![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
Mai Alex, mi se pare mie, sau nu prea ai noroc cu masinuta asta...
Probleme peste probleme |
ai nervi de otel mai luzarica .eu demult ii faceam vant dar eu nu-s asa incapatanat ca tine :lol: hai fa-o pe maine sa bem un ceai :twisted:
|
Quote:
|
Hai ca nu o fost capat de lume :). Astazi s-a rezolvat si masina circula din nou. Probleme apar altfel viata nu ar fi asa de frumoasa :)). Ce sa fac , imi place masina , am muncit mult prea mult la ea si pentru ea ca acuma sa ii dau jet. Asta este , am intrat in hora joc pana la capat nu am ce sa fac
|
that's the spirit ;)
nu ca am avea de ales cu masinile noastre :P |
Astazi am montat inapoi filtrul de aer BMC , asa curat parca totusi se misca putin mai bine. Oricum merge bine nu ma pot plange , nu ii o masina de curse , ii o masina de mers zi di zi care sper sa nu ma mai lase inca odata :D.
Ar fi cazu sa dau mici atencii pe dedesupt pe la bucsi , pivoti alea alea ca deja se cam ingroasa gluma , o alta suspensie ar fi ceva de vis , iar cu tinichigeria sper sa o rezolvam anul acesta. |
:)) sunt foarte calm :))
Se pare ca F20-u nu prea m-a suportat ca si cutia de pe NE ;)) A cedat culmea , sincronul sau ceva de la treapta 5 :)). Am vrut sa ii dau 3 si am dat intre sincroane si ceva a crapat , ideea ii ca am cutie cu 4 rapoarte acuma :)). Pot sa bag in a 5 a fara ambreiaj dar nu se intampla nimic , ii ca si la punctul mort. Culmea circul asa de 2 zile , si fac mai multi km de 50 lei =)). Am gasit cum sa am consum mic , trebuie sa circul cu ea numa in treapta 1 si a 2 a :)). O sa dau cutia jos , sa o desfacem sa vedem despre ce ii vorba , iar cu ocazia asta ar fi pacat sa nu usurez putin si volanta aia. O sa studiem ambreiajul sa vedem in ce stadiu ii , mai duce sau nu mai tine :D. Dar de inceput saptamana asta pun cealalta evacuare sus pe masina :). Is foarte curios cum o sa sune , ramane de vazut :) |
Avem cutie f16 pe stoc si usuram si volante ;)
|
Quote:
|
Nu nu , pe NE aveam F16 sau F18 , nu stiu exact ce cutia lui peste era ca era mai ciudata din fire :D
|
Ai facut masina? Cred ca a sarit siguranta si s-a deplasat pinionul de a V-a. Incearca sa nu mai mergi cu masina pana nu o repari...
|
Nu am facut-o inca. Nu am cum sa nu circul cu masina pentru ca nu ma pot lipsi de ea si momentan nu sunt bani pentru manopera.
|
ai un capac amarat ca sa vezi ce e la a-5a. roata stanga jos , vreo 5-8 suruburi si scoti capacul de la 5. cel putin asa e la f16.si 99% si la f20. ce manopera?
|
Nu mai vizitez nimic in ea. O dau jos , pun cutia de pe NE , usurez volanta si daca ii cazu ii schimb si ambreiajul
Luni imi pun evacuarea pe 60mm cu inermediara si finala borla. Urmeaza injectoarele de LET + refacut softul , daca nici asa nu o sa mearga ii dau foc. Pun motor de corsa de 1.1 pe ea si am terminat ;)) |
merge? sau ...1.1? fii serios, de fapt. te chinui de prea mult timp, si ti-e draga...asa ca nu mai spune asemenea prostii ca te penalizeaza apoi tot ea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning