![]() |
Re: 4Tuning Members Meet
ma merg si drifturile ca nu are nimic telescopu sta prin pe brat!!! poi acuma ca a venit zapada renunt si eu la MADO si mergem in CARTODROM :twisted::twisted::twisted: cine se mai baga?
|
eu nu ma bag... prefer papica. :P daca ar fi sa nu imi bata planetara, poate, dar asa in nici un caz :P.
|
frumoasa intalnire .dar mai bine lasam skoda acasa:)) . Mii de multumiri Adi, Sebi , Adi ..
|
Quote:
|
a trebuit sa o tractez pana la bloc
|
Quote:
se mai intampla si la case mai mari;) |
Quote:
|
skoda fabia alba :D si in spate un seat leon:D
|
exact :D chear m-am intrebat ce so intamplat, am crezut ca v-ati "pupat", eu am trecut cu un Mondeo
|
a iesit furtunul ce baga lichid de racire in radiator :-s si a iesit toata apa din borcan
|
urata treba, bine ca nu tio crapat motoru ...
|
pai cand mi sa aprins beculetul in bord am oprito am bagat putina apa si am traso .. ps bine ca stau aproape:))
|
si eu am patit deastea cu matzu, so supra incalzit pe langa parcu mare, am tzapato pe bordura deschis capota sa se raceasca, dupa inca cateva peripetii deastea am completat cu antigel de iarna si nu mai am treaba :D
|
mie miau facut domnii geniali de la autofig niste modificari pe acolo :)) si acum nu stiu ce e de facut
|
eu nu prea vreau sa ma bag pe la motor ...doar pe partea de styling numa sa fie si $$
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning