Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Alegerea fetelor (https://forum.4tuning.ro/28-femei/911-alegerea-fetelor.html)

Gabi 29-07-06 00:02

Re: alegerea fetelor

Quote:

Originally Posted by Psycho
proasta alegere .. io luam un RC daca eram in locu ei :D

Pai ce ma, am zis ca isi ia motor de 1.4 HDi? :lol:

Probabil ca d'aia isi va lua, ca nu depinde de ea... :roll:

aleks 04-08-06 23:16

ex-fata mea avea bmw-uri in cap... seria 5, e39, 525 d :D
aia voia :)

Claudia 08-08-06 20:40

Masini puternice care-mi plac sunt multe... dar pana la a-mi permite o astfel de masina e drum lung, k nu e tata ambasador si nici nu am sonda de petrol in spatele blocului. Dar visul meu era un BMW ursuletz rosu cu interior negru cu nr B 69 SXY... dar cum SXY nu cred ca se mai gaseste deloc... o sa ma gandesc la altceva:D
Evident ca nu scapa fara tuning o masina odata intrata pe mana mea.:twisted:

Gabi 12-08-06 20:44

Re: Alegerea fetelor

Fetito, tu deja depasesti limitele bunului simt ! Nu a avut tupeu sa-ti dea reply din respect pentru mine, pentru ca eu am sters mesajele, nu el, dar tu nu stii ce e ala respect, ca tu... pui turbo pe urs! Nu ma scoate din sarite, ca oricat ai fi de simpatica, ti-o iei!

Daca postezi, fa-o la subiect, iar daca vrei s-o tai iar prin porumbi, nu posta, ca e spre binele tau !

aleks 14-08-06 12:13

chill gabi, te stiam baiat calm, nu te enerva asa tare k nu merita... ;)

BlueEyes 14-08-06 12:54

whoaaaaaaa .... ce postt...dar mie imi place fff mult porumbul fiert :D

DACIA-Wrc 14-02-07 09:03

nu numa tie....
da cate-am citit eu in cela 19 pagini mi-am dat seama ca femeia tot femeie ramane
din pacate :(
masina mica, culoare roz bombon cu picatele.... of of of :(
cineva vroia un cosworth sau un s2000....bravo s-au indeplinit visele? totusi visele erau de 3 ani :D

Magos 14-02-07 10:56

:shock: :shock: a zis cineva s2000???? :???: :cry:

bluey 14-02-07 11:13

Stiu eu o tanti cu S2000 rosu in Mogosoaia.
Blonda si cam trecuta....
N-am inteles niciodata ce cauta in masina aia ca stiu ca nu e prea confortabila si nici prea finisata...
Mai bine faceau un S2000 cu motor de 1.4 si interior de plus pentru femei. :D
Tot sexy era.

Trixi 14-02-07 12:26

...interior d plus?????:shock: moaaama....dc iti bati joc d masina???:D :D :D
eu,una deja m-am obisnuit cu suzie a mea....dar oricind as mai baga p linga ea un dieselar maaaaaaaaare d tot,d ex un 7-ar ...,si in loc d suzie,un EVO...daca raminem la realitate,as schimba-o p suzie p varianta ei mai sport,k totusi 125 d cai,125 d cai sunt!;)

dmn 15-02-07 17:01

pt femei? :D
o caruta cu un magar este arhisuficienta, cu conditia sa aiba sac ecologic sub coada animalului, vesta reflectorizanta, centuri de siguranta si oglinda retrovizoare (nu pentru trafic ci pentru pudrarea nasului sau pt ruj)!
mai trebuie ceva? va astept cu completari!

zarisk 17-02-07 10:05

mie imi place Audi tt roadster 2006 pentru design, mazda rx8 pt k este micutza si feminina si pentru felul de deschidere a usilor.....si humer h3 pentru dimensiunile mari....

zarisk 17-02-07 10:21

@ dmn:nu sunt de acord cu tine.....nu mai fii rautacios...nu cred k toate tipele fac chestia aia cu pudra si rujul...eu una nu as face asta.....sincer si eu urasc tipele fitzoase,proaste facute gramada(la condus si altele) si cu masini tari....dar fa o diferenta intre ele si altele...nu e cazu sa le bagi pe toate in aceeasi oala....peace!:peace:

aleks 17-02-07 10:53

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 749272)
...interior d plus?????:shock: moaaama....dc iti bati joc d masina???:D :D :D
eu,una deja m-am obisnuit cu suzie a mea....dar oricind as mai baga p linga ea un dieselar maaaaaaaaare d tot,d ex un 7-ar ...,si in loc d suzie,un EVO...

da da, place la mine cum suna treaba cu "sieben", altul decat cu putere de la domnul "otto"
(mamaaa, ce incifrat scriu unii) :)):))

p.s.s: cat despre treaba cu pudratul, eu sunt deacord cu ea, atat timp kt sta si asteapta, sau nu e in mers, ce conteaza ce face? altii citesc ziarul , fetele in skimb se aranjeaza, unde-i problmea? :)

bluey 17-02-07 10:56

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 754548)
da da, place la mine cum suna treaba cu "sieben", altul decat cu putere de la domnul "otto"
(mamaaa, ce incifrat scriu unii) :)):))

Lasa ca pana la urma tot aia mica ramane baza :D
Sa vezi cand i-o pune evacuare :)

All times are GMT +2. The time now is 11:09.

- Copyright 2026 4Tuning