Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

Gti_Turbo 26-10-04 14:16

alte poze cu masini din ct sau foste masini !!

1 Attachment(s)
o supernova dar din pacate nu mai este in ct nush ce s-a intamplat cu ea !!

Gti_Turbo 26-10-04 14:20

inca o dacie careia i-am facut poze de cand eram a9-a

1 Attachment(s)
toate etapele de modificari ale acestei dacii pe care o consider cea mai tare din tara !! asa era la inceput cand facea lege printre daciile din constanta !!

Gti_Turbo 26-10-04 14:23

dacia GEC a doua faza de tuning !!

1 Attachment(s)
dacia GEC modificata .. in prima etapa..

Gti_Turbo 26-10-04 14:53

lol scuze in loc sa postez reply am dat post topic

scuze daca poate cineva sa modifice gresala mea pt ca topicurile alea trebuia sa fie reply aici la rubrica asta cu masinile din constanta...
netul meu merge bine si am facut repede totul si am incurcat topicurile cu reply nici nu mi-am dat seama scuze...

D_M_X 26-10-04 16:29

ct-12-vvv o mica remarca: gec-ul nu mai exista sau mai bine zis e facut praf

x-28-TRA 26-10-04 16:48

dmx o mica remarca dacia gec exista intradevar e facut praf la partea din spate ......speram ca o face si si gur asa va fii ca a mai facut de 3 orii praf pin acuma.
Intradevar masina facea furorii in oras si nu numai aici........el a fost primu din x-team care sa dat la un raliu si a avut o masina modificata

lolek 26-10-04 19:29

CT-12-VVV super nova aia e dezmebrata de mult sa dusssss :)

X-Ray-Eyes 26-10-04 22:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
el a fost primu din x-team care sa dat la un raliu si a avut o masina modificata

Crezi ?
Si cand a participat el la raliu ?
Sau mai bine zis ... la care raliu !?!

CeReS 26-10-04 23:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zana`rea}{\"
ce sweet e subaru :roll: :roll: i like it :D

nu vrei sa-l vezi si din interior la 40/h ? :twisted: :twisted: :twisted:

x-28-TRA 26-10-04 23:56

sadule nu mai vb ca asa e gecu a fost primu care a avut alt motor pe dacie si...

CeReS 27-10-04 00:05

mie imi pare rau de masina si sper sa o faca , dar cred ca exagerezi la kestia cu raliul
din cate stiu eu abea avem o masina de VTM in Cta (a lui Gigi din Ovidiu)
de raliu nu stiu sa avem vreuna cu atat mai mult Dacie

Gti_Turbo 27-10-04 10:29

asa este despre gec

1 Attachment(s)
are dreptate TRA , Gec a fost primul din Constanta care a avut alt motor pe dacie si motorul tragea de rupea pt o dacie !!! a participat la primul raliu in portul tomis unde si-a bulit bascula din cate styu eu apoi a remediat pe loc problema si a luat locu 2 parca !! apoi a mai fost la inca 2 raliuri de la triunghi unde odata a luat locul 1 si apoi 2!! eu asa styu!! a fost de mult raliul eu eram clasa a9-a deci acum 5 ani !!! am postat si motorul lui gec !!

CT-03-ART 27-10-04 10:52

ne potzi sau poate cineva sa dea mai multe detalii despre motor?

x-28-TRA 27-10-04 12:00

sadule daca stii raliurile tzinute in port .....la triunghii.....la care se dad3ea gecu si asta era pe vrema cind aveai u motor de 1.6
Si din ct sunt mai multzi care se dau la vtm si anume :
tms care si-a luat masina acuma
darius care se da din naintea lu gigi

D_M_X 27-10-04 21:09

ct-12-vvv cumva dacia alba gtt la nr parca ati spune ceva? Sau motor De renault 5 alpine?

All times are GMT +2. The time now is 00:03.

- Copyright 2026 4Tuning