![]() |
Re: Fotografiile mele - cRbL
1 2 si 5 .. incadraturi ciudate ( la 1 si 2 banuiesc ca este un crop facut in PS ) si mai este ultima poza .. pacat de ea .. un pic mai jos daca era era un instantaneu foarte misto
|
1 si 2 sunt facute cu 70-300 deci nu e crop, doar erau aproape:))
si la 5, asa am vazut-o eu. ultima poza e facuta "din greseala" d-aia e si prost incadrata si out of focus, eu incercam sa prind ceva de pe pista si intre timp a aparut filip si poc, apa. am avut "bulan" |
esti artist ce sa mai.. incadrare si etc nusi au rostul bv tie!!!!!!!
|
Mare Artist
Superbe Pozele Superbe Fetele :lol: |
27 Attachment(s)
ala bala portocala
|
Păi multe nu ar fi de spus poza asta e cireaşa de pe tort:lol: nu ştiu mie unu īmi place foarte mult,păcat că la unele "suferă" de īncadrări dar se īnvaţă nu e problemă , noi să fim sănătoşi !:lol:Multă baftă.!
|
"ie culi si stie sa se deie astia de la Inferno" :X :))frumos frumos
|
Foarte frumoase fotografiile ;)
BFT! |
Le are rau la poze asta a lu''crbl. Mai e si un alpinist foarte bun.:-P
|
crbl ai vreo poza cu mn de la burnouturi de la sfarsit atunci :)) ca eram pe sus prin plafon pe la lkn
|
5 Attachment(s)
nu.
dar am poze de la Pitesti. |
Un crop la asta ai prea mult astfalt īn rest bune:lol:tu ce mai zici,cum a fost la Piteşti?
|
Focusul e de fapt pe asfalt, mi-a placut asa.
|
ar fi si asta o idee uneori , dar poate putin pozitionata altfel iar masina intreaga , imi place mai mult cea cu ursul cu dunga galbena dar ai gresit putin , subiectul prea in centru .
spor la tras |
ar fi mers daca avea si de unde sa tai de sus, din pacate era fix la margine si oricum, realizezi ca a fost o greseala de focus neintentionata.
la cel galben da, dar pe moment nu mi-a venit nimic mai "interesant" in minte. da stiu, reguli de compozitie, etc, dar nu o vad ca pe o greseala neaparat. ms de pareri. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning