Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Toyota - Lexus (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus.html)
-   -   TOYota Celica T20 reconditionata (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus/90577-toyota-celica-t20-reconditionata.html)

quick_5hifter 10-08-10 04:01

Re: TOYota Celica T20 reconditionata

7 Attachment(s)
Hai ca nu mai am rabdare pana maine (desi e deja ”maine”, daca ma uit la ceas...).
Am apucat sa fac vreo 2 poze la strungar, in timp ce modifica inelele de centrare. In poze apare si prima lovitura, cea cauzata de o alta masina. ”Maine” va voi arata si cealalta lovitura, cauzata de o bordura neatenta :lol:

Am in plan, fara ”deadline”, schimbarea culorii cu cea care apare in ultima poza pe un M3 (sau ceva apropiat de nuanta respectiva). Sper sa nu dau chix, cum am facut cu Tico...

In poze mai apar si difuzoarele, o sa le vedeti si montate.

razvyrulz 10-08-10 06:06

Sunt curios sa vad toata masina pe roti, asa in poza, zici ca nici nu ai cauciuc :D la 35 talon... ;))

Mult succes,

quick_5hifter 10-08-10 19:48

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 3575468)
Sunt curios sa vad toata masina pe roti, asa in poza, zici ca nici nu ai cauciuc :D la 35 talon... ;))

Mult succes,

Multumesc, multumesc!
Chiar imi plac jantele, iar masina nu se misca greu cu ele.
Daca vreodata le voi schimba, va fi doar de dragul greutatii (deci OZ sau altele similare).

Am apucat sa fac niste poze azi, voi mai pune pe parcurs:

crocantu 10-08-10 21:48

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3577000)
Multumesc, multumesc!
Chiar imi plac jantele, iar masina nu se misca greu cu ele.
Daca vreodata le voi schimba, va fi doar de dragul greutatii (deci OZ sau altele similare).

Am apucat sa fac niste poze azi, voi mai pune pe parcurs:

frumoasa treaba man.loviturile......se pare ca e anul in care se lovesc modelul asta:)...imi place mult, felicitari si pt audio hertz,merita banii.a mea e cu jentile originale albe , vopsite in camp electrostatic...

Patrulei 10-08-10 23:49

Dau foarte bine jantele pe masina:X
Buna treaba cu Hertz`ul si eu trebuie sa`mi comand un subwoofer de la ei:d

quick_5hifter 13-08-10 00:38

Quote:

Originally Posted by crocantu (Post 3577284)
frumoasa treaba man.loviturile......se pare ca e anul in care se lovesc modelul asta:)...imi place mult, felicitari si pt audio hertz,merita banii.a mea e cu jentile originale albe , vopsite in camp electrostatic...

Multumesc!

Eeh... prima lovitura provine de la un "sofer" de Passat care nu mi-a acordat prioritate... firma de asigurari nu m-a despagubit (daune: aripa stanga spate si amortizor strambat din impact; companie de asigurari: Carpatica; rezolvare dosar: nepotrivire avarii :shock: deci le iau bani mai multi, dar mai tarziu ;) )

A doua lovitura trebuie s-o repar pe banii mei, deoarece soferul (altul decat eu) a lovit un ditamai blocul de piatra la plecarea de pe loc, iar eu n-am casco si nici n-am cum sa-mi fac.

Sper sa nu mai am parte de lovituri dupa acest sezon, daca e s-o luam dupa cum zici tu :D nu de alta, dar vreau sa ii dau cel putin un retus dupa reparatie, cel mult o schimbare de culoare.

Dar ce vad acolo? :D flori albe, deci nunta... tu esti mirele? Sa vedem niste poze :D

Jantele albe... cred ca asa o sa le fac si eu, arata excelent! E valabil si pentru celelalte, pe care probabil le voi pastra pentru iarna.

Quote:

Originally Posted by Patrulei (Post 3577531)
Dau foarte bine jantele pe masina:X
Buna treaba cu Hertz`ul si eu trebuie sa`mi comand un subwoofer de la ei:d

Multumesc pentru aprecieri! M-am hotarat sa revin la Hertz, suna cel mai pe gustul meu!
Pe de o parte ma bucur ca au inceput sa fabrice si amplificatoare, pe de alta parte prefer sa mai astept vreo scadere la preturi :rolleyes2

Multa bafta tuturor!

crocantu 13-08-10 08:53

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3582390)
Multumesc!

Eeh... prima lovitura provine de la un "sofer" de Passat care nu mi-a acordat prioritate... firma de asigurari nu m-a despagubit (daune: aripa stanga spate si amortizor strambat din impact; companie de asigurari: Carpatica; rezolvare dosar: nepotrivire avarii :shock: deci le iau bani mai multi, dar mai tarziu ;) )

A doua lovitura trebuie s-o repar pe banii mei, deoarece soferul (altul decat eu) a lovit un ditamai blocul de piatra la plecarea de pe loc, iar eu n-am casco si nici n-am cum sa-mi fac.

Sper sa nu mai am parte de lovituri dupa acest sezon, daca e s-o luam dupa cum zici tu :D nu de alta, dar vreau sa ii dau cel putin un retus dupa reparatie, cel mult o schimbare de culoare.

Dar ce vad acolo? :D flori albe, deci nunta... tu esti mirele? Sa vedem niste poze :D

Jantele albe... cred ca asa o sa le fac si eu, arata excelent! E valabil si pentru celelalte, pe care probabil le voi pastra pentru iarna.

Multumesc pentru aprecieri! M-am hotarat sa revin la Hertz, suna cel mai pe gustul meu!
Pe de o parte ma bucur ca au inceput sa fabrice si amplificatoare, pe de alta parte prefer sa mai astept vreo scadere la preturi :rolleyes2

Multa bafta tuturor!

daca eram eu mirele , probabil imi schimbam pana acum masina , cu una mai spatioasa....:)) hertz suna foarte bine , iar amplif la mine e audison.pe sub am amplif Power Acoustic si un ceaun de vreo 48 in portbagaj.......mai am loc si pt o punga de chips-uri :))......sunt scumpe hertz si audison , dar ca si calitate e cam la varf, merita banii.le am montate din 2005 , si in afara de tweetere pe care daca folosesti mult mp3 o sa le distruga distorsiunile(se rezolva cu o rezistenta inseriata) , nu am avut probleme.....o sa fac ceva poze , ca tocmai am schimbat cutia la sub, inca nu e acoperita cu mocheta , si nu sunt aranjate , dar presiune este...imi onduleaza putin luneta , dar nu se sparge...jentile albe dau mereu bine pe o culoare inchisa a masinii , la fel cum alea inchise la culoare dau bine pe una deschissa la culoare.la asigurari...eu mi-am scos o aripa spate tot dintr-un accident , dar la mijloc am bagat un avocat , altfel te fura astia.oricum cu cel mai mare factor de devalorizare , masina inca valoreaza vreo 4200 in catalogul lor , deci ai drept la despagubiri.fa reclamatie la CSA , se rezolva in circa o luna...bafta.....

dell 26 17-08-10 16:10

de ce ai nevoie sa o repari

quick_5hifter 18-08-10 00:03

Quote:

Originally Posted by dell 26 (Post 3591473)
de ce ai nevoie sa o repari

Salut, am nevoie probabil de aripa dreapta fata.... si poate si de bara fata. Zi-mi te rog niste preturi printr-un mesaj privat.

Cand ai timp, trimite-mi si mie te rog instalatia aia pentru oglinzi, ca sa le pot face sa se plieze.

Toate cele bune!

PS: anul asta ajungi pe la mare?

Geox` 19-08-10 14:27

2 Attachment(s)
Salut Alex am revenit cu vt.
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos.Daca mai ai nevoie te astept cu pm sau pe mess.

dell 26 24-08-10 15:07

cand ai nevoie de ceva suna ma la tel 0740205921

quick_5hifter 29-08-10 15:56

1 Attachment(s)
@Geox: multumesc mult pentru VT, chiar imi este de ajutor! Voi face toamna asta si plafonul negru (vopsea lucioasa) si voi monta si folie dark black pe geamuri.

Am decis totusi sa ma ocup mai intai de partea tehnica.

Astept amortizoarele Koni pentru spate, cele de pe fata le mai las un pic... sunt destul de costisitoare, cam 700 lei bucata... si se livreaza si destul de greu, nu le-am primit inca si trebuia sa le am acasa pe 10-12 august.

O sa-mi comand arcuri sport in septembrie, ca sa nu dau banii de 2-3 ori pe manopera montaj (arcuri, amortizoare, discuri, placute, etrieri etc.).

Mi-am comandat si discuri de frana (Japanparts), cele de fata au sosit iar cele de spate vin peste 2 zile. Urmatorul pas - placute de frana fata+spate, probabil Ferodo Premier, inlocuirea lichidului de frana si poate reusesc sa vopsesc si etrierii, daca tot dau jos tot...
Nu am probleme cu franele, in afara de un disc stramb care cauzeaza ceva trepidatii intre 90-100 km/h, motiv pentru care vreau sa schimb si sa revizuiesc integral sistemul de franare.

Dupa toate astea, vreau sa dau jos motorul si sa-l desfac complet, sa inlocuiesc toate garniturile si ce mai e nevoie.

Va tin la curent, deocamdata nimic extraordinar in "jurnalul de bord", dar presimt eu ca nu urmariti topicul degeaba... va rasari soarele si la mine-n garaj :lol:

In curand o sa ma apuc si de interior, primul pas fiind :D :

TM32CIP 29-08-10 18:00

1 Attachment(s)
Ca de obicei, inlocuiesti cu piese de pe raft, fara compromisuri. Bravo, acelasi Alex :-) Mor de ciuda ca nu am ajuns anu asta la o HalBere :rolleyes2
Intre timp, Timisoara recomanda cu caldura :

razvyrulz 29-08-10 18:03

felicitari, in primul rand pentru "planurile de interior" :D

Patrulei 01-09-10 13:52

Quick sti cumva la cati km se schimba distributia la astea ale noastre?:DStima!

All times are GMT +2. The time now is 16:19.

- Copyright 2026 4Tuning