Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Au inceput inscrierile in NSL Romania (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/8429-inceput-inscrierile-nsl-romania.html)

B-14-BYE 14-02-09 15:07

Re: Au inceput inscrierile in NSL Romania

si sa aiba posesoare sexy=))

ClaudyuNSL 14-02-09 15:10

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 2066628)
si sa aiba posesoare sexy=))

neaparat :lol:

Rudy87mn 14-07-09 21:41

salut.am postat acu ceva vreme , si am fost lamurit in legatura cu filiala.Intrebarea mea este se mai fac inscrieri in nsl romania ? sunt posesor de carnet de 4 ani , detin un vw passat dupa 2006 si un mercedes r350.Va multumesc.

ClaudyuNSL 14-07-09 23:53

se fac inscrieri dar nu stiu la ce filiala ai putea sa te inscrii avand in vedere ca esti din Lugoj

bodyn 19-07-09 13:52

7 Attachment(s)
Salut ma numesc Valentin sunt din tecuci eu unde as putea sa ma inscriu? am un opel astra h caravan un pic modificat,

nykuu 01-02-10 20:19

salut!sunt posesorul unui citroen xsara si as dori sa fac parte din acest club.

bix 02-02-10 11:32

Quote:

Originally Posted by nykuu (Post 3039783)
salut!sunt posesorul unui citroen xsara si as dori sa fac parte din acest club.

A- nu avem filiala la Ramnicu Sarat
B- ca sa deschizi filiala iti treb minim 3 membrii cu masini ce corespund cerintelor clubului..
1. Tuning (modificari majore la exterior si interior)
2. Racing (modificari majore la capitolul cai putere)
3. Car Audio (masina sa dispuna de un sistem de sonorizare profesional)
4. Drift (sa ai o masina de drift )

dupa aceea vorbim de restul..... o zi buna

dolb 02-02-10 11:44

zi-le tu ma Bixule ! :D:D

bumby_11 15-02-10 20:20

4 Attachment(s)
salut Sunt bumby am un Chrysler stratus din 2000.2L 135cp si doresc sa intru intru club auto mar interasa no Speed Limit ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa fiu membru???
Mentionez k m am oukta sa modific masina singur aqm astept sa vina cladura ca sa o pot duce la vopsit

bix 17-02-10 02:50

Quote:

Originally Posted by bumby_11 (Post 3089848)
salut Sunt bumby am un Chrysler stratus din 2000.2L 135cp si doresc sa intru intru club auto mar interasa no Speed Limit ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa fiu membru???
Mentionez k m am oukta sa modific masina singur aqm astept sa vina cladura ca sa o pot duce la vopsit

pt a intra in club treb sa ai 1 din cele 4 cerinte din postul meu de mai sus......

crysty.bobok 17-02-10 16:00

Pot sa intru si eu in club... ? daca da ce trebuie sa fac... sunt din targoviste , dar am inteles ca aici nu mai este filiala... m-ai m-am dus la intalniri dar nu am completat nici un forumular... Banuiesc ca trebuie sa vorbesc cu Dolb sau...?

ps.. sunt student in brasov si stau acolo 5zile din 7... pot completa acolo forumualrul si sa ma prezint la intalniri atat in targoviste cat si in brasov? ...
(masina este cea de la semnatura)
Astept raspunsuri concrete aici sau pe Pm.

bumby_11 17-02-10 17:23

Quote:

Originally Posted by bix (Post 3094105)
pt a intra in club treb sa ai 1 din cele 4 cerinte din postul meu de mai sus......

ok pai tuning la exterior am ceva pt k o sa urmeze si un body kit la interior la fel o sa imi vine fetele de usi, iar la sistemul audio o sa fie si el modificat,iar copseaua o sa vian si ia odata cu caldura :D deci cat de cat as indeplini ceva cerinte:D
In rest ce mai trebuie sa indeplinesc si sa fac k sa intru in club????

bix 17-02-10 18:26

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3095765)
Pot sa intru si eu in club... ? daca da ce trebuie sa fac... sunt din targoviste , dar am inteles ca aici nu mai este filiala... m-ai m-am dus la intalniri dar nu am completat nici un forumular... Banuiesc ca trebuie sa vorbesc cu Dolb sau...?

ps.. sunt student in brasov si stau acolo 5zile din 7... pot completa acolo forumualrul si sa ma prezint la intalniri atat in targoviste cat si in brasov? ...

am sa ti dau PM, in momentul asta nust ce se mai intampla la Targoviste sau Brasov....
nu am mai primit nici un semn din partea lor...cum am sa aflu ceva te anunt.

sKyNeT 18-02-10 19:06

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3095765)

urmareste TOPICUL de pe sectiunea brasov cand este urmatoarea intalnire sau pe forumul www.nslbv.com (care momentan e down pt niste modificari).

dolb 18-02-10 19:18

Quote:

Originally Posted by bix (Post 3096334)
am sa ti dau PM, in momentul asta nust ce se mai intampla la Targoviste sau Brasov....
nu am mai primit nici un semn din partea lor...cum am sa aflu ceva te anunt.

Din partea mea ai primit semn si tu si Flo. Ideea e ca baietii nu pot achita taxa anuala de 100 ron. In rest ne intalnim ca intre amici in fiecare vineri seara. Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 00:42.

- Copyright 2026 4Tuning