![]() |
Re: Gradinita 4tuning
Nu chiar orice.
Doar mici certuri, ca la gradinita. |
Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va fereasca de evenimente neplacute.....nu mai fa pe lupul moralist pentru ca nu are sens....o zi placuta si atat!
|
eu nu am vrut decat sa va dau un sfat.....voi acum luati cuvintele mele cum vreti....
|
Eu personal nu le-am luat in nici un fel,doar deja vizualizasem reactia unor anumiti membri la citirea mesajului tau :D
|
aha....no comment!!!
|
unii nu se mai suporta..
|
Quote:
|
ceea ce nu faceti voi....adik intalniri pe platou pe faleza ca sa fie....mai iesiti si voi in pana mea....mai faceti si voi o linie....un drift....legal sau ilegal.....
asta am vrut sa zic....;) |
tzapule, esti funny :D ai camere video instalate in galati sa stii ce facem noi ?
|
succes la liniile voastre pe zapada..
|
Quote:
inainte de toate nu vreau sa ma cert cu tn ca suntem prieteni....... dar nu mai posta aiurea ceea ce nu stiii |
Nu va mai atacati reciproc...smile life is pink :)) :D asa ca zambiti!maine poate fi mai rau!
|
da de ce ma?
doar e gradinita....postez ce vreau nu?....:D |
Quote:
|
ma eu am ajuns la concluzia, ca pe Galati-Braila numai cearta si duscutii inutile care nu isi au rostul, ce doamne iarta-ma suntem copii sau ne dam si noi pe brazda...ca daca e vorba pe asa, va tradez si ma mut la tulceni la tecuceni macar ei nu se cearta aiurea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning