![]() |
Re: Machetele mele - NECROPHORUS
arata foarte bine, cat a costat?
|
fff tare macheta se vede ca e mai speciala, imi place cum arata:!::!::!:
|
este doar o cararama dar sub alt nume, imi pare bine ca va place, mai am cateva de genu asta, a venit din germania si ca pret este doar putin mai mult decat o cararama normala 2 euro in plus
|
Arata super colectia ta 1/24, cred ca esti printre putinii pasionati de aceasta scara (spun putinii ca majoritatea prefera 1/18 ) , nu prezinti si Daytona Majorette de la lopez23 ? :-) in caz ca il mai ai
Tare Aston Martin`ul |
Quote:
|
superbe ambele astonuri [mai ales cel de curse..]
succes in continuare. |
Quote:
|
multumesc baieti, o sa vina si daytona dar sper sa am timp sa o retusez un pic pe ici pe colo, are nevoie. Pana una alta mai apar si altele, sper sa va placa.
|
12 Attachment(s)
84 ) Welly Mercedes 500 sl (R230) 2002
Un welly lucrat binisor, dar si cu scapari destul de mari, per total ok. In plus de fabrica l-am lasat un pic de suspensii si l-am mai muradarit pe ici pe colo de vopsea, la scaune a iesit cel mai prost. Masina in sine este a 5a generatie de Sl. Sper sa nu imi atrag huiduieli.Enjoy |
Frumoase piese ! Apropos , sorry de off , vezi ca joi te urechez ca am drum prin Craiova ( sa-mi repar masina ). Vezi pe unde tii telefonul !
|
Am avut si eu acest SL si era destul de ok, dar a ta lasata mai jos se vede mult mai bine, plus interiorul facut cu alb, daca nu a iesit mai poti insista:!:
|
12 Attachment(s)
85 ) Bburago Mercedes Benz SSK 1928
Daca tot am pus roadster nemtesc continui cu ''Gemenii''. Una din specimene este china una itlay, din pacate cea de italia este cea care am primit-o incompleta dar am reonditionat la ea, respectiv: jumatate de capota, semnalizatoare fata, cureaua de prindere a capotei, capac roata de rezerva (roata ''era plina'' de spite lipsa),geamul complet lipsa. Pe langa parti, a primit si mici retusuri pe ici pe colo sa aduca cat de cat cu una noua. Ca idee, in ciuda accidentului cea italy este un pic mai bine finisata atat piese cat si vopsea. |
Imi plac schimbarile aduse de nevoie, culoarea rosie este foarte frumoasa iar capacul de pe rezerva este superb, de unde il ai:?:
|
Chiar ca la nevoie, vopseaua de pe capota e de alta nuanta nu am avut pt toata caroseria, iar capacul a venit de la un broloc, la vreo 2 zile dupa ce ma apucasem de reconditionare daca se poate numi reconditionare.:)
|
25 Attachment(s)
POZE cu o parte din ce va urma. Cand va urma nu am idee; sper ca destul de curand, oricum usor usor o sa fie toate puse, cat si altele care nu apar nici in pozele de azi.
Ca idee, imi cer scuze pentru calitate, sunt facute cu telefonul, de aceea unele sunt nestabilizate si deci au iesit neclar, oricum la prezentarea propriuzisa a machetelelor o sa fie mai clare. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning