Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

Mertzanik 05-05-06 21:42

Re: DE CE URAM FEMEILE

Quote:

si nu o mai da la koteala...sau ce iti e rusine sa recunosti unde te inkadrezi? ....
deja ducem discutia asta in offtopic rau de tot...ataci aiurea ..nu te simti lezat k nu ai d c .... nu tre sa ma incadrezi tu p mine k degeaba ai citit tu tot k nu stii sa citesti .....ce am zis nu inseamna k sunt suparata p viata si p nimeni..luati ceea ce posetaza omu ca tare...nu stiti cum e o persoana dupa 2 cuvinte...nu stii dupa o viata ...asa ca nu le luati personal..de aia ti-am zis devil k mai ai d invatat...si invata d la cine vrei in nici un caz d la mine k nu sunt mama ta..sa traiesti si o sa iti fac cu mana din metrz ....al meu si nu al altuia...

needBrain 05-05-06 22:21

Quote:

Originally Posted by Mertzanik
sa traiesti si o sa iti fac cu mana din metrz ....al meu si nu al altuia...

vaiii ce aiurea suna.....defapt..suna chiar naspa "iti fac cu mana din mertz..."...hm...in general daca vrei sa fi lasata in pace nu faci gesturi de genu asta pt ca remarca ta suna ceva de genu "ete ce tare sunt io" si nu- frumos...parca prea e lauda....
eu zic ca un gest de fairplay e mai diferit si implica o oarecare egalitate intre oameni
cat despre cei ce v-ati legat de ea..nu stiu motivul exact dar din cate am citit pt ca ii cam plac masinile mari.pai...din partea mea poate sa-si cumpere 3 SL-uri si 5 ML-uri.este treaba ei pe ce masina prefera sa dea banii.daca eu vreau impreza nu-mi cumpar ca nu-i place altuia?HA,ce-ar mai fi.sunt banii mei deci daca vreau ma sterg la nas cu ei,e treaba mea cum ii fac si pe ce ii dau.

nu vreu sa jignesc pe nimeni dar parca prea o dati in offtopic si....certuri

aleks 06-05-06 03:09

oare... ce dracu cautam noi pe topicul asta?
dece urtam femeile?
matot intreb... noi am innebunit?
cum sa uram femeile? ce suntem gay? :D:D:D
eu nu le urasc, dimpotriva le iubesc, pe unele le-as iubi kiar in mod repetat :D:D:D

SV-05-YBG 06-05-06 08:12

Nu ma mai provoca ca iar mananc rece 1 saptamana (Pt. Aleks) :D :D :D

d3vilish_lips 06-05-06 10:56

......hahaahhaah atunci tu zi eu iubesk doar o femeie pe restu le urask si presimt k mananci numa lukruri bune saptamana care vine :lol:.....

Mustang 06-05-06 22:49

Quote:

Originally Posted by aleks
eu nu le urasc, dimpotriva le iubesc, pe unele le-as iubi kiar in mod repetat :D:D:D

pe la spate...
69...
cum ??? :p

aleks 07-05-06 05:19

oricum, numai satisfacuta sa fie ( si dak se poate sa obtin si eu aceeasi senzatie la final e si mai bine ) :D

Cozmax 08-05-06 08:46

Quote:

oare... ce dracu cautam noi pe topicul asta?
dece urtam femeile?
matot intreb... noi am innebunit?
cum sa uram femeile? ce suntem gay? :D:D:D

Iti spun ce caut eu pe aici urasc femeile proaste...
chiar ar trebui sa facem un topic un topic :D
Imi rezerv drepturile de autor

Gay poate or fi pe aici de unde sti ca nu sunt? :lol:

Si eu le iubesc pe toate fara cele "X".... dar acum mai am si pretentii la ele :D

Trixi 08-05-06 09:16

Quote:

oricum, numai satisfacuta sa fie ( si dak se poate sa obtin si eu aceeasi senzatie la final e si mai bine ) :D

..esti pe drumul cel bun!!!:D :D :D

Psycho 08-05-06 12:06

Quote:

Originally Posted by Trixi
..esti pe drumul cel bun!!!:D :D :D

la fel zic si aia de la Automobile dacia .. k sunt pe drumu cel bun dar .... ei sunt pe aratura de cativa ani ;)

Trixi 08-05-06 12:46

:D ..vai ce pitbull esti!!!!Good point...dar ,spre binele lui aleks,sper ca e mai rasarit decit cei de la Dacia....:D

A.m.v.t. 10-05-06 01:03

Quote:

vezi sa nu dai intr-o balbaiala erotico-sentimentala nedirijata unde trebe...nu d alta dar am citit eu undeva k lasa urme profunde:evil: :twisted:

needBrain 10-05-06 08:27

Quote:

Originally Posted by A.m.v.t.
vezi sa nu dai intr-o balbaiala erotico-sentimentala nedirijata unde trebe...nu d alta dar am citit eu undeva k lasa urme profunde:evil: :twisted:

matza blanda zgarie rau.......vad ca stii sa pui punctul pe i

A.m.v.t. 10-05-06 12:56

Quote:

Originally Posted by needBrain
matza blanda zgarie rau.......vad ca stii sa pui punctul pe i

adik c insinuezi ?:lol: :lol: i hate cats btw:lol:

aleks 12-05-06 14:33

Quote:

Originally Posted by A.m.v.t.

auzi ana maria, c intz tu prin balbaiala erotico sentimentala nedirijata unde trebuie?
ia detaliaza putin...

All times are GMT +2. The time now is 22:48.

- Copyright 2026 4Tuning