![]() |
Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning
ca un mic update , masina nu se va mai schimba decat daca gasesc o foerta foarte , foarte buna , cu una din masinile pe care mi le doresc .intre timp imi voi continua proiectele pe care le aveam, si voi incepe cu urmatoarele (nu neaparat in ordinea de aici)
- bara fata fibra de sticla integral (am pus ochii pe ceva deja, sper sa pot sa o cumpar) - admisie sport - evacuare sport - resoftare - rezolvarea micilor probleme pe care le mai are (rezolvarea bubei de pe capota si colantarea acesteia, urmeaza revizia in curand + telescoape spate... cu ocazia asta probabil o sa tai si din arcuri putin) |
bafta Killer cu noile proiecte!pacat ca nu ne-am intalnit la Craiova.poate pe 28 la Pitesti...
|
Quote:
pai ai fost la Craiova ? de ce n-ai dat un telefon , ca ai nr meu .... sau cel putin eu inca il am pe al tau :) |
masina a mai intrat putin la chirurg pentru o mica operatie pe bord ... mai exact , o mica modificare a ceasurilor de bord ;)
din pacate planurile pe care le aveam pentru sambata ;) nu le pot pune in aplicare ..... dar nu mai e mult pana o sa inceapa distractia , si sper ca pana in toamna , toata lumea sa fie :shock: cand vede masina :D ..... mai exact , cand or sa vada cu fuge masina ;) |
Daca nu investesti cel putin 1000 europeni in motor....crede-ma ca nu o sa fie lumea uimita ;)
|
pentru o masina de A1 nu trebuie sa bage atat....
la grupa A cred ca o sa ii fie greu cu motor de 1.4.... |
La grupa a1 exista un anume tdi care bate lejer masini de 140 de cai.....deci ajung cei 1000 de euro sau nu?
|
Quote:
si nu ma refer la evacuare sport sau filtru de aer (care sunt pe drum si alea .) ... ci la altceva mult mai "periculos{" |
Alt sticker japonez? :))
|
Quote:
razi tu razi ... si era chinezesc ala ... subliniez ... ERA ... |
hai bai RAdule ca ma faci curios!
|
Facem pariu ca va ramane stock? Eventual un filtru reising si o evacuare.....mai mult decat atat....NIMIC. Hai intarata-te si demonstreaza-mi contrariul ;). Era sa uit de resoftare.
|
IMI PARE RAU . MASINA S-A DAT !
!!! ROG MODERATORII SA INCHIDA ACEST THREAD !!! Voi lua legatura cu noul proprietar care stiu ca va continua modificarile masinii . Voi da PM unui moderator daca noul proprietar va mai dori sa scrie pe aici ! |
asta era marea modificare care vroiai sa o faci curand!? :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning