Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

ERY 30-06-05 09:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"VPR`u\"
:)) :)) da ma PIA oamenii acolo merg cu okiosu` sa mulga oile si tzapii :)) si noi mergem sa dam burn`outuri si sa tragem betzii :)) :lol: :lol:

Zii ma ne primesti in weekend??????

Inger_Rebel 01-07-05 15:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Quote:

Originally Posted by \"VPR`u\"
:)) :)) da ma PIA oamenii acolo merg cu okiosu` sa mulga oile si tzapii :)) si noi mergem sa dam burn`outuri si sa tragem betzii :)) :lol: :lol:

Zii ma ne primesti in weekend??????

:lol: ERY itzi dau nr lui mama sa o intrebi dk te primeste ca e ea akolo weekendul asta :lol::lol:

ct77pia 03-07-05 12:07

dar ce4 are freateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee stresam oile si nu mai fac lapte? :twisted: :twisted:

Psycho 03-07-05 12:14

se pare k ceres a fost IARASHI norocosu :) saptamana asta :))

VPR`u 05-07-05 00:46

in weekendul asta promit ca mergem sa stresam oile cu niste burn-outuri daca suntetzi de acord :twisted: :twisted: :twisted:

ERY 05-07-05 11:58

EU SUNT PENTRU

D_M_X 05-07-05 16:19

si eu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 05-07-05 20:23

e trecut topicu sau am ramas eu in urma ??? so ... explain

BlueEyes 07-07-05 11:27

dmx here..eu stiam ca ai shampanie cu cioburi in adidashi nu magiun. Si da topicul e valabil dar s-a decalat ptr vineri si poate duminica la cogealac...asa ca maine seara pe la 8----9 sa fii la sala sau poate chiar mai devreme

Insanity 07-07-05 11:44

La cogealac unde sunt oamenii atarnatzi de copaci???? huh?
Unde apar creaturi fara cap si sarmonstrii de prin boschetzi????
Sweet :)))

Psycho 07-07-05 20:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
dmx here..eu stiam ca ai shampanie cu cioburi in adidashi nu magiun. Si da topicul e valabil dar s-a decalat ptr vineri si poate duminica la cogealac...asa ca maine seara pe la 8----9 sa fii la sala sau poate chiar mai devreme

e vb de vineri .. nuh ... vineri seara .. sa vb si cu virgil daca vine la mare poate il combinam si p el :)

Insanity 08-07-05 14:52

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! cum ramane????
Mergem la Cogealac sau la Costinesti? Ca zby mi-a zis ca l-a sunat ceres sa mergem la costinesti...
spuneti-mi si mie

SiLoTh 16-08-05 17:15

Re:

probabil fac offtopic dar vreau sa vad si eu o poza cu portu, ca atunci cand am mers la mare nu mi so parut sa fie vreun loc de alergat masinile

Insanity 16-08-05 22:09

Portul arata ca un dreptunghi asfaltat, unde pe timpuri baietii isi rupeau masinile cu franza de mana, acum nu mai e asa, aia care le rupeau nu le mai rup si noua populatie a portului merge acolo cu speranta ca poate poate o sa vada pe cineva ca o sa-si rupa masina dar degeaba, si daca mai apare cate unu' toata lumea isi da cu parerea si zice ca n-a facut bine, ca e prost ca-si rupe masina...
nu stiu daca am fost coerent... sper ca da...

SiLoTh 17-08-05 09:23

Re:

ahaa, am inteles...:P
au fost accidente multe??

All times are GMT +2. The time now is 07:23.

- Copyright 2026 4Tuning