![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
dar ce4 are freateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee stresam oile si nu mai fac lapte? :twisted: :twisted:
|
se pare k ceres a fost IARASHI norocosu :) saptamana asta :))
|
in weekendul asta promit ca mergem sa stresam oile cu niste burn-outuri daca suntetzi de acord :twisted: :twisted: :twisted:
|
EU SUNT PENTRU
|
si eu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
e trecut topicu sau am ramas eu in urma ??? so ... explain
|
dmx here..eu stiam ca ai shampanie cu cioburi in adidashi nu magiun. Si da topicul e valabil dar s-a decalat ptr vineri si poate duminica la cogealac...asa ca maine seara pe la 8----9 sa fii la sala sau poate chiar mai devreme
|
La cogealac unde sunt oamenii atarnatzi de copaci???? huh?
Unde apar creaturi fara cap si sarmonstrii de prin boschetzi???? Sweet :))) |
Re:
Quote:
e vb de vineri .. nuh ... vineri seara .. sa vb si cu virgil daca vine la mare poate il combinam si p el :) |
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! cum ramane????
Mergem la Cogealac sau la Costinesti? Ca zby mi-a zis ca l-a sunat ceres sa mergem la costinesti... spuneti-mi si mie |
Re:
probabil fac offtopic dar vreau sa vad si eu o poza cu portu, ca atunci cand am mers la mare nu mi so parut sa fie vreun loc de alergat masinile
|
Portul arata ca un dreptunghi asfaltat, unde pe timpuri baietii isi rupeau masinile cu franza de mana, acum nu mai e asa, aia care le rupeau nu le mai rup si noua populatie a portului merge acolo cu speranta ca poate poate o sa vada pe cineva ca o sa-si rupa masina dar degeaba, si daca mai apare cate unu' toata lumea isi da cu parerea si zice ca n-a facut bine, ca e prost ca-si rupe masina...
nu stiu daca am fost coerent... sper ca da... |
Re:
ahaa, am inteles...:P
au fost accidente multe?? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning