Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 2.0 PAF (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87950-e36-2-0-paf.html)

da_joint 07-04-12 12:07

Re: E36 - 2.0 PAF

Quote:

Originally Posted by pirelli309 (Post 4970144)
a si pt a joint daca vrei sa crezi ca nu am muncit eu la masina asta..treaba ta,daca tu crezi ca eu nu stiu cum stau preturile la o suspensie reglabila la un pachet de m3 si la un interior vader sau montare obc 18 butaone la emu.....te inseli amarnic + plus o simpla pisica fa si tu singurel socoteala si vezi daca ajungi la 8000 de euro chiar si in 2008 , si eu accept critici am pus poze cu una din masinile pe care le am avut pt ca am vrut sa dovedesc ca nu sunt in nestire de cauza,dar vad ca o tine ti langa si mie nu imi ramane de facut decat sa spun ca: e cea mai frumoasa pisica pe care am vazut o , poate asa va simtiti mai bine,P.S. nu ma lu ati in seama sunt doar un lache care face bisnitareala cu doua masini si nu am strans un surub in viata lui :),Multa Stima.

Eu nu te acuz de nimic si nu am de ce sa ma cert cu tine sau altcineva.Mi-am spus parerea fix despre ce ai postat tu.

dr_pricop 07-04-12 13:11

Quote:

Originally Posted by pirelli309 (Post 4970136)
Ai perfecta dreptate , da a avut gaz pt ca masina asa am adus o din italia(broastele pun gaz si pe ferrari si pe smart ),instalatia a fost data jos in prima zi din ro, volanul a fost de M3 care l am vandut separat si husa era pusa pt ca nu am vrut sa l muradaresc de ulei, vaselina etc...( nu era rupt ).cand am facut pozele plecam de la munca,toate piesele sunt eom si doar o singura janta e unpic zgariata,bisnitareala???ma cam plictisex repede de una plus ca imi place sa le aduc unpic la viata din starea lor de coma, oricum nu mai conteaza cum a fost si cum a ajuns e topicul tau nu al meu sa arat cum a evoluat,ideea e ca pe o masina cu numere ro pachet m3 si tetiere de vader pe scaune recaro aaaa si suspensie reglabila 8000 e pur si simplu talharie la drumu mare( chiar daca a fost in 2008),cum ai spus si mai sus ai pus masina aici sa acepti si criticari , dar vad ca eu sunt al doilea dupa alex care a vrut sa spuna ceva si si a vazut de treaba lui....dar si atunci toata lumea a sarit ca fripta...ursi la 10 000 ???....chiar si mai mult sa stii , dar acolo doar se ridica capota si iti poti da seama unde au disparut suma aceea,nu am vrut sa fac asa tam tam,am avut si alte masini cu jante fel si fel cu buze evo, interioare de toate natiile , plafoane reteapitate piele,plus etc etc , nu vreau sa le insir aici pe topic la tine si nici sa deschid altu pt ca "modificarile" pe care eu le am facut, cum ai spus si tu ca si la a ta sunt foarte foarte multe in romania ,nimic deosebit,intr o alta ordine de ideei incearca sa fi mai maleabil si sa acepti si unele pareri chiar daca sunt unpic deranjabile, repet doar am fost mirat de pret si de scaunele acela care mi se par unpic aiurea, atata tot , in incheiere imi pare sincer rau ca te am atins unpic, nu a asta a fost intentia mea, cum am spus si in primu comm masina e frumoasa doar cu unele "defecte" gandite de mine,daca ajung acasa in vara asta te contactez sa bem o bere si sa ne prezentam jucariile face to face :),numai bine.

Sincer vb acum ca a ta am mai vazut ca a mea eu unu nu am mai vazut ma refer la interior ,jante si cam cat de lasata e,si la felul cum arata.Daca ai poze cu unu ca a mea tr rog sa postezi cu cea mai mare placere aici nu e nici o suparare si mai zic odata zi ceva de masina nu de pret pt ca eu cand ma uit la o pisica nu ma intereseza cat a dat putea sa dea si 1000 euro conteaza ce a iesit si cum arata si ce face pe viitor nu pretul .Pretul masini pt vremea aia a fost ridicat asa e dar nu poti sa spui ca niste scaune o suspensie si niste jante sunt 8000 .Masina este cumparat de noua de la Bavaria cu toate reviziile facute M TEHNIC din fabrica si tot ce este schimbat este original nu cacaturi ,am chitante la toate lucrurile schimbate din ziua 1 cand a fost cumparata de primul proprietar si pana azi .Daca e sa adun lucrurile de pe ea se apropie de 8000 gen jante ,interior, suspensie sunt aproape 2500 suspensie h&r reglabila 1000 ,jantele de M originale arunca un ochi sa vezi cat sunt sa zicem ca int 500 si o pisica din 96 cum arata asta o gaseam la 4000 si cu ce mai bagam s-o completez tot acolo ajungeam.Vreau sa inchei aceasta discutie ca nu are rost sa ma contrazic cu tine poti sa spui ce vrei esti liber si multa sanatate.P.S NU MI PLACE SA BEAU

dr_pricop 07-04-12 17:50

2 Attachment(s)
Ceva ce tr schimbat de vreo luna am reusit ieri

pirelli309 08-04-12 07:26

2 Attachment(s)
Salutare din nou! stai linistit, nu trebuie sa spun nimic de masina mea sau de altele,masina ta am spus ca arata bine de la inceput daca nu ai fost atent , doar simpla mea parere ca scaunele arata unpic aiurea cu tetierele alea aratau super asa cum sunt ele si pretu mi s a parut mare,atata tot , eu am inteles , intelege si tu si hai sa terminam o data cu inteparile astea ca sincer nu le am vazut rostu de la inceput,te rog frumos.... si ca sa fiu ontopic ...acum 4 ani cand ma distram unpic cu o masina de ziua mea , sa intamplat o intamplare intamplatoare ( cupla aceea pe care tu ai schimbat o a luat foc in timp ce faceam "mici" piruiete ,instalatia de la motor si intalatia in dreptul consolei plus timonerie s a topit pur si simplu, a fost o experienta "distractiva" .. sa muncit cateva zile , 24/24h.... ( un cadou de neuitat :) ),foarte bine ai facut ca ai reusit s o schimbi,poate ramane valabil rendezvous ul din aceasta vara,vei vedea cu ochii tai ca nu sunt chiar asa de negru precum ma crezi :D .Stima

dr_pricop 08-04-12 11:04

Quote:

Originally Posted by pirelli309 (Post 4971171)
Salutare din nou! stai linistit, nu trebuie sa spun nimic de masina mea sau de altele,masina ta am spus ca arata bine de la inceput daca nu ai fost atent , doar simpla mea parere ca scaunele arata unpic aiurea cu tetierele alea aratau super asa cum sunt ele si pretu mi s a parut mare,atata tot , eu am inteles , intelege si tu si hai sa terminam o data cu inteparile astea ca sincer nu le am vazut rostu de la inceput,te rog frumos.... si ca sa fiu ontopic ...acum 4 ani cand ma distram unpic cu o masina de ziua mea , sa intamplat o intamplare intamplatoare ( cupla aceea pe care tu ai schimbat o a luat foc in timp ce faceam "mici" piruiete ,instalatia de la motor si intalatia in dreptul consolei plus timonerie s a topit pur si simplu, a fost o experienta "distractiva" .. sa muncit cateva zile , 24/24h.... ( un cadou de neuitat :) ),foarte bine ai facut ca ai reusit s o schimbi,poate ramane valabil rendezvous ul din aceasta vara,vei vedea cu ochii tai ca nu sunt chiar asa de negru precum ma crezi :D .Stima

Nasol moment numai bine

dr_pricop 08-05-12 13:40

4 Attachment(s)
Abia astazi am reusit sa urc discurile pe masina.Mi -am cumparat si pe spate ,am inlocuit si etrieri am pus de 2.8 ca sa se potriveasca cu discurile .Ii multumesc lu leon pt ajutor.

adi_mao 08-05-12 20:32

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 5014750)
Abia astazi am reusit sa urc discurile pe masina.Mi -am cumparat si pe spate ,am inlocuit si etrieri am pus de 2.8 ca sa se potriveasca cu discurile .Ii multumesc lu leon pt ajutor.

asa doctore, acum ca ai schimbat discuri, etrieri, placute.......iti poti pune si un 2.8 ;) se vezi cum franeaza :)

dr_pricop 09-05-12 08:34

Quote:

Originally Posted by adi_mao (Post 5015299)
asa doctore, acum ca ai schimbat discuri, etrieri, placute.......iti poti pune si un 2.8 ;) se vezi cum franeaza :)

2.8 nu cred visul meu stii bine care e!:D

Provenzano 03-12-12 20:05

Cam pustiu pe aici;)
Astazi am vazut si eu masina Live.Arata destul de bine si proprietarul chiar tine la ea.

PS: vezi cu semnalele alea;)

dr_pricop 03-12-12 21:15

Merci mister Provenzano pt vb frumoase tin la masina f mult cat despre semnale sa iesim din iarna si vedem si pt ce am mers azi cu tine te sun sapt viitoare sa ti confirm daca il cumpar acum sau gasesc in bucuresti momentan e bine .

Provenzano 03-12-12 21:18

Cu placere.Daca putem ne ajutam;)

dr_pricop 03-12-12 22:26

Iti multumesc frumos pt ajutor!

All times are GMT +2. The time now is 05:02.

- Copyright 2026 4Tuning