Originally Posted by pirelli309
(Post 4970136)
Ai perfecta dreptate , da a avut gaz pt ca masina asa am adus o din italia(broastele pun gaz si pe ferrari si pe smart ),instalatia a fost data jos in prima zi din ro, volanul a fost de M3 care l am vandut separat si husa era pusa pt ca nu am vrut sa l muradaresc de ulei, vaselina etc...( nu era rupt ).cand am facut pozele plecam de la munca,toate piesele sunt eom si doar o singura janta e unpic zgariata,bisnitareala???ma cam plictisex repede de una plus ca imi place sa le aduc unpic la viata din starea lor de coma, oricum nu mai conteaza cum a fost si cum a ajuns e topicul tau nu al meu sa arat cum a evoluat,ideea e ca pe o masina cu numere ro pachet m3 si tetiere de vader pe scaune recaro aaaa si suspensie reglabila 8000 e pur si simplu talharie la drumu mare( chiar daca a fost in 2008),cum ai spus si mai sus ai pus masina aici sa acepti si criticari , dar vad ca eu sunt al doilea dupa alex care a vrut sa spuna ceva si si a vazut de treaba lui....dar si atunci toata lumea a sarit ca fripta...ursi la 10 000 ???....chiar si mai mult sa stii , dar acolo doar se ridica capota si iti poti da seama unde au disparut suma aceea,nu am vrut sa fac asa tam tam,am avut si alte masini cu jante fel si fel cu buze evo, interioare de toate natiile , plafoane reteapitate piele,plus etc etc , nu vreau sa le insir aici pe topic la tine si nici sa deschid altu pt ca "modificarile" pe care eu le am facut, cum ai spus si tu ca si la a ta sunt foarte foarte multe in romania ,nimic deosebit,intr o alta ordine de ideei incearca sa fi mai maleabil si sa acepti si unele pareri chiar daca sunt unpic deranjabile, repet doar am fost mirat de pret si de scaunele acela care mi se par unpic aiurea, atata tot , in incheiere imi pare sincer rau ca te am atins unpic, nu a asta a fost intentia mea, cum am spus si in primu comm masina e frumoasa doar cu unele "defecte" gandite de mine,daca ajung acasa in vara asta te contactez sa bem o bere si sa ne prezentam jucariile face to face :),numai bine.
|