![]() |
Re: Au inceput inscrierile in NSL Romania
si sa aiba posesoare sexy=))
|
Quote:
|
salut.am postat acu ceva vreme , si am fost lamurit in legatura cu filiala.Intrebarea mea este se mai fac inscrieri in nsl romania ? sunt posesor de carnet de 4 ani , detin un vw passat dupa 2006 si un mercedes r350.Va multumesc.
|
se fac inscrieri dar nu stiu la ce filiala ai putea sa te inscrii avand in vedere ca esti din Lugoj
|
7 Attachment(s)
Salut ma numesc Valentin sunt din tecuci eu unde as putea sa ma inscriu? am un opel astra h caravan un pic modificat,
|
salut!sunt posesorul unui citroen xsara si as dori sa fac parte din acest club.
|
Quote:
A- nu avem filiala la Ramnicu Sarat B- ca sa deschizi filiala iti treb minim 3 membrii cu masini ce corespund cerintelor clubului.. 1. Tuning (modificari majore la exterior si interior) 2. Racing (modificari majore la capitolul cai putere) 3. Car Audio (masina sa dispuna de un sistem de sonorizare profesional) 4. Drift (sa ai o masina de drift ) dupa aceea vorbim de restul..... o zi buna |
zi-le tu ma Bixule ! :D:D
|
4 Attachment(s)
salut Sunt bumby am un Chrysler stratus din 2000.2L 135cp si doresc sa intru intru club auto mar interasa no Speed Limit ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa fiu membru???
Mentionez k m am oukta sa modific masina singur aqm astept sa vina cladura ca sa o pot duce la vopsit |
Quote:
|
Pot sa intru si eu in club... ? daca da ce trebuie sa fac... sunt din targoviste , dar am inteles ca aici nu mai este filiala... m-ai m-am dus la intalniri dar nu am completat nici un forumular... Banuiesc ca trebuie sa vorbesc cu Dolb sau...?
ps.. sunt student in brasov si stau acolo 5zile din 7... pot completa acolo forumualrul si sa ma prezint la intalniri atat in targoviste cat si in brasov? ... (masina este cea de la semnatura) Astept raspunsuri concrete aici sau pe Pm. |
Quote:
In rest ce mai trebuie sa indeplinesc si sa fac k sa intru in club???? |
Quote:
nu am mai primit nici un semn din partea lor...cum am sa aflu ceva te anunt. |
Quote:
|
Quote:
|