![]() |
Re: Land Rover Freelander 2 (Arden) - DD Inside
Se pare ca nu te saturi nici odata de muzica!Daca nu ma insel parca vlad te chema!Spor la treaba si poate dai pe la sala sa mai auda omu de tine:lol:
|
La multi ani!
|
La multi ani !
Un an plin de realizari pe toate planurile ! |
La multi ani Vlad! :D
|
Si cum anul nou a inceput asa cum am promis ca ma apuc de o duba, am demontat absoolut tot de pe Land Rover si acum caut o duba anume: Peugeot Partner sau Citroen Berlingo. Cine are o asemenea masina sa ma contacteze.Varianta fara geamuri in spate..Si eu ma apuc de cautat si de vazut masini...Am avut noroc ca au intrat niste bani si acum pot sa ma uit dupa masina..
Sincer sunt fericit ca ma apuc de alta masina si ca las in pace Land Rover-ul..Imi pare rau ca am omorato in toate felurile dar a dovedit ca este masina buna, fapt care dupa 92000 de km in 2 ani juma inca nu a picat nimic de pe ea si inca merge perfect! Acum va incepe un capitol nou si binenteles un topic nou cu noua mea masina pentru anul 2010 care a venit! PS: rog pe cei care stiu o masina din cele 2 pe care le-am mentionat in o conditie f buna sa ma contacteze pe privat;) |
stiu eu la o firma un Peugeot Partner,1.9d, 2006, 130.000km, la vreo 3500euro
|
Pai e bun! Poti sa imi dai id mess? pe privat?Sau nr tau de telefon? MS
|
bre ... lasa varianta fara geamuri pe spate :oops:
lasa geamurile acolo ca sunt foarte bune ( prietenii stiu de ce ) plus ca ai sa platesti multe ***uri ca pentru utilitara adik ... chestii mai scumpe ( poate nu conteaza .. dar se aduna ) succes in noul an !!! |
da..si plus ca nu o sa mai ai parte de geamuri care falfaie :D
|
Dar dece ai renuntat asa dntr-o data la Land Rover ?
|
de kiki, cand ai sa mai cresti vei vedea de ce 8)
|
babanule nu mai taia in sange ... ca doar nu ne-am nascut toti invatati :twisted:
|
da dar am invatzat cu sculele in mana, nu intreband pe forumuri si prietenii si dupa aceea sa iesim la rampa ca au fost ideile noastre...
|
L-am intrebat pe vlad;) nu pe tine ,imi dau seama dece pentru ca nu vrea sa omoare talba pe ea pentru ca de la bass ii se deplaseaza tabla si nu mai e la linie.Macar poti sa-mi spui dece asa ai facut un post degeaba, si nici nai dat vreo explciatie in post.Bafta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:30. |
- Copyright 2026 4Tuning