![]() |
Re: Top 100 Posturi TARI !
baiatu a pus tico pe dinam:> si l'au lamurit baietii cum sta treaba cu rpm si cu caii frumosii :))
|
Doamne...ce oameni :|
Ala cu vopseaua de jante cred ca e facut la caterinca... Adica de colo pana colo scrie de Gripa Naspa,si el nu are habar... In ce pom locuieste??? E facut la caterinca. Asta cu Tico e alt nefesist care crede ca filtru + cip + toba sport = ~40 de ai,si a facut tico de 80 de cai. Tico nu o sa stea niciodata langa Logan,mai ales daca e si 1.6 16v. E el usurel,dar nici in halul ala... |
nu e la caterinca,. daca te uiti eu sunt din ploiesti, tipul din tulcea. era prea evaziva intrebarea si nu mam putut abtine
|
Am prins si eu unul,care zice ca M5 are v10 twin-turbo. Pe topic se discuta despre un BMW E60,si nu stiau oamenii daca e M5,sau nu,iar omul a venit cu solutia :)
Quote:
|
Deci aia cu M5-ul TT nu e nimic special,dar cand am citit raspunsul pe care l-a primit,nu mai puteam de ras!
Quote:
|
asta sigur face la panarama
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Deci iti dai seama ca esti patetic,nu? Eu nu luam parte la discutie,doar o urmaream! Nu mai comenta fara sa stii! :) Nu stiu daca observi,dar raspunsul ala era adresat altui user,adica nu mie! Deci nu de mine facea misto! E chiar asa de greu sa gandesti?? |
Quote:
|
Quote:
Vezi ca iar incepi sa vorbesti aiurea si stii ca nu-mi place. |
nen revine :D
Quote:
|
Quote:
Cred ca ma confunzi! Mai bine stai linistit,si "we're cool" ! |
VladM şi eMH, hai că aveţi funcţia de private message...
l.e.: de ce nu-i bine sa postezi bancuri pe forumuri dacă ai 15 ani, n-ai simţul umorului şi nu ştii să foloseşti semnele de punctuaţie: unul din cele mai plictisitoare posturi scrise vreodată |
Pana la urma a starnit rasu aici :D ceva amuzant tot a facut
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning