![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
Quote:
|
Quote:
eu zic ca un gest de fairplay e mai diferit si implica o oarecare egalitate intre oameni cat despre cei ce v-ati legat de ea..nu stiu motivul exact dar din cate am citit pt ca ii cam plac masinile mari.pai...din partea mea poate sa-si cumpere 3 SL-uri si 5 ML-uri.este treaba ei pe ce masina prefera sa dea banii.daca eu vreau impreza nu-mi cumpar ca nu-i place altuia?HA,ce-ar mai fi.sunt banii mei deci daca vreau ma sterg la nas cu ei,e treaba mea cum ii fac si pe ce ii dau. nu vreu sa jignesc pe nimeni dar parca prea o dati in offtopic si....certuri |
oare... ce dracu cautam noi pe topicul asta?
dece urtam femeile? matot intreb... noi am innebunit? cum sa uram femeile? ce suntem gay? :D:D:D eu nu le urasc, dimpotriva le iubesc, pe unele le-as iubi kiar in mod repetat :D:D:D |
Nu ma mai provoca ca iar mananc rece 1 saptamana (Pt. Aleks) :D :D :D
|
......hahaahhaah atunci tu zi eu iubesk doar o femeie pe restu le urask si presimt k mananci numa lukruri bune saptamana care vine :lol:.....
|
Quote:
69... cum ??? :p |
oricum, numai satisfacuta sa fie ( si dak se poate sa obtin si eu aceeasi senzatie la final e si mai bine ) :D
|
Quote:
Iti spun ce caut eu pe aici urasc femeile proaste... chiar ar trebui sa facem un topic un topic :D Imi rezerv drepturile de autor Gay poate or fi pe aici de unde sti ca nu sunt? :lol: Si eu le iubesc pe toate fara cele "X".... dar acum mai am si pretentii la ele :D |
Quote:
|
Quote:
|
:D ..vai ce pitbull esti!!!!Good point...dar ,spre binele lui aleks,sper ca e mai rasarit decit cei de la Dacia....:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: