diformitatzi poti sa o faci " ideala " ca n-as crede ... doar daca esti vreun chirurg plastician super jmeker ... da atunci inseamna ca iti faci femeie gomflabila ....
Parerea mea ... o femeie buna scoala " slujitorul "doar cand te uiti la ea.

Sasha_z 20-07-06 14:05

poi nu cred pt k o femeie pe kre o doresti nu cred k poate sa arate in halul asta cum ai descris`o.....treb sa aiba anumite calitati k sa doresti s`o "transformi" in femeie ideala (pt tine,nu pt altii)
p.s oricum ai fost tare la comentariu asta :))))))))

needBrain 20-07-06 14:21

Quote:

a mai zis cineva ca femeia ideala e plictisitoare,si a avut dreptate
la un moment dat te plictisesti

Sasha_z 21-07-06 12:04

poi atuncea d c majoritatea barbatilor cauta aceasta "femeie ideala" k sa se plictiseasca mai rpd???

dexter_20 21-07-06 12:18

Quote:

Eu am reusit chestia asta. La inceput ii placea si ei noul lok k sa zic asa,dar lupul isi schimba blana,dar naravul ba. Totul s-a treminat cu replica...."vreau sa fiu cea care eram inainte sa te cunosc pe tine..." si asta e. Degeaba o faci ideala pt k femeia are puterea de a stica totul si culmea...chiar se foloseste de aceasta putere miraculoasa. Eu raman la parerea mea femeiea ideala = nevasta.

Sasha_z 21-07-06 12:24

pai inseamna k ea nu`si dorea atata de mult sa se schimbe pre`cum iti doreai tu!!

dexter_20 21-07-06 12:31

Quote:

pai inseamna k ea nu`si dorea atata de mult sa se schimbe pre`cum iti doreai tu!!

Da eu nici nu doream sa se schimbe pt k nu-mi plac prefacutele...de-asta vreau k acum sa-si dea foc si eu sa o sting cu benzina...Sau nu k asta o bag in rezervor cu napalm k ala arde mai bine si face mai mari pagube:evil:

All times are GMT +2. The time now is 17:15.

- Copyright 2026 4Tuning