![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Felicitari Sebastian pt victorie. Ai cu adevarat o masina foarte rapida. Felicitari si lui Virgil ca s-a dat cu voi si lui Andrei pt ca a fost printre primii (dc nu primul din tara) care a inceput nebunia modificarilor la un STI.
|
S-a terminat smecheria.
NU am fost la cursa si imi pare rau dar la ce am auzit aseara in Victoriei am ajuns la concluzia ca masina mea e pistol cu apa......... Felicitari la toata lumea care a participat........ |
Quote:
Nu mai ganditi negativist, nu ajuta la nimic. Poti sa o tunezi la peste 700cp si asta e o baza de lucru infernala. |
Merci Sebi.......sper sa ajung intr-o zi sa fac si asta!
Oricum felicitari - acum s-a vazut. Sunt curios cine o sa se mai dea cu tine :) |
Quote:
Nu stau sa ma gandesc la altii si atat timp cat nu se iau de mine nu le zic nimic, dar nu-mi place sa-mi fie jignita munca. Probabil ca acel Porsche al lui Mafteti, dar nu sufrageria pentru ca nu cred in ea ca poate fi mai mult dect o masinuta de agrement confortabila si rapida. Cursele se manca cu alta paine. |
Lumea prin piata imi spune sa nu astept acel porsche, eu cred totusi ca va veni desi nu cred in termenul lor real.
Prima cursa o voi castiga prin neprtrezentarea adeversarului. Astept date concrete. |
|
felicitari.nu pot decat sa zic decat ca am ramas uimit de masina ta si te respect in primul rand puntru munca depusa pentru a ajunge la aceste satisfactii de a da fum la toate masinile. BAFTA IN CONTINUARE
|
Multumesc mult!
|
Greul acum incepe!
Pacat ca nu toti sunt parolisti si uni mai mult dau din gura decat se dau. |
In doua saptamani masina mea o sa fie gata si te invit la intrecere
|
Demonstreaza ca merge si retine ca doua saptamani este 02.11.2006
In weekend poate e si cursa inchisa. Despre ce masina vorbesti ca poate imi e teama. Daca nu e asa te consider fara cuvant, om care arunca vorbe in vant aiurea, dar daca e adevarat jos palaria. |
Nu are de ce sa-ti fie teama pt k deocamdata ai cea mai tare masina de departe, o sa fie si a mea destul de tare si vreau sa vad daca e mai tare decat a ta. Cursa cu wrx-ul tau va fi cu Wrx-ul meu pt k Evo-ul e slabut bineinteles daca accepti provocarea.
|
Cand ai masina stam de vorba.
Sti cum e cu socoteala de acasa nu se leaga cu aia de la targ mereu. |
interesant...8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning