![]() |
Re: E30 - My candy cabrio
Quote:
|
foarte jmechere pozele.....repet inca odata: "Cel mai jmecher urs E30 din Romania" .Pana cand acei ursi despre care se vb in alte posturi or sa apara pe strazi si or sa fie prezentati public acest E30 Candy Cabrio ramana NO'1.
Felicitari pentru sedinta foto. |
mda ..fara cuvinte!:???:SUPERB
|
7 Attachment(s)
Quote:
Inca un set de poze... |
buna poza cu interioru ca la tine trebuie sa scoti in evidenta si interioru ...... care arata intr`un mare fel ...... felicitari pentru tot ce ai facut pana akum si mult succes in continuare....
dar si Fata din poze e de nota 10 + ;)) nu prea stii la care sa te uiti prima oara .... la masina sau la fata ? :D |
Quote:
PS: A iesit concurenta:)....... |
Quote:
Ms mult pt cuvintele frumoase... Si imi pare bine ca pot face o persoana sa spuna de mai multe ori acelasi lucru... shi anume " superba" Bafta tuturor!!! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
super mosule ..... ti`am zis .... E arta interioru ala ........
si fata :)) |
Stiu ca a fost tot a ta masina:) ce este important este faptul ca tot ursulica asta atrage priviri mai multe( e doar o parere personala)..... sper sa apuc sa il vad si eu live la urmatorul eveniment.... Numai bine:D
|
kylule ce sut are domnisoara:D:D
|
Quote:
|
golfulet a fost si el pe acolo ca stiam ca era in stare sa-si amane si nunta pt o sedinta foto ca asta;)
|
Quote:
|
super tare masina ........e prea frumoasa .........bafta pe vitor........
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning