![]() |
Re: Discutii intre membrii grupului Tigra Club
tin sa va salut pe toti si sa va multumesc ca m-ati primit in clubul vostru
|
bun venit !
|
30 Attachment(s)
Sper sa va placa, sursa este TIGRA EXPENTION CLUB . Enjoy it !!!
http://www.tigraexpentionclub.nl/ :D |
Gata , am repus masina pe strada !
Am scos-o din service , pana acum totul merge bine ... sa vedem in viitor . :) Cost : peste 700 de euro cu totul . :( |
1-0 pentru tigra
|
Stie cineva de unde pot face rost de un stiker cu 4 tuning pt masina?
|
salut .. am si eu o tigra 1,4 din 95
Daca auziti pe cineva .. e de vanzare 3000 eur inmatriculata ro , toate actele facute pentru schimbare de proprietar!! 0741472350 Multumesc frumos .. |
2 Attachment(s)
Vorbeam ieri cu @magnifiqo despre reglajul farurilor.
Reglarea farurilor se face in locul indicat in foto. E nevoie de o cheie imbus. Am postat aceste poze aici pentru altii care nu stiu raspunsul la aceasta intrebare. P.S. Astazi la Arad a fost o intalnire Club Opel si am avut placerea sa il cunosc pe @ Andras si Tigra lui: frumoasa si ingrijita. Din pacate poze nu am facut ca nu imi ies bine cu telefonul seara. Singura problema a fost eleronul meu cu care nu a fost nicicum de acord. Nu vine bine pe masina mea si... mai bine i-l vand lui :)))) |
Multumesc BlackPearl . Chiar aveam nevoie de aceste poze. Ieri m-a turnat politia ca mergeam prin oras cu pozitiile si cu proiectoarele si cica imi zice,citez : ” Domne tu ai faza scurta, la mine cica : da domne cum sa nu am,apoi zice politistu ia aprinde ma domne sa vad eu faza aia scurta a ta,ca m-ai innebunit prin oras cu proiectoarele tale:)) . SI apoi i-am explicat situatia ca nu sunt reglate bine si mi-a zis buna seara si gata :D
|
Quote:
|
LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii,in special pentru @malagutif10 . Sa ne traiesti si sa ai cat mai mare grija de masina. Numai de bine sa auzim.
|
LA MULTI ANI @malagutif10 si sa-ti implinesti toate visele!
|
Va Multumesc ! >:D<
|
A dat cineva jos casetofonu original de la tigra??? vreau sa-l dau jos si nu stiu cum.
|
LA MULTI ANI MALAGUTIF10 , TOATE CELE BUNE ITI UREZ !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning